اسکن تارهای اتری

فاطمه توسلی

کاربر ویژه
خانم جواهری جان مگه رنگ نارنجی رابطه هارو قطع نمیکنه برای من برعکس جواب داد
یعنی یه طناب و تصور کردم با اون آدما با کریستال سفیدم بهش نارنجی زدم تصور کردم کات شد طناب

مهین جواهری

کاربر ویژه
خانم جواهری جان مگه رنگ نارنجی رابطه هارو قطع نمیکنه برای من برعکس جواب داد
یعنی یه طناب و تصور کردم با اون آدما با کریستال سفیدم بهش نارنجی زدم تصور کردم کات شد طناب
خب فاطمه جان شما به طناب رابطه نارنجی دادی نارنجی خودش فوایدی هم داره باید کات میزدی با قیچی طلایی یا کارد نارنجی بعد به طناب لینک نارنجی میدادی تا کلا برع من با یک جلسه این روشی که گفتم را انجام دادم و کاملا قطع شد به مرحله دوم اصلا نرسید

و برعکسش اینه که به لینکها صورتی بدی وصل بشه

مهین جواهری

کاربر ویژه
سلام عزیزم با قیچی نارنجی تارهای اتری و کات کن
شرمنده من به جای خانم جواهری پاسخ دادم☘
مژگان عزیز در انجمن به لطف استاد عزیز اینجا هستیم تا هم اطلاعت عمومی و روشهای درمانی که داریم را در اختیار دیگران و تبادل زیر نظر استاد عزیزمان باشیم خوبکه نظرات بگیم اگر اشتباه بود استاد اصلاح کنند ممکنه در جای نادرست اشتباهی استفاده کنیم چه بسا که پیامد درمان مخربی انجام دهیم
ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب هست

و اینکه کلمه شرمنده بار منفی دارد و در ناخوداگاهت ذخیره منفی میشه هرگز استفاده نکن

من در همین انجمن همه اشکالاتم رو برطرف کردم حتی اگر به غلط هم نظر دادم شکر خداوند بخاطر داشتن استاد راهنمایی همچون استاد آرام عزیز همه انها را برطرف کردم باید در جستجوی علم کنجکاو باشیم انقدر بشکافیم تا به روش درمان درست برسیم مثلا خطاطی نستعلیق و یاامثال ان باید استاد راهنما بگوید که ما چگونه قلم بدست بگیریم تا حرفه ای تر بشویم من نوعی بلید انقدر اشتباهاتم رو و روشهام در درمانها باید ارئه بدهم تا پیشرفت کنم با سکوت کردن و نظاره گر بود پسرفت و درمانهای اشتباهی داریم

من هم مثل شما دوستان عزیز شاگردم و هیچ ادعایی در استادی ندارم
ولی دوست دارم تجربه ای که کردم را با جزئیات برای دوستان ارائه کنم تا همگی درکنار یکدیگر پیشرفت کنیم

ولی دیگر بهترهست همه جوابها رو استاد عزیزمان لطف میکنند و پاسخ گو میشوند

فاطمه توسلی

کاربر ویژه
خب فاطمه جان شما به طناب رابطه نارنجی دادی نارنجی خودش فوایدی هم داره باید کات میزدی با قیچی طلایی یا کارد نارنجی بعد به طناب لینک نارنجی میدادی تا کلا برع من با یک جلسه این روشی که گفتم را انجام دادم و کاملا قطع شد به مرحله دوم اصلا نرسید

به طناب لینک دادن یعنی چی

سلام خانم جواهری عزیزم دوست نازنینم صد البته اصلاحش کردم 😊👌
درسته وقتهایی هست دوستان میتونن به همدیگر کمک کنند هیچ اشکالی نداره من اگر مطمئن باشم که پاسخم درسته چرا کمک نکنم همه همینطور هستن
استاد گل و نازنینمون که دیگه از صمیم قلبم میگم واقعا سپاسگزارم از ایشون 💖💖💖💖💖💖💖

مهین جواهری

کاربر ویژه
سلام خانم جواهری عزیزم دوست نازنینم صد البته اصلاحش کردم 😊👌
درسته وقتهایی هست دوستان میتونن به همدیگر کمک کنند هیچ اشکالی نداره من اگر مطمئن باشم که پاسخم درسته چرا کمک نکنم همه همینطور هستن
استاد گل و نازنینمون که دیگه از صمیم قلبم میگم واقعا سپاسگزارم از ایشون 💖💖💖💖💖💖💖
بله عزیزم در کنار هم و از یکدیگر یاد می گیریم اینحا بیشتر همه دنبال منبع پاسخ دهی هستند و بعضی اشخاص را این پاسخ دهی اذیتشان میکند
ولی پاسخ اشتباه رو استاد اصلاح میکنه شما هم حتمن تامیتونید بپرسید تا تجربه نکردی متوجه نمیشی ولی از تحربیات دیگران استفاده کردن خیلی عالیه

شماخیلی عالی هستی مژگان جان تجربیاتت خیلی خوب هستندمن از شما خیلی چیزها یاد گرفتم من در خصوص خودم اونها رو گفتم عزیز💚🌱

بله عزیزم در کنار هم و از یکدیگر یاد می گیریم اینحا بیشتر همه دنبال منبع پاسخ دهی هستند و بعضی اشخاص را این پاسخ دهی اذیتشان میکند
ولی پاسخ اشتباه رو استاد اصلاح میکنه شما هم حتمن تامیتونید بپرسید تا تجربه نکردی متوجه نمیشی ولی از تحربیات دیگران استفاده کردن خیلی عالیه

شماخیلی عالی هستی مژگان جان تجربیاتت خیلی خوب هستندمن از شما خیلی چیزها یاد گرفتم من در خصوص خودم اونها رو گفتم عزیز💚🌱
عزیززززززززم منم از شما خیلی چیزها یاد گرفتم انشاالله بدرخشی در تمام مراحل زندگیت 😘😘😘😘😘😘😘😘

خلیل شهریاری

کاربر ویژه
مژگان عزیز در انجمن به لطف استاد عزیز اینجا هستیم تا هم اطلاعت عمومی و روشهای درمانی که داریم را در اختیار دیگران و تبادل زیر نظر استاد عزیزمان باشیم خوبکه نظرات بگیم اگر اشتباه بود استاد اصلاح کنند ممکنه در جای نادرست اشتباهی استفاده کنیم چه بسا که پیامد درمان مخربی انجام دهیم
ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب هست

و اینکه کلمه شرمنده بار منفی دارد و در ناخوداگاهت ذخیره منفی میشه هرگز استفاده نکن

من در همین انجمن همه اشکالاتم رو برطرف کردم حتی اگر به غلط هم نظر دادم شکر خداوند بخاطر داشتن استاد راهنمایی همچون استاد آرام عزیز همه انها را برطرف کردم باید در جستجوی علم کنجکاو باشیم انقدر بشکافیم تا به روش درمان درست برسیم مثلا خطاطی نستعلیق و یاامثال ان باید استاد راهنما بگوید که ما چگونه قلم بدست بگیریم تا حرفه ای تر بشویم من نوعی بلید انقدر اشتباهاتم رو و روشهام در درمانها باید ارئه بدهم تا پیشرفت کنم با سکوت کردن و نظاره گر بود پسرفت و درمانهای اشتباهی داریم

من هم مثل شما دوستان عزیز شاگردم و هیچ ادعایی در استادی ندارم
ولی دوست دارم تجربه ای که کردم را با جزئیات برای دوستان ارائه کنم تا همگی درکنار یکدیگر پیشرفت کنیم

ولی دیگر بهترهست همه جوابها رو استاد عزیزمان لطف میکنند و پاسخ گو میشوند
بسیار عالی
موافقم کاملا

Dr.Aram

تیم مدیریت
برای کات انرژی‌ها هم می‌توانید از چاقوی نارنجی استفاده کنید و هم از طلایی می‌توانید استفاده کنید
از انرژی بنفش هم می‌توانید برای کات کردن انرژی استفاده شود ولی طلایی و نارنجی قدرت بیشتری دارد

مهین جواهری

کاربر ویژه
خانم جواهری جان برای کات دونه دونه از چاکرای ریشه کات کنم تا بالا؟
فاطمه جان یا تک به تک کات کن یا کلی من خودم کلی قطع میکنم البته اسکن کن نیاز داشت تک به تک کات بزن

فرزانه جعفری

کاربر ویژه

قبل ازینکه به تارها صورتی بدیم نیازی هست پاکسازی شون کنیم ؟

رویا نجفی

کاربر ویژه
اصن فایده نداره یه پسرس میخام کلا کات شه ولی با قیچی نارنجی هم قیچی میکنم فایده نداره
من از دوره ریکی یه روش یادم هست وامتحان کردم جواب داده
از فرشته میکائیل درخواست میکنی( و تجسم میکنی همزمان) با قیچی بزرگ طلایی هر چی طناب بین شما و فرد مقابل وصل هست رو کات کنه و جاش رو با نور آبی روشن پر کنه و در آخر هم از فرشته میکائل تشکر میکنی 😊

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا