اوجایی پرانایاما

hashemi

ناظم انجمن
Screenshot_۲۰۲۴۰۵۲۴-۱۱۱۱۲۰_Instagram.jpg
اوجایی پرانایاما
یک نفس نرم و نجوا کننده است که اغلب به نام نفس اقیانوس نامیده می شود زیرا شبیه صدای آمدن امواج به ساحل است.
نام دیگر آن نفس پیروز است زیرا اوجایی در سانسکریت به معنی کسی که پیروز است است.
تکنیک اوجایی به ما اجازه می دهد تا در پرانایاما پیروز شویم با محدود کردن نفس تا توزیع آن در مناطق مورد نظر آسان تر شود. گرمای درونی آرام بخش می سازد و در عین حال ذهن و سیستم عصبی را آرام می سازد.
این تکنیک پرانایاما تاثیرات آرامش بخشی عمیق بر سطح روانی دارد زیرا تنفس عمیق خواب را تقلید میکند با اوجایی پرانایاما باید با لبهای بسته از بینی نفس بکشید و در حالی که گلاتیس درون گلو را منقبض میکنید تا صدایی نرم و خروپف تولید کنید گلاتیس قسمت میانی حنجره است که تارهای صوتی در آن قرار گرفته اند که با تنفس اجباری گسترش یافته و هنگام صحبت کردن بسته می شود.
گلاتیس باید منقبض شود اما تمام راه بسته نشود تا احساس کند از نی نوشیدن در گلوی خود نفس میکشی.
تصویر (۹۸) هنگام دم و بازدم، نفس را پشت گلوی خود احساس می‌کنید.

گزیده ای از نوشته ی " The Kundalini Compendium Neven Paar کتاب درسی " زیر عنوان جامع ترین بدن

از بخش ششم - علم یوگا با آیورودا

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
مشاهده پیوست 341
اوجایی پرانایاما
یک نفس نرم و نجوا کننده است که اغلب به نام نفس اقیانوس نامیده می شود زیرا شبیه صدای آمدن امواج به ساحل است.
تکنیک اوجایی به ما اجازه می دهد تا در پرانایاما پیروز شویم با محدود کردن نفس تا توزیع آن در مناطق مورد نظر آسان تر شود. گرمای درونی آرام بخش می سازد و در عین حال ذهن و سیستم عصبی را آرام می سازد.
این تکنیک پرانایاما تاثیرات آرامش بخشی عمیق بر سطح روانی دارد زیرا تنفس عمیق خواب را تقلید میکند با اوجایی پرانایاما باید با لبهای بسته از بینی نفس بکشید و در حالی که گلاتیس درون گلو را منقبض میکنید تا صدایی نرم و خروپف تولید کنید گلاتیس قسمت میانی حنجره است که تارهای صوتی در آن قرار گرفته اند که با تنفس اجباری گسترش یافته و هنگام صحبت کردن بسته می شود.
گلاتیس باید منقبض شود اما تمام راه بسته نشود تا احساس کند از نی نوشیدن در گلوی خود نفس میکشی.

گزیده ای از نوشته ی " The Kundalini Compendium Neven Paar کتاب درسی " زیر عنوان جامع ترین بدن

این تنفس رو من میشناسم..
برای کسی که تا چاکرا پنجمش پاکسازی شده و الان چاکرای ششمش داره پاکسازی میشه این مدل تنفس بخودی خود انگار اتفاق میفته..!!
(تو دوره شگفت انگیز خلق آینده ❤)

خانم هاشمی یاد اون سال و اون تمرینا و اون حالات فوق‌العادم که میفتم االان احساس ادم از بهشت رانده شده رو دارم..!!
بااون تمرینا زندگی من شفا پیدا کرد.زیرو زبر شد.الان فقط مراقبت و نگهداری ازون نهال و تبدیلش به یه درخت با ریشه عمیق مد نظرمه..!!🙏🏼⚘⚘

hashemi

ناظم انجمن
این تنفس رو من میشناسم..
برای کسی که تا چاکرا پنجمش پاکسازی شده و الان چاکرای ششمش داره پاکسازی میشه این مدل تنفس بخودی خود انگار اتفاق میفته..!!
(تو دوره شگفت انگیز خلق آینده ❤)

خانم هاشمی یاد اون سال و اون تمرینا و اون حالات فوق‌العادم که میفتم االان احساس ادم از بهشت رانده شده رو دارم..!!
بااون تمرینا زندگی من شفا پیدا کرد.زیرو زبر شد.الان فقط مراقبت و نگهداری ازون نهال و تبدیلش به یه درخت با ریشه عمیق مد نظرمه..!!🙏🏼⚘⚘
توی خلق‌آینده یاد گرفتیم، بهشت رو خودمون می‌سازیم.
درختت ریشه‌دارتر از اونیه که فکرشو می‌کنی😍 با کلی نهال دور تا دورش.
همه‌چی مراقبت می‌خواد، درسته.🌱

محبوبه بیضائی

کاربر ویژه
مشاهده پیوست 341
اوجایی پرانایاما

🌺🍃 شبیه اصطکاک گلوست به جز تنفس از بینی که اونجا دهانیه؟

hashemi

ناظم انجمن
🌺🍃 شبیه اصطکاک گلوست به جز تنفس از بینی که اونجا دهانیه؟
این مدیتیشن
به اسامی
تنفس آتشین
مراقبه پیروزی
قهرمان
اقیانوس هم آمده
وجه تسمیه آنها هم جالبه.
در فیلمی از یوتیوب این ویدیو از همه بهتر بود.
چند روز پیش، خیلی شهودی احساس کردم که این تنفس روی آپنه مؤثره و با سرچی که انجام شد.متوجه شدم مطالعاتی در این مورد گزارش شده و در مورد بهبود آپنه جواب داده.
این تنفس تا ۱۲ بار و روزانه ۳ بار
یا
۲۰ دقیقه در روز
بدون هیچ فشاری و با تعادل در دم و بازدم هست
کمی لبها باز میشه(فقط لب‌ها) و دندانها روی هم.
صدایی آرامش‌بخش
همچون صدای اقیانوس می‌شنوید...

محبوبه بیضائی

کاربر ویژه
این مدیتیشن
به اسامی
تنفس آتشین
مراقبه پیروزی
قهرمان
اقیانوس هم آمده
وجه تسمیه آنها هم جالبه.
در فیلمی از یوتیوب این ویدیو از همه بهتر بود.
چند روز پیش، خیلی شهودی احساس کردم که این تنفس روی آپنه مؤثره و با سرچی که انجام شد.متوجه شدم مطالعاتی در این مورد گزارش شده و در مورد بهبود آپنه جواب داده.
این تنفس تا ۱۲ بار و روزانه ۳ بار
یا
۲۰ دقیقه در روز
بدون هیچ فشاری و با تعادل در دم و بازدم هست
کمی لبها باز میشه(فقط لب‌ها) و دندانها روی هم.
صدایی آرامش‌بخش
همچون صدای اقیانوس می‌شنوید...
🌸🍃🙏

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا