پگاه شاهین پور
کاربر ویژه
سلام استاد من دیشب حدود دو ساعت رفتم تو تاریکی مطلق، نیم ساعت یه ساعت بعد از بودن تو تاریکی به شدت خوابم گرفت یکم خوابیدم بعد که بیدار شدم یهو یه نوری که شاید سبز یا آبی بود ولی خیلی نور کم سویی بود و نوره تاریکی بود میدیدم ولی مطمئنم که همون تاریکی مطلق قبل نبود و فضای اطراف رو که به واسطه اون نور کم میدیدم فضای بزرگتری بود تا اون جایی که من درش بودم ولی هیچی نبود اونجا فضای خالی بود که با اون نور دیده میشد، حس میکردم در آن واحد تو دو مکان هستم هم جایی که واقعا بودم هم اون فضای بزرگ، فقط یه مشکلی وجود داشت، چشمام کاملا باز بود که اون نور رو میدیدم و حس میکردم اگر چشمام رو ببندم دیگه نوری نمیبینم، این تجربه چشم سوم بوده؟ چی دیدم من؟
بعد از دو ساعت به خاطر بدن درد نتونستم تحمل کنم از تاریکی اومدم بیرون، دراز کشیدم با کریستال تمرین ۱۰۰ تنفس، اینجا هم مثل همیشه گاهی نورهای لحظه ای شبیه به برقه رعدوبرق میدیدم ولی بعدش یه نور ثابتی دیدم که خیلی نورش کمتر از اون نورهای رعد و برقی بود، نمیدونستم این همون نوریه که شما فرموده بودید تو این تمرین تجربه میکنیم یا نه، ولی به شخصی فکر کردم که ببینم چیزی میبینم یا نه و هیچی ندیدم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
بعد از دو ساعت به خاطر بدن درد نتونستم تحمل کنم از تاریکی اومدم بیرون، دراز کشیدم با کریستال تمرین ۱۰۰ تنفس، اینجا هم مثل همیشه گاهی نورهای لحظه ای شبیه به برقه رعدوبرق میدیدم ولی بعدش یه نور ثابتی دیدم که خیلی نورش کمتر از اون نورهای رعد و برقی بود، نمیدونستم این همون نوریه که شما فرموده بودید تو این تمرین تجربه میکنیم یا نه، ولی به شخصی فکر کردم که ببینم چیزی میبینم یا نه و هیچی ندیدم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید