تاریکی مطلق کوتاه

پگاه شاهین پور

کاربر ویژه
سلام استاد من دیشب حدود دو ساعت رفتم تو تاریکی مطلق، نیم ساعت یه ساعت بعد از بودن تو تاریکی به شدت خوابم گرفت یکم خوابیدم بعد که بیدار شدم یهو یه نوری که شاید سبز یا آبی بود ولی خیلی نور کم سویی بود و نوره تاریکی بود میدیدم ولی مطمئنم که همون تاریکی مطلق قبل نبود و فضای اطراف رو که به واسطه اون نور کم میدیدم فضای بزرگتری بود تا اون جایی که من درش بودم ولی هیچی نبود اونجا فضای خالی بود که با اون نور دیده می‌شد، حس میکردم در آن واحد تو دو مکان هستم هم جایی که واقعا بودم هم اون فضای بزرگ، فقط یه مشکلی وجود داشت، چشمام کاملا باز بود که اون نور رو میدیدم و حس میکردم اگر چشمام رو ببندم دیگه نوری نمیبینم، این تجربه چشم سوم بوده؟ چی دیدم من؟
بعد از دو ساعت به خاطر بدن درد نتونستم تحمل کنم از تاریکی اومدم بیرون، دراز کشیدم با کریستال تمرین ۱۰۰ تنفس، اینجا هم مثل همیشه گاهی نورهای لحظه ای شبیه به برقه رعدوبرق میدیدم ولی بعدش یه نور ثابتی دیدم که خیلی نورش کمتر از اون نورهای رعد و برقی بود، نمیدونستم این همون نوریه که شما فرموده بودید تو این تمرین تجربه میکنیم یا نه، ولی به شخصی فکر کردم که ببینم چیزی میبینم یا نه و هیچی ندیدم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید 🙏

Dr.Aram

تیم مدیریت
همینطور که قبلاً هم گفته بودم باید مدت تاریکی بیشتر باشد تا کاملاً بدن و غده پینه آل شروع به ترشح مواد ملاتونین کند که اینجا می‌تواند پورتالی برای ورود به جهان‌های موازی یا مکان‌های دیگر باشد
ولی همینطوری که قبلاً هم در مورد تمرین‌های طولانی در آخر هفته گفته بودم این می‌تواند جز آنها دسته بندی شود و کدام از این‌ها مثل یک شوک باعث تحریک چشم سوم و غده بیدار می‌شود
تجربه خوبی هست موفق باشید
بله این نور می‌تواند همان نور باشد که به نور و صوت مشهور است

پگاه شاهین پور

کاربر ویژه
خیلی ممنونم
استاد میشه راهنمایی بفرمایید وقتی وارد جهان موازی شدیم یا اون نور تمرین صد تنفس رو دیدیم چکار باید بکنیم؟ فقط نظاره گر باشیم؟ چون یادمه سر کلاس گفتید بعد از اینکه نور رو دیدید به چیزی فکر کنید و بخواید دریافت داشته باشید
من دیشبم یک ساعت رفتم تو تاریکی و باز هم همون اتفاق افتاد ولی نمیدونستم چکار کنم که بیشتر بشه

Dr.Aram

تیم مدیریت
اینطور نیست که شما خورد خورد به ۷۲ ساعت آن را برسانید
اگر اینطور بود ما هر شب چند ساعت در تاریکی مطلق قرار می‌گرفتیم و بعد از یک هفته چشم سوممان فعال می‌شد
همه اون ساعت‌ها باید پشت سر همدیگر باشد

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
سلام استاد من دیشب حدود دو ساعت رفتم تو تاریکی مطلق، نیم ساعت یه ساعت بعد از بودن تو تاریکی به شدت خوابم گرفت یکم خوابیدم بعد که بیدار شدم یهو یه نوری که شاید سبز یا آبی بود ولی خیلی نور کم سویی بود و نوره تاریکی بود میدیدم ولی مطمئنم که همون تاریکی مطلق قبل نبود و فضای اطراف رو که به واسطه اون نور کم میدیدم فضای بزرگتری بود تا اون جایی که من درش بودم ولی هیچی نبود اونجا فضای خالی بود که با اون نور دیده می‌شد، حس میکردم در آن واحد تو دو مکان هستم هم جایی که واقعا بودم هم اون فضای بزرگ، فقط یه مشکلی وجود داشت، چشمام کاملا باز بود که اون نور رو میدیدم و حس میکردم اگر چشمام رو ببندم دیگه نوری نمیبینم، این تجربه چشم سوم بوده؟ چی دیدم من؟
بعد از دو ساعت به خاطر بدن درد نتونستم تحمل کنم از تاریکی اومدم بیرون، دراز کشیدم با کریستال تمرین ۱۰۰ تنفس، اینجا هم مثل همیشه گاهی نورهای لحظه ای شبیه به برقه رعدوبرق میدیدم ولی بعدش یه نور ثابتی دیدم که خیلی نورش کمتر از اون نورهای رعد و برقی بود، نمیدونستم این همون نوریه که شما فرموده بودید تو این تمرین تجربه میکنیم یا نه، ولی به شخصی فکر کردم که ببینم چیزی میبینم یا نه و هیچی ندیدم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید 🙏
چه جالب..!!!
واقعا بعد دو ساعت بدن درد گرفتین تو تاریکی؟؟؟
مجبور شدید بیاید بیرون..

پگاه شاهین پور

کاربر ویژه
ا
تو کمد بودم 😅😂 تو اتاق حتی شبها تاریکی مطلق ایجاد نمیشه کمی نور هست
ای خدا 😊😊😊😊 عزیییزم
چند ساعت داخل کمد میشینی
حتما تنها هستی در منزل و گرنه سخته
پگاه عزیزم دوست گلم مواظب خودت باش انشاالله در طلب هر چه هستی نائل بشی 😘😘😘🌺🌺🌺

پگاه شاهین پور

کاربر ویژه
ا
ای خدا 😊😊😊😊 عزیییزم
چند ساعت داخل کمد میشینی
نه تنها نیستم به همین خاطر تنها مکان تاریک کمد بود وگرنه حموم رو سه روز قرق میکردم 😊
دیگه شخصیت عجول من یهو با شنیدن تجربه آقای دهینی عزیز هیجان زده شد، نتیجه فعلا این شده که بیخیال تکنیک تاریکی شدم
خیلی ممنونم 🥰🥰🥰 انشالله برای شما و هممون اینطور بشه 🙏 هر چه زودتر 😅
خدا کنه استاد یک روز جلسه حضوری هم بذارن که بتونیم همه دوستان رو از نزدیک ببینیم 🥰🙏

Dr.Aram

تیم مدیریت
اولین چیزی که برای تکنیک تکنولوژی تاریکی باید در نظر گرفت راحتی سوژه هست که بتواند در آن به خوبی قرار بگیرد. در مرحله بعدی باید مکانی که قرار می‌گیرید کاملاً تهویه مناسب داشته باشد چون باید به مغز اکسیژن کافی برسد وگرنه توهمات فرد به شدت زیاد می‌شود

زکریا ذکاوت

کاربر ویژه
درود استاد
استاد اگر مدت طولانی تو تارییکی مطلق باشم غده پنعال پاکسازی میشه برعلاوه تکنیک تی سی؟
ما اگر خمیر دندان مونو بدون فلوراید باشد اوکی هست
ولی همه مواد خوراکی حاوی فلوراید هست
ما نمیتوانم همه شان دور بندازم
من یک ویدیو یک استاد هندی دیده بودم میگفت حتی فلوراید به پوست بدن هم بخورد چون بدن جذب میکند زرد چوبه هم مفید است اگر بروی چشم سوم بگزارم؟
خوب شما چی راه حل برای ما پیشنهاد میکنید؟

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
ا
ای خدا 😊😊😊😊 عزیییزم
چند ساعت داخل کمد میشینی
درود وعرض ادب
خانم ملک محمدی شما تکنیک تاریکی مطلق رو انجام داده اید یانه؟

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا