تثبيت

فرشته پازكى

کاربر ویژه
ممنون از پاسخگويى شما ، يعنى اگر بيمار هنوز حضور داشته باشد ولى چند ساعت گذشته باشد هم تثبيت فايده اى ندارد، مثلا همسرم باشه ولى چند ساعت گذشته باشه هم فايده اى ندارد؟

فرشته پازكى

کاربر ویژه
با سلام و خسته نباشيد در كلاس پرسيدم كه استاد من در اسكن كردن مشكل دارم و استاد فرمودند كه براى درمان نياز به اسكن نداريد اما عملا ما براى اندازه چاكراها و يا افرادى كه مراجعه ميكنند و عملا بيمار نيستند و ميخوان از وضعيت سلامتيشون براى پيشگيرى از بيمار شدن آگاه بشن ما نياز به اسكن داريم چون در كتاب هم نوشته شده كه ابتدا بيماريها در هاله و كالبد انرژى ظاهر ميشه بعد در بعد فيزيكى ، سوال من اينه كه هميشه براى درمان نيست ما به اسكن براى اندازه چاكراها و پيشگيرى از بيماريها نياز به اسكن داريم، چه كار كنيم؟ و سوال بعد در مورد پاكسازى عمومى بدن حيوانات خانگى بود كه استاد پاسخ ندادند اين مسئله براى من بسيار مهمه، ممنون

Dr.Aram

تیم مدیریت
با وجودی که چند بار در کلاس یدید و دقیقاً خدمتتون گفتم که نیازی به اسکن کردن ندارید و می‌توانید به جای اسکن کردن از بیمار علت مشکل او را بپرسید یا از او بخواهید که با پزشکش مشورت کند و نوع بیماری‌اش را مشخص کند و بر اساس کتاب انجام دهید.

در مورد پاکسازی عمومی حیوانات هم دقیقاً همون کاری که برای انسان انجام می‌دهیم حیوان را به چند بخش تقسیم می‌کنیم و تمام بدن را پاکسازی عمومی همانند انسان انجام می‌دهیم

فرشته پازكى

کاربر ویژه
با وجودی که چند بار در کلاس یدید و دقیقاً خدمتتون گفتم که نیازی به اسکن کردن ندارید و می‌توانید به جای اسکن کردن از بیمار علت مشکل او را بپرسید یا از او بخواهید که با پزشکش مشورت کند و نوع بیماری‌اش را مشخص کند و بر اساس کتاب انجام دهید.

در مورد پاکسازی عمومی حیوانات هم دقیقاً همون کاری که برای انسان انجام می‌دهیم حیوان را به چند بخش تقسیم می‌کنیم و تمام بدن را پاکسازی عمومی همانند انسان انجام می‌دهیم
ممنون اما من در مورد كسى ميپرسم كه بيمار نيست و فقط اندازه چاكراها رو ميخواد

فرشته پازكى

کاربر ویژه
سلام استاد اگر بخواهيم ناحيه اى را فقط پاكسازى كنيم و انرژى ندهيم يعنى فقط پاكسازى باشد بعد از پاكسازى تثبيت بايد انجام شود يا فقط بعد از انرژى دادن تثبيت داريم؟

hashemi

ناظم انجمن
ممنون اما من در مورد كسى ميپرسم كه بيمار نيست و فقط اندازه چاكراها رو ميخواد
فرشته عزیز درود
هیچ‌کس در اسکن‌کردن، استاد نیست.
نگران نباش در پروسه درمان و کسب تجربه و انجام تمرین‌های اسکن‌، بتدریج براحتی اسکن می‌کنیم.

hashemi

ناظم انجمن
سلام استاد اگر بخواهيم ناحيه اى را فقط پاكسازى كنيم و انرژى ندهيم يعنى فقط پاكسازى باشد بعد از پاكسازى تثبيت بايد انجام شود يا فقط بعد از انرژى دادن تثبيت داريم؟
در پایان هر کار انرژیکی برای پایدار ماندن انرژی و وضعیتی که ایجاد کردیم، تثبیت می‌کنیم.

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا