فرشته پازكى
کاربر ویژه
ممنون از پاسخگويى شما ، يعنى اگر بيمار هنوز حضور داشته باشد ولى چند ساعت گذشته باشد هم تثبيت فايده اى ندارد، مثلا همسرم باشه ولى چند ساعت گذشته باشه هم فايده اى ندارد؟
ممنون اما من در مورد كسى ميپرسم كه بيمار نيست و فقط اندازه چاكراها رو ميخوادبا وجودی که چند بار در کلاس یدید و دقیقاً خدمتتون گفتم که نیازی به اسکن کردن ندارید و میتوانید به جای اسکن کردن از بیمار علت مشکل او را بپرسید یا از او بخواهید که با پزشکش مشورت کند و نوع بیماریاش را مشخص کند و بر اساس کتاب انجام دهید.
در مورد پاکسازی عمومی حیوانات هم دقیقاً همون کاری که برای انسان انجام میدهیم حیوان را به چند بخش تقسیم میکنیم و تمام بدن را پاکسازی عمومی همانند انسان انجام میدهیم
فرشته عزیز درودممنون اما من در مورد كسى ميپرسم كه بيمار نيست و فقط اندازه چاكراها رو ميخواد
در پایان هر کار انرژیکی برای پایدار ماندن انرژی و وضعیتی که ایجاد کردیم، تثبیت میکنیم.سلام استاد اگر بخواهيم ناحيه اى را فقط پاكسازى كنيم و انرژى ندهيم يعنى فقط پاكسازى باشد بعد از پاكسازى تثبيت بايد انجام شود يا فقط بعد از انرژى دادن تثبيت داريم؟
با سلام بينهايت سپاسگزارمبله هر زمانی که شما پاکسازی میکنید و نمیخواهید انرژی بدهید ناحیه را باید تثبیت کنید تا ناحیه دیرتر آلوده شود یا دیرتر دچار انباشتگی شود