تجربه ای شگفت انگیز

مهین جواهری

کاربر ویژه
چه حس زیبایی خدایا منم خیلی دلم میخواد ببینم البته چند روز پیش یه سری حباب از جنس هاله میدیدم توی فضای خونه پخش میشه چند بار چشمامو بازو بسته کردم باز میدیدم حس خیلی خوبی بود🤗
اونها حبابچها و قوی های پرانا هستند

سلام و درود آقای دکتر🍃🌺
من تمرینات و که دیشب انجام دادم به تنفس ۳۰ که رسیدم نور سفید و تنفس میکردم بنفش شد هر بار خواستم سفید تجسم کنم بازم بنفش شد موردی نداره؟
و برعکس بار اول که اظطراب داشتم فو قالعاده آرام بودم و بدون هیچ دردی در پیشانی و احساس گرمای زیاد در پیشانی داشتم طبیعی هست ؟
اندازه آجنا ۲۰ سانت هست الان
و سوال دیگه که دارم باید قبل از تمرینات پاکسازی انجام بشه ؟

آخرین ویرایش:

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام و درود آقای دکتر🍃🌺
من تمرینات و که دیشب انجام دادم به تنفس ۳۰ که رسیدم نور سفید و تنفس میکردم بنفش شد هر بار خواستم سفید تجسم کنم بازم بنفش شد موردی نداره؟
و برعکس بار اول که اظطراب داشتم فو قالعاده آرام بودم و بدون هیچ دردی در پیشانی و احساس گرمای زیاد در پیشانی داشتم طبیعی هست ؟
اندازه آجنا ۲۰ سانت هست الان
و سوال دیگه که دارم باید قبل از تمرینات پاکسازی انجام بشه ؟
بعد از مدتی که تمرین را انجام داده‌اید باید یادتان باشد که دیگر نور را تجسم نکنید و بگذارید هر اتفاقی که می‌خواهد بیفتد فقط شما شاهد آن باشید
درست است که ما با تمرین کردن می‌خواهیم چشم سوم را باز کنیم ولی چیزی که باعث فعال شدن چشم سوم می‌شود هیچ کاری نکردن و ناظر بودن است

مهین جواهری

کاربر ویژه
متوجه نشدم تنفس عمیق که انجام میدیم نور وارد نکنیم خود به خود انجام میشه؟
نور را وارد می کنیم دیگه لازم نیست نور سفید را تجسم کنی مژگان جان الان بنفش میبینی بعدا چیزهای دیگه میبینی فقط نگاه کن ناظر باش تا شگفتیهای جالب ببینی

خلیل شهریاری

کاربر ویژه
آها.... نه منظور من مجازی بود
سلام
بله امکانش هست
از طریق فرستادن پیام در کانال تجسم خلاق که همراهان آقای دکتر در موسسه به سمع و نظرشون میرسونن . مانند ارسال کلیپ تجربیات که از ما درخواست کردن🤔👍

خلیل شهریاری

کاربر ویژه
آقای دکتر من دو روز پیش احساساتی رو تجربه کردم به این صورت که از طریق آجنا مشاهده میکردم که چند تا موجودات نورانی که نزدیک من شدن و لباسی از نور را بر تن من کردن این لباس نور یک دست نبود مانند ستاره های نورانی نزدیک هم جنس این لباس را تشکلیل داده بودن و خود اون موجودات هم جنسشون از همین لباس بود با بالهای نورانی الان که دارم این متن و برای شما مینویسم اشکم بند نمیاد به خاطر این احساسی که داشتم و دارم بعد از اون یک حالت بی قراری که داشتم از پشت پنجره به بیرون که نگاه کردم به قدری من دنیارو زیبا و عمیق میدیدم که انگار تمام کاینات و با بند بند سلولهای بدنم احساس میکردم آسمان ماه ستاره درخت گل انسانها انگار با کالبد من یکی بودن لمسشون میکردم احساس لطیف عاشقانه به تمام کاینات به خودم گفتم خدایا من کی هستم من چی هستم و به عمق درون خودم رسیدم از خداوند شاکر هستم بلافاصله سجده شکر به جا آوردم با تمام وجودم در برابر خالقم 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
سلام
تجربه زیبا ، همراه با معنویات
اینکه سجده شکر بجای آوردین از سر شوق ایمان و یقین به عنایات حق تعالی بوده که جنابعالی در آن غرق شدین و خوش به سعادتون و اون حال خوشایند و زیبا👍🌹🌹
همیشه غرق در نور و عشق الهی باشین همراه خانواده محترم🌹🌹🌹
التماس دعا

خلیل شهریاری

کاربر ویژه
چه تجربه قشنگ و نابی🥰
بلی
ناب و زیبا
میتوان با تمرین ، ریاضت روانی و بعضا جسمی و با همراهی بخشندگی خداوند مهربان به عرفان و پرواز در بینهایت دست پیدا کنیم
و جنابعالی لیاقتش را داشتین پس خداوند بهتون هدیه نمودن
رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین (مومنون۲۹)
همیشه عشق و نور الهی در وجود و زندگیتان جاری باشد

خلیل شهریاری

کاربر ویژه
به تجربه میگم مژگان جون..این تجربه‌هارو بازگو نکن. مگر خصوصی برا خوده استاد..
منم به این پیشنهاد جنابعالی معتقدم
این چنین تجربیات ناز و قشنگی به هر فردی عنایت نمیگردد حتی تمرین هم داشته باشند و در بازگو کردن قضیه کمی لوث شده و برخی هم از درک آن عاجرند بنابراین تحلیلهای متفاوت و حتی برعکس اون چیزی که تجربه کردین در ذهنشون به چرخش درمیاد و دیدگاهشون تغییر میکنه نسبت به فرد ، که مگر میشود
ولی می شود اما فهم و درک افراد محدود و عاجز می باشد
با این تجربیات عشق کنین مهربان بانو
البته گذاشتن چنین تجربه ای در انجمن را میپسندم که باعث بوجود آمدن حس اعتماد بنفس سایر دوستان هم می شود

سلام
تجربه زیبا ، همراه با معنویات
اینکه سجده شکر بجای آوردین از سر شوق ایمان و یقین به عنایات حق تعالی بوده که جنابعالی در آن غرق شدین و خوش به سعادتون و اون حال خوشایند و زیبا👍🌹🌹
همیشه غرق در نور و عشق الهی باشین همراه خانواده محترم🌹🌹🌹
التماس دعا
سلام جناب شهریاری ممنون از لطفتون بله من واقعا احساساتی رو تجربه کردم که واقعا زبانم در وصفش نمیگنجه واقعا لذت بخش و عرفانی بود برام
جرعه ای از ذات خداوندی در وجودم حس کردم برای همه عزیزان آرزو میکنم این لحظات و 🙏🙏🙏🙏

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
این چنین تجربیات ناز و قشنگی به هر فردی عنایت نمیگردد حتی تمرین هم داشته باشند و در بازگو کردن قضیه کمی لوث شده و برخی هم از درک آن عاجرند بنابراین تحلیلهای متفاوت و حتی برعکس اون چیزی که تجربه کردین در ذهنشون به چرخش درمیاد و دیدگاهشون تغییر میکنه نسبت به فرد ، که مگر میشود
البته گذاشتن چنین تجربه ای در انجمن را میپسندم که باعث بوجود آمدن حس اعتماد بنفس سایر دوستان هم می شود
ممنونم از لطف و توجه شما جناب شهریاری عزیز🙏🏼⚘⚘

واقعا کسی هست که تحلیل متفاوتی داشته باشه ؟و برعکس اون چیزی که من تجربه کردم به ذهنش بیاد ؟
این احساس تو روح و خون من به هبچ عنوان لوث نمیشه الان که دارم این متن و مینویسم برام تداعی شده 😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا