تجربه تکنیک آدمک مغزی

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود.دارم یاد میگیرم با تکنیک آدمک مغزی اضطراب و استرس و کم انرژی بودن و خستگی و کوفتگی بدنم رو که ناشی از احساسات بد هس رو تبدیل به حال خوب و پر انرژی کردن خودم کنم.از این تکنیک خیلی لذت میبرم و خیلی کمکم میکنه.

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود من برای درمان عفونت معده از ربات مجهز به پاشش آنتی بیوتیک و دستگاه مکنده و ضدعفونی محل استفاده کردم.ربات رو به داخل معده فرستادم اول آنتی بیوتیک رو روی عفونت‌ها پاشیدم و سپس با دستگاه مکنده عفونت‌های کشته شده رو مکش و سپس محل رو با مواد ضدعفونی به طور کامل ضدعفونی کردم.در حال انجام تمرین یه فشار در محل سرم احساس کردم و گرما در بدن و احساس لرز.

شهین رحمانی

کاربر ویژه
سلام آقای امیدوارعزیز،خوب که هستید؟خداراشکر.ببخشیداگه نظرمیدم،شمااگه، صحبتی سوالی دارید،توی صفحه جدیدانجام بدید،راحتتر و صفحه،کوتاهترمیشه براتون،استادهم راحتترمیبینند..شایدبرای همینه سوال آهنربا که کردید،ردشده،به چشم نیامده،،.خودم اینجورفکرمیکنم.ولی صفحه جدید راحتتره🤭ودیگه اینکه،چون دیدم شماشوخ طبع هستیدواهل شوخی وخنده،،درست مثل خودم،،برای همین باهاتون راحتم،،وگرنه،نه دیدمتون،نه حتی سن وسال کسی رامیدونم نه چیزدیگه،،چیکارکنم دست خودم نیست،،وهمیشه هم دوست دارم شوخی بااحترام باشه..اینجا هم منااینجوری میشناسند..ولی بازامیدوارم،که باعث رنجش وناراحتی نشده باشم،،

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود. ممنون از پیشتهادتون.ایشاله همیشه شاد و تندرست باشید.من طبق فرموده استاد تمام تجربیاتم پشت سر هم مینویسم.خیر اختیار دارید.بنده امسال میرم تو ۱۴سال.🤗

شهین رحمانی

کاربر ویژه
پس درست گفتم،شماشاگردزرنگ و اول کلاس هستید..آفرین👏حتی فرموده های استادراهم فقط شمارعایت میکنید،تازه بااین سن کمی که دارید🤣..قصدمن،این بودکه امتیازتون را بیارم پایین ولی شمازودترمتوجه شدید😪

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود استاد بنده مشکلی برام پیش اومد که از شنبه تا امروز دسترسی به گوشی نداشتم و متاسفانه کلاس روز دوشنبه هم نتونسم شرکت کنم.نگاه کردن فیلم جلسه کافی هست؟

شهین رحمانی

کاربر ویژه
سلام آقای امیدوار،کجاییدشما؟ جاتون خیلی خالی بود..اتفاقا روزجلسه واین چندروز که نبودید،من متوجه شدم که نیستید،متعجب هم شدم که شاگردزرنگی مثل شماچرانبایدسرکلاس حاضرباشه..البته این به نفع منه وازتون امتیازکم میشه...استاد،ممنونم که ازشون امتیاز کم کنید.🙏🙏

حسین امیدوار

کاربر ویژه
تجربه پاک کردن افکار مزاحم:مرتبا نورهای رنگی به طرفم میومد و توده تاریکی از سمتم جدا میشد و در نور سفید محو میشد.لرزش در تمام بدنم و ترکیدن بغضم و گریه کردن به شکل لق لق کردن و بی اختیار و واقعا برام لذت بخش بود.

حسین امیدوار

کاربر ویژه
سلام آقای امیدوار،کجاییدشما؟ جاتون خیلی خالی بود..اتفاقا روزجلسه واین چندروز که نبودید،من متوجه شدم که نیستید،متعجب هم شدم که شاگردزرنگی مثل شماچرانبایدسرکلاس حاضرباشه..البته این به نفع منه وازتون امتیازکم میشه...استاد،ممنونم که ازشون امتیاز کم کنید.🙏🙏
درود فکر کنم عاقبت شما چشمم بزنید از صحنه روزگار حذف بشم

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا