حسین امیدوار
کاربر ویژه
درود.دارم یاد میگیرم با تکنیک آدمک مغزی اضطراب و استرس و کم انرژی بودن و خستگی و کوفتگی بدنم رو که ناشی از احساسات بد هس رو تبدیل به حال خوب و پر انرژی کردن خودم کنم.از این تکنیک خیلی لذت میبرم و خیلی کمکم میکنه.
معمولاً از آهنرباهای نئومودیوم در ناحیه سر و صورت استفاده نمیکنیم مستقیماً از این آهنربا بر روی قلب هم استفاده نمیشوددرود استاد از آهنربای نئودیمیوم اشکال نداره استفاده کنم؟
بله فیلم را ببینیددرود استاد بنده مشکلی برام پیش اومد که از شنبه تا امروز دسترسی به گوشی نداشتم و متاسفانه کلاس روز دوشنبه هم نتونسم شرکت کنم.نگاه کردن فیلم جلسه کافی هست؟
درود فکر کنم عاقبت شما چشمم بزنید از صحنه روزگار حذف بشمسلام آقای امیدوار،کجاییدشما؟ جاتون خیلی خالی بود..اتفاقا روزجلسه واین چندروز که نبودید،من متوجه شدم که نیستید،متعجب هم شدم که شاگردزرنگی مثل شماچرانبایدسرکلاس حاضرباشه..البته این به نفع منه وازتون امتیازکم میشه...استاد،ممنونم که ازشون امتیاز کم کنید.![]()
ممنون از لطف شما خانم رحمانی مشکلی برام پیش اومد که دسترسی نداشتم.سپاسگزارم که به فکر بنده هستید.درود فکر کنم عاقبت شما چشمم بزنید از صحنه روزگار حذف بشم
درود فکر کنم عاقبت شما چشمم بزنید از صحنه روزگار حذف
خواهش میکنم..مااینیم دیگه،،انشاله مشگل حل شده باشه..ممنون از لطف شما خانم رحمانی مشکلی برام پیش اومد که دسترسی نداشتم.سپاسگزارم که به فکر بنده هستید.![]()
درود فکر کنم عاقبت شما چشمم بزنید از صحنه روزگار حذف بشم