حسین امیدوار
کاربر ویژه
درود استاد نیاز به مراجعه به پزشک دارم یا تکنیک ها مشکل فیزیکی رو برطرف میکنن
اگر به پزشک مراجعه کنید که خیلی بهتر هست که ببینیم چه مشکلی وجود دارد که روشهایی رو بگوییم برای برطرف کردن آندرود استاد نیاز به مراجعه به پزشک دارم یا تکنیک ها مشکل فیزیکی رو برطرف میکنن
بله مصرف داروها میتواند مستقیماً نه تنها روی جسم من تاثیر بگذارد بلکه روی خلق ما هم تاثیر بگذارددرود استاد شاید به خاطر مصرف داروی آسنترا و لیتیوم باشه.شاید هم همونجوری که فرمودید مشکل فیزیکی نیاز به دکتر هست.البته ناراحتی پروستات و سینوزیت مزمن و ناراحتی گوارشی هم دارم.
من چون کنجکاوم،میپرسم،معروف شدیداینجا،درود استاد عزیز تکنیک خلسه و آدمک مغزی رو و گاهی خلوتگاه درون روزانه انجام میدم.حالم خوبه انرژیم خوبه.شادیم بیشتر شده هر دفعه برا خودم میرقصم آواز میخونم.ضمنا تکنیکها دارن روی هم معده ام و هم پروستاتم کار میکنن خودم کاملا متوجه هستم.معده ام در حال پاکسازی هس.
مثل زمانی که شما سوار ترن هوایی در شهر بازی میشوید گاهی بالا میروید و گاهی پایین میآید در طول زندگی هم همین هست و شما ممکن است گاهی آرامش و گاهی استرس را تجربه کنید این ادامه دارد تا بتوانید به یک ثبات برسیدسئوال:درود استاد عزیز یه مشکل برام پیش اومده که اضطراب و ترس برام تولید شده لطفا بفرمایید بیشتر از چه تکنیکی استفاده کنم
برای این مورد توصیهای نداریمسئوال:استاد من راجع به اینکه جلو زبونم نمیتونم بگیرم و خیلی احمقانه هر حرفی رو میزنم و وقتی رنجش میگیرم شروع میکنم به بدگویی کردن از طرف مقابل و پشت سرش حرف زدن بارها و بارها برا خودم دردسر درست کردم و هی به خودم میگم حواست جمع کن ولی واقعا از دستم خارج میشه به نظرتون چیکار باید بکنم؟