تجربه تکنیک آدمک مغزی

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود استاد شاید به خاطر مصرف داروی آسنترا و لیتیوم باشه.شاید هم همونجوری که فرمودید مشکل فیزیکی نیاز به دکتر هست.البته ناراحتی پروستات و سینوزیت مزمن و ناراحتی گوارشی هم دارم.

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود استاد شاید به خاطر مصرف داروی آسنترا و لیتیوم باشه.شاید هم همونجوری که فرمودید مشکل فیزیکی نیاز به دکتر هست.البته ناراحتی پروستات و سینوزیت مزمن و ناراحتی گوارشی هم دارم.
بله مصرف داروها می‌تواند مستقیماً نه تنها روی جسم من تاثیر بگذارد بلکه روی خلق ما هم تاثیر بگذارد
داروهایتان را ادامه بدید تمرینات را ادامه بدید تا تاثیر داروها بهتر و قوی‌تر شود و مشکل سریع‌تر برطرف شود

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود استاد عزیز.مشکل پروستات طبق گفته پزشکان پروستاتیت هس و کمی هم بزرگی پروستات.دارو برا پروستات استفاده نمی کنم.انقدر دارو خوردم بی نتیجه.سینوسهام هم حساسند به مجرد خوردن کمی چیز یخ دچار سرد و ترشحات پشت حلق میشم

حسین امیدوار

کاربر ویژه
مسئله قرصهای آسنترا و لیتیوم هم به خاطر اضطراب و خشم و عصبانیت و واکنشگر بودنم و تا حدی مودی بودنم تجویز شده

Dr.Aram

تیم مدیریت
برای درمان‌های مشکلات پروستاتان حتماً با پزشک معالجتان در ارتباط باشید و در مورد قطع داروها حتماً با ایشان مشورت کنید
در هفته‌های آینده تکنیک‌هایی را به شما آموزش خواهیم داد که می‌توانید بر روی مشکلات جسمی‌تان در کنار مصرف داروها استفاده کنید

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود استاد عزیز تکنیک خلسه و آدمک مغزی رو و گاهی خلوتگاه درون روزانه انجام میدم.حالم خوبه انرژیم خوبه.شادیم بیشتر شده هر دفعه برا خودم میرقصم آواز میخونم.ضمنا تکنیک‌ها دارن روی هم معده ام و هم پروستاتم کار میکنن خودم کاملا متوجه هستم.معده ام در حال پاکسازی هس.

شهین رحمانی

کاربر ویژه
درود استاد عزیز تکنیک خلسه و آدمک مغزی رو و گاهی خلوتگاه درون روزانه انجام میدم.حالم خوبه انرژیم خوبه.شادیم بیشتر شده هر دفعه برا خودم میرقصم آواز میخونم.ضمنا تکنیک‌ها دارن روی هم معده ام و هم پروستاتم کار میکنن خودم کاملا متوجه هستم.معده ام در حال پاکسازی هس.
من چون کنجکاوم،میپرسم،معروف شدیداینجا،😃،چون دیگه سوال نمیکنید،برای من سوال شده! تاچه حدبهترشدید،آقای حسین امیدوار؟دوست داشتم بدونم ..ممنونم

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود خانم رحمانی کلا شاگرد زرنگا و تنبلا معروف میشن من جز تنبلا هستم.😂خدا رو شکر خیلی بهترم.چشم معروفیتم ادامه میدم.

شهین رحمانی

کاربر ویژه
اتفاقابرعکس گفتید،شماچون جز شاگرد زرنگهاهستید،زودترازبقیه خوب شدید،،😅به فرموده استاد آرام،تبریک میگم بهتون،شمابه طبقه اول ذهنتون رسیدیدوموفق شدید..کاش ماهم شاگردزرنگ بودیم،ماجز،تنبلاهستیم😭کاش راهی که شمارفتیدوخوب شدیدرا،به ماهم میگفتید،ماهم راه شمارا ادامه میدادیم،،😂ولی میدونم😂....شماکه،دیگه معروف معروف هستید.بیشترازاینها موفق باشید،خوشحال شدم..

حسین امیدوار

کاربر ویژه
سلام مجدد خانم رحمانی شکسته نفسی میکنید والا من سعی می کنم تکنیکا رو انجام بدم و کلا قبل از این دوره به خاطر اتفاقاتی که توی زندگیم افتاد سعی کردم آدمهای سمی رو از زندگیم کنار بزارم و یه چارچوب خاص برا زندگیم سعی کردم تعریف کنم.

حسین امیدوار

کاربر ویژه
سئوال:درود استاد عزیز یه مشکل برام پیش اومده که اضطراب و ترس برام تولید شده لطفا بفرمایید بیشتر از چه تکنیکی استفاده کنم

حسین امیدوار

کاربر ویژه
سئوال:استاد من راجع به اینکه جلو زبونم نمیتونم بگیرم و خیلی احمقانه هر حرفی رو میزنم و وقتی رنجش میگیرم شروع میکنم به بدگویی کردن از طرف مقابل و پشت سرش حرف زدن بارها و بارها برا خودم دردسر درست کردم و هی به خودم میگم حواست جمع کن ولی واقعا از دستم خارج میشه به نظرتون چیکار باید بکنم؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
سئوال:درود استاد عزیز یه مشکل برام پیش اومده که اضطراب و ترس برام تولید شده لطفا بفرمایید بیشتر از چه تکنیکی استفاده کنم
مثل زمانی که شما سوار ترن هوایی در شهر بازی می‌شوید گاهی بالا می‌روید و گاهی پایین می‌آید در طول زندگی هم همین هست و شما ممکن است گاهی آرامش و گاهی استرس را تجربه کنید این ادامه دارد تا بتوانید به یک ثبات برسید

Dr.Aram

تیم مدیریت
سئوال:استاد من راجع به اینکه جلو زبونم نمیتونم بگیرم و خیلی احمقانه هر حرفی رو میزنم و وقتی رنجش میگیرم شروع میکنم به بدگویی کردن از طرف مقابل و پشت سرش حرف زدن بارها و بارها برا خودم دردسر درست کردم و هی به خودم میگم حواست جمع کن ولی واقعا از دستم خارج میشه به نظرتون چیکار باید بکنم؟
برای این مورد توصیه‌ای نداریم

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا