تجربه تکنیک آدمک مغزی

Dr.Aram

تیم مدیریت
تجربه پاک کردن افکار مزاحم:مرتبا نورهای رنگی به طرفم میومد و توده تاریکی از سمتم جدا میشد و در نور سفید محو میشد.لرزش در تمام بدنم و ترکیدن بغضم و گریه کردن به شکل لق لق کردن و بی اختیار و واقعا برام لذت بخش بود.
معمولاً موقعی که می‌خواهید افکار مزاحم را دور کنید اتفاقاتی می‌افتد مثلاً نور می‌بینید یا احساساتی به شما دست می‌دهد مهم این است که آنها را بتوانید کنترل کنید و همونجور که در کلاسم گفته شد هر کدام این رنگ‌ها یا این کمیت‌ها می‌تواند بر روی کیفیت‌ها یا احساسات شما تاثیر بگذارد که با تغییر این رنگ‌ها یا این کمیت‌ها می‌توانید احساسات و حتی گریه‌هایی که می‌گویید برای ادامه اتفاق افتاده است را کنترل کنید و از بین ببرید

حسین امیدوار

کاربر ویژه
سلام استاد تغییرات قابل توجهی پیدا کردم.دهنینثت رنجیشیم به شدت کم شده،خشمم فروکش کرده،ازدواج کنار مسائل آزاردهنده خیلی راحت تر می‌گذرم،شدت افکار منفی به شکل قابل توجهی کاهش پیدا کرده.از زحمات شما سپاسگزارم. پر از شادی و آرامش و سلامتی و پر خیر برکت باشید.

حسین امیدوار

کاربر ویژه
سلام استاد تغییرات قابل توجهی پیدا کردم.دهنینثت رنجیشیم به شدت کم شده،خشمم فروکش کرده،ازدواج کنار مسائل آزاردهنده خیلی راحت تر می‌گذرم،شدت افکار منفی به شکل قابل توجهی کاهش پیدا کرده.از زحمات شما سپاسگزارم. پر از شادی و آرامش و سلامتی و پر خیر برکت باشید.
ذهنیت

Dr.Aram

تیم مدیریت
خیلی خوشحالم عزیز
تازه شروع تاثیرات هست
🌹🌹❤️❤️

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود استاد به جای استفاده از دوش نمک و قهوه فرمودید میشه از لجن استفاده کرد میشه برام توضیح بدید.ضمنا زمان کارکرد مدیتیشن دوقلب مهم هست؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود استاد به جای استفاده از دوش نمک و قهوه فرمودید میشه از لجن استفاده کرد میشه برام توضیح بدید.ضمنا زمان کارکرد مدیتیشن دوقلب مهم هست؟
درود بر شما
تکنیک آب و نمک و قهوه برمی‌گردد به بحث انرژی درمانی و از بین بردن انرژی‌های آلوده که به دلیل احساسات منفی در بدن ایجاد می‌شوند.
همین کار رو لجن هم انجام می‌دهد لنجن به دلیل ترکیباتی که دارد می‌تواند بر روی انرژی‌های آلوده تاثیر بگذارد و از این طریق می‌توانند بر روی احساسات منفی و احساساتی که بسیار قوی هستند تاثیر بگذارند و آنها را از بین ببرند و کم کنند

حسین امیدوار

کاربر ویژه
دیروز تکنیک دعا رو برای مرحوم پدرم و پسرم و همچنین تکنیک خاطرات مزاحم رو انجام دادم بسیار لذت بخش بود برام ضمنا توی سئوال قلب راجع به زمان مناسب مدیتیشن دو قلب پرسیدم که بی باسخ ماند.

Dr.Aram

تیم مدیریت
دیروز تکنیک دعا رو برای مرحوم پدرم و پسرم و همچنین تکنیک خاطرات مزاحم رو انجام دادم بسیار لذت بخش بود برام ضمنا توی سئوال قلب راجع به زمان مناسب مدیتیشن دو قلب پرسیدم که بی باسخ ماند.
روح پدرتون و پسرتون شاد باشه عزیزم
برای زمان مدیتیشن دو قلب بهترین زمان صبح‌ها هست ولی فرق زیادی نمی‌کند باید امتحان کنید که برای شما چه موقع است یعنی یه بار صبح انجام بده یه بار ظهر یه بار شب ببینید که کدام یک برای شما لذت بخش‌تر هست

حسین امیدوار

کاربر ویژه
تجربه مدیتیشن دو قلب:ورود نور و انرژی رو از تاج کاملا حس میکردم کل بدنم می‌لرزید.سرشار از انرژی شدم ولی توی خروج از دستهام مشکل دارم.بعدشم یه سردرد خفیف پیدا کردم ولی زود برطرف شد.

hashemi

ناظم انجمن
درود خدمت استاد عزیز و همه دوستان دوره:شب یلدا رو به همگی تبریک میگم درونتون پر از شادی و عشق الهی
یلدا مکثی در تاریکی به جستجوی روشنی و شب بزرگ‌داشت امید
بر شما دوست عزیز
پر یمن و برکت بادا

حسین امیدوار

کاربر ویژه
تجربه فایل جهان:امکان:میخوایم با مدیتیشن به نظم جهان وصل بشیم و از محدودیت ذهن بیرون بیاییم.با توجه به تجربه زندگی گذشته متوجه شدم که زندگیم اکثرا بر مبنای تصمیم بوده چون با اجبار و محدودیت بوده،تحصیلم بر اساس تصمیم،ازدواجم بر اساس تصمیم،کار کردنم و حتی کارهای خیرم. چیزی به عنوان انتخاب نبوده که خارج از محدودیت هایی که ذهنم برام ایجاد کرده باشد.زندگیی خلق کنم بر اساس عشق،آرامش،صلح،

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود بر آقای امیدوار عزیز
تقریباً همه افراد کارهایی که انجام می‌دهند بر اساس تصمیم گیری هست و به ندرت بدون آگاهی ما کارهایی را بر اساس انتخاب انجام می‌دهیم.
ولی زمانی که آگاه بشویم و از بالا به قضیه نگاه کنیم متوجه می‌شویم که راه سومی وجود دارد و آن راه راهی است که ما بتونیم ورای همه مشکلاتی که وجود دارد به آینده‌ای که دلخواهمان هست فکر کنیم و آن آینده دلخواه را از دل انتخاب‌ها و اجبارها انتخاب کنیم

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود.دوست داشتن خود:کلا احساس خوبی به خودم داشتم فقط در ناحیه معده و خصوصا پروستات که بهشون جفا کرده بودم ناراحت شدم ولی تمرکزم رو آوردم روی حس دوس داشتنشون،و گاهی هم نفسم اذیت می‌کرد ولی من بی توجه بهش کار خودم انجام دادم.

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا