تجربه تکنیک آدمک مغزی

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود.امروز به جای دوش نمک و قهوه از لجن استفاده کردم خیلی حس خوبی بود.ضمنا مدیتیشن دو قلب رو با یه جمع ۵نفره انجام دادم چقدر عالی و لذت بخش بود اون قسمت هم که از انتقال نور وذانرژی از طریق دستام به کره زمین داشتم برطرف شده.ورود نور رو از تاجم به وضوح میدیدم و احساس می‌کردم انگار یه کانال توی فرق سرم باز شده و وارد می‌شد و در کل بدنم جاری می شد همراه با لرز.سپاس استاد عزیز

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود.امروز به جای دوش نمک و قهوه از لجن استفاده کردم خیلی حس خوبی بود.ضمنا مدیتیشن دو قلب رو با یه جمع ۵نفره انجام دادم چقدر عالی و لذت بخش بود اون قسمت هم که از انتقال نور وذانرژی از طریق دستام به کره زمین داشتم برطرف شده.ورود نور رو از تاجم به وضوح میدیدم و احساس می‌کردم انگار یه کانال توی فرق سرم باز شده و وارد می‌شد و در کل بدنم جاری می شد همراه با لرز.سپاس استاد عزیز
درود بر آقای امیدوار عزیز
همینطور که از فامیلتون هم مشخص است امیدوار و عالی هستید
و می‌بینم که تکنیک‌ها رو خیلی با دقت و عالی انجام می‌دید و هر روشی رو سعیدتون برید هست که کامل و دقیق انجام بدید و این باعث می‌شود که نتایج بسیار عالی در طی دوره و حتی بعد از دوره برای شما ظاهر میشه
دوستان عزیز دقت کنید که تغییرات عمده شما بعد از دوره شروع می‌شه
پس خودتون رو برای یک شگفتی آماده کنید

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود استاد عزیز روزتون مبارک.ممنون از راهنماییتون تکنیک دعا و القای ذهنی رو امروز انجام دادم و با وجود کمی مقاومت نفس در برابر روند انجام تکنیک جلو رفتم و احساس آرامش لذت بخشی تجربه کردم و از حالت خستگی مفرط بیرون اومدم ممنون از محبت شما

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود استاد عزیز روزتون مبارک.ممنون از راهنماییتون تکنیک دعا و القای ذهنی رو امروز انجام دادم و با وجود کمی مقاومت نفس در برابر روند انجام تکنیک جلو رفتم و احساس آرامش لذت بخشی تجربه کردم و از حالت خستگی مفرط بیرون اومدم ممنون از محبت شما
درود بر آقای امیدوار عزیز

حسین امیدوار

کاربر ویژه
تجربه تکنیک اعتماد به نفس نسخه نخست:به شدت بدنم گرم شد در ناحیه سر و گردن پر از عرق شدم شدت عرق انقدر زیاد بود که از توی گردن پایین میومداحساس شادی و هیجان اون خاطره رو دوباره و به صورت جدید تجربه خیلی خوشحال بودم و مرتب از تشویق حاضرین تشکر میکردم و در لحظاتی لرز در کل بدنم.

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود:خیلی درگیر خشم و ناراحتی بابت اتفاقات اخیر بودم و البته الان هم هستم ولی خیلی کمتر. و با انجام تکنیک های آدمک مغزی و دعا و خلوتگاه درون مرتب به خودم کمک میکنم.

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود استاد عزیز.یه سئوال خدمتتون داشتم اولا اینکه حس دوست داشتن دیگران در وجودم خیلی کمه و دوما ارتباطات توانایی صمیمیت ندارم(خصوصا جنس مخالف باشه)و همیشه به شکلی میخوام از خودم محافظت کنم که مبادا آسیب بخورم و بیشتر با پس زدن طرف مقابل،جوری شده که تمایلم برای ارتباط خیلی خیلی کم شده و چون مجرد هستم حتی دیگه تمایلم برا ازدواج مجدد خیلی کم شده.علت این درونیات من چیه و چیکار باید بکنم؟

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود.دوتا پرونده باز ذهنی رو طبق روالی که فرمودید نوشتم و بستمشون ذهنم هی یادآوری میکنه ولی بهش میگم که پرونده بسته شده و رفته بایگانی.این لجاجت ذهن عادی هس؟و آیا کار خاصی باید در موردش انجام بدم؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود استاد عزیز.یه سئوال خدمتتون داشتم اولا اینکه حس دوست داشتن دیگران در وجودم خیلی کمه و دوما ارتباطات توانایی صمیمیت ندارم(خصوصا جنس مخالف باشه)و همیشه به شکلی میخوام از خودم محافظت کنم که مبادا آسیب بخورم و بیشتر با پس زدن طرف مقابل،جوری شده که تمایلم برای ارتباط خیلی خیلی کم شده و چون مجرد هستم حتی دیگه تمایلم برا ازدواج مجدد خیلی کم شده.علت این درونیات من چیه و چیکار باید بکنم؟
ابن نگرانی در ارتباط برقرار کردن یک نوع حفاظت از نود هست .
بهتر هست تجربیات ازدواج قبلی را از دهنتون با دور کردن یا خنده دار کردن بی اثر کنید تا دوباره اشتیاق در شما برای ازدواج ایجاد بشه
خاطرات و اتفاقات ازدواج قبلی را بی اثر پاک کنید

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود.دوتا پرونده باز ذهنی رو طبق روالی که فرمودید نوشتم و بستمشون ذهنم هی یادآوری میکنه ولی بهش میگم که پرونده بسته شده و رفته بایگانی.این لجاجت ذهن عادی هس؟و آیا کار خاصی باید در موردش انجام بدم؟
دقیقا همین طور هست ممکن است دوباره به ذهنمون بیاد ولی دوبار به نپدتپن یادآوری کنید که آن را بستید
بم علت دیگر هم دارد که موقع بستن آن ، حکمی که دادید رضایت درونی ندارید و ابتکار هنوز ذهنوتون راضی به بستن آن نشده
اگر چند بار باز آمد دوبار ام را از اول تکنیک را انجام بدید و ام را ببندید

آخرین ویرایش:

حسین امیدوار

کاربر ویژه
دقیقا همین طور هست ممکن است دوباره به ذهنمون بیاد ولی دوبار به نپدتپن یادآوری کنید که آن را بستید
بم علت دیگر هم دارد که موقع بستن آن ، حکمی که دادید رضایت درونی ندارید و ابتکار هنوز ذهنوتون راضی به بستن آن نشده
اگر چند بار باز آمد دوبار ام را از اول تکنیک را انجام بدید و ام را ببندید
سپاس.سرشار از عشق و برکت الهی باشید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
درود آقای امیدوار عزیز
امیدوار شما و همه عزیزان سالم و سلامت باشید
دوستان عزیزم
خیلی مراقب خودتون باشید . به امید روزهای روشن
برای همه مردم ایران
نوری که استاد بزرگ توی دل ماها روشن کرد بدون اغراق از پس همه‌ی تاریکیا برمیاد..👌🏻🌹🌹

زنده باد استاد بزرگ 🪷🙏🏼

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود استاد عزیز.پر از خشمم،احساساتم به شدت جریحه دار شده بابت اتفاقات اخیر.حس انتقام‌جویی شدیدا در وجودم شعله ور شده.از چه تکنیک هایی استفاده کنم؟

حسین امیدوار

کاربر ویژه
تجربه جدید از شفای کودک درون:امروز کودک درونم رو وقتی تو آغوش گرفتم توی بغلم مشت به سینه ام کوبید اشکم سرازیر شد و مرتب بهم میگفت دوسم داشته باش عاشقم باش بهم محبت کنم ببوسم منم مرتب بهش گفتم دوست دارم عاشقتم نوازشش کردم و تقریبا آروم گرفت.حس میکنم داره یواش یواش باهام صلح میکنه.سپاس از حضور معنوی شما استاد عزیز در زندگیم.وجودتان پر از عشق و برکت الهی

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود.تکنیک آدمک مغزی برای من بسیار کارایی داره و چند روزی هس که با انجام اون و تکنیک شفای کودک درون و دوست داشتن خود دارم به خودم کمک میکنم چند روزی هس که در طی انجام آدمک مغزی خوابم نمیبره و با انجام اون آرامش و ریلکسی خاصی کسب میکنم و بعد از انجام و یه خواب کوتاه پر انرژی و سر حال میشم.ضمنا یه دونه قرص اعصابم که مونده بود طبق روال قطع قرص اعصاب قطع کردم.سپاس از حضور پر خیر شما استاد

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود.تکنیک آدمک مغزی برای من بسیار کارایی داره و چند روزی هس که با انجام اون و تکنیک شفای کودک درون و دوست داشتن خود دارم به خودم کمک میکنم چند روزی هس که در طی انجام آدمک مغزی خوابم نمیبره و با انجام اون آرامش و ریلکسی خاصی کسب میکنم و بعد از انجام و یه خواب کوتاه پر انرژی و سر حال میشم.ضمنا یه دونه قرص اعصابم که مونده بود طبق روال قطع قرص اعصاب قطع کردم.سپاس از حضور پر خیر شما استاد
این نشان دهنده اراده قوی شماست
و مطمئناً با این اراده و پشتکار خیلی از کارهایی را می تونید انجام بدهید .

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا