تجربه تکنیک خلسه

سامره حیدری

کاربر ویژه
سلام و عرض ادب ، این تکنیک هم مثل بقیه تکنیک ها بسیار عالی و لذتبخشه توخلسه که هستم بدنم خیلی سنگین و تنبله اصلا هم خوابم نمیبره ولی بعد از این تمرین بعد که راه میرم یجور گیج و منگم 😅 یه کوچولو سردرد میشم نمیدونم چرا ، هر دفه که انجام میدم تقریبا همینجوریم

Dr.Aram

تیم مدیریت
سردرد ممکن هست به دلیل کمی افت فشار باشد که به دلیل آرامش خیلی زیادی که به شما ایجاد می‌شود اتفاق بیفتد که بهتر هست قبل از آن کمی شیرینی بخورید

سامره حیدری

کاربر ویژه
سلام استاد احساس میکنم تکنیک خلسه عمیق داره منو اذیت میکنه الاوه بر سردرد خفیف استرسم بیشتر شده ، قبلا همین استرس و اضطراب رو داشتم ولی مدتی بود ازش خبری نبود دو هفته اول کلاس و تمرین ها خوب بود ولی این هفته به مرور مضطرب شدم یکی از دلایلش که قبلا گفتم اینه که تعداد تمرین ها زیاد شده ، روزی 2 تا 3 تمرین رو انجام میدم ولی احساس میکنم همه رو باید انجام بدم وگرنه از بشور و بساب عقب می مونم این یکی از دلایل اضطرابمه استاد ممنون میشم کمکم کنید آرامش قبلی رو بدست بیارم

Dr.Aram

تیم مدیریت
قرار بود تمرینی را انجام بدهید که بیشتر به شما آرامش و لذت می‌دهد
پس تمرین خلسه را کار نکنید به همون تمرین قبلی‌ها بپردازید
اینجا مسابقه‌ای نیست که کسی عقب بیفتد یا کسی جلو بیفتد
هر کسی سوار ماشین خودش هست و هیچ کسی با کسی مقایسه نمی‌شود نگران نباشید

رها حسینی

کاربر ویژه
سلام استاد امروز روز فعالیت منه اینجا من تکنیک خلسه باران صورتی وخلوت گاه گاهی آدمک مغزی و خاطرات من کلا همه را انجام میدم در روز خیلی آروم شدم دلم میخواد فقط تمرین انجام بدم قبلاً اصلا دنبال یک کار را نمی‌گرفتم الان حتی خیلی می‌نویسم هم درمورد خواسته هام هم شکر گذاری همه مدیتیشن میکنم در کنارش سرکارم میرم یعنی خودمم نمی‌دونم چطوری همه را انجام میدم وخسته که نمیشم بیشتر راغب تر هم شدم یک تشکر ویژه از شما استاد عزیزم تکنیک خلسه را هم خیلی دوست دارم بهم شدیداً آرامش میده و راستی قبلاً پاهام در حین تمرین درد می‌گرفت الان خیلی بهتر شدم ولی گاهی یک پشتی زیر پاها میگذارم خیلی آرومتر میشم وگاهیم هی خوابم می‌بره وبیدار میشم مثلاً شما میگید انگشت شصت دست چپ بعد یکدفعه میگید گوش وهم‌ خندم میگیره هم ادامه میدم

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام استاد امروز روز فعالیت منه اینجا من تکنیک خلسه باران صورتی وخلوت گاه گاهی آدمک مغزی و خاطرات من کلا همه را انجام میدم در روز خیلی آروم شدم دلم میخواد فقط تمرین انجام بدم قبلاً اصلا دنبال یک کار را نمی‌گرفتم الان حتی خیلی می‌نویسم هم درمورد خواسته هام هم شکر گذاری همه مدیتیشن میکنم در کنارش سرکارم میرم یعنی خودمم نمی‌دونم چطوری همه را انجام میدم وخسته که نمیشم بیشتر راغب تر هم شدم یک تشکر ویژه از شما استاد عزیزم تکنیک خلسه را هم خیلی دوست دارم بهم شدیداً آرامش میده و راستی قبلاً پاهام در حین تمرین درد می‌گرفت الان خیلی بهتر شدم ولی گاهی یک پشتی زیر پاها میگذارم خیلی آرومتر میشم وگاهیم هی خوابم می‌بره وبیدار میشم مثلاً شما میگید انگشت شصت دست چپ بعد یکدفعه میگید گوش وهم‌ خندم میگیره هم ادامه میدم
مطمئناً همینطور است و در آینده نتایج بهتری هم دریافت خواهید کرد

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا