تجربه عجیب من در خلوتگاه درون

با سلام
من هیچ وقت پروانه ها رو دوست نداشتم و هر شی یا لباسی رو که در طراحی اون پروانه داشت برام مشمئزکننده بود و هرگز نمی خریدم.
از دفعه سوم به بعد توی مدیتیشن وقتی از پنجره بیرون و نگاه می کردم پروانه های آبی نئونی میدیدم و کم کم قبل ورود به ویلا هم پروانه های آبی و زرد نئونی میدیدم که سر راه من قرار می گیرند و دور من می چرخند؛ عجیب تر این جاست که من حتی رنگ های نئونی رو هم دوست ندارم!!!
در مدیتیشن هفتم یا هشتم بود که خودم موقع چرخیدن مثل پروانه ها بال درآوردم بال هایی با رنگ شفای بنفش نقره ای (بنفش الکتریکی) که در انرژی درمانی از اون استفاده می کنم.
بال درآوردم و پرواز کردم از اون به بعد توی همه مدیتیشن هام موقع رقص پرواز می کنم و از ویلا خارج میشم البته دیگه بدون بال!

با سلام
خلوتگاه درون من بسیار زیبا و فوق العاده تمیز هستش همه چیز می درخشه، همه چیز به صورت سحرآمیز و رویاییه من همیشه پرواز می کنم، با خوشحالی روی رنگین کمان ها سر می خورم، روی ابرها دراز می کشم، باهاشون پرواز می کنم یا می پرم از روشون همه چیز بسیار فانتزیه گاهی با دست گل ها یا بادکنک پرواز می کنم گاهی با بالن و..... توی ویلای من که هر بار متفاوت هست همه چیز دیده میشه خیلی وقت ها غذا یا کیک یا سوپ آماده و داغ هم هست و من میل می کنم لباسم هر بار عوض میشه، همیشه یک تاج متفاوت روی سرم هست و همه جور امکاناتی وجود داره از آلات موسیقی گرفته تا بیلیارد و مجسمه و تابلوهای خاص.
استاد جان 2 تا سوال دارم
این که همه چیز هر بار متفاوته ایرادی نداره؟ ویلا و شرایط ویلای من ثابت نیست
دوم این که خلوتگاه من هیچ شباهتی با دنیای بیرون من نداره من فوق العاده افکار منفی دارم و بیش از حد آدم شکاک و بدبینی هستم و می دونم که از عزت نفس بالایی برخوردار نیستم مگه این نیست که ما همیشه میگیم دنیای بیرون ما بازتاب دنیای درون ماست چرا برای من تا این اندازه متفاوته؟

تجربه مدیتیشن آن لاین جلسه سوم
با سلام
دیروز ساختمونی که داخلش بودم بسیار لوکس و تجملاتی بود همه ی ساختمون و دوست داشتم همه چیزش عالی بود اما کف اون به صورت شطرنجی بود و من از این طرح متنفرم برای همین با آسانسور رفتم طبقه اول که سریع تر از جلوی چشمم بره اما طبقه اول هم باز همون طرح ترسناک دنیای واقعی بود تو ذهنم گفتم تو خودت خالقی و می تونی طرحشو عوض کنی این دفعه با پله رفتم همکف که فرصت بیشتری برای تعویض کف ساختمونم داشته باشم توی راه پله ها فرش های گرون قیمت بود اما تا رسیدم همکف باز هم همون طرح ترسناک شطرنجی بود که در نهایت از یک راهروی تنگ و تاریک فرار کردم که انتهاش رسید به همون خلوتگاه درونم و نکته ی جالبش این که من همیشه تو خلوتگاهم می دونم که ویلام ادامه داره و به یه جایی می رسه اما ذهنم یاری نمیده که بیشتر ساخته شه ببینم تهش چیه دیروز انتهای ساختمونم رسید به همون قسمت از ویلام که نمی دیدم البته هنوز هم مطمئنم بین انتهای خلوتگاهم و تا جایی که من می بینم کلی چیز هست فعلا نمی تونم ببینم.
استاد جان علت دیدن این طرح سیاه و سفید کف ساختمون چی می تونه باشه؟ چرا باید چیزی رو ببینم که دوست ندارم و حس خوبی بهم نمیده؟
چرا باید وسط این همه امکانات و چیزهای تمام عیار فقط یک نکته منفی توجه من و جلب کنه؟

احساس پرش یا خارش
استاد در هنگام مدیتیشن وقتی قسمتی از بدن خارش می گیره رو چطور حواس مون و پرت کنیم؟؟
اگه نخارونیم که کلا حواسمون از مدیتیشن پرت میشه و به اون ناحیه از بدن معطوف میشه
سپاس بی کران از پاسخگویی شما استاد بزرگوار

آدمک مغزی
من دفعه اولی که این تکینک رو انجام دادم بعد از مدت ها خواب بی کیفیت و کابوس دیدن و عمیق و آروم خوابیدم اما از بعد اون روز یعنی دو هفته پیش تا حالا همش با کمبود خواب مواجه هستم و در طول روز خوابم میاد و کسلم در صورتی که همه تمرین ها رو خوب و کافی انجام میدم...

Dr.Aram

تیم مدیریت
خستگی ذهنی و روانی باعث می‌شود که در طول تمرینات خسته و یا خواب آلود باشید که با انجام دادن تکنیک‌ها برطرف می‌شود

جربه مدیتیشن آن لاین جلسه سوم
با سلام
دیروز ساختمونی که داخلش بودم بسیار لوکس و تجملاتی بود همه ی ساختمون و دوست داشتم همه چیزش عالی بود اما کف اون به صورت شطرنجی بود و من از این طرح متنفرم برای همین با آسانسور رفتم طبقه اول که سریع تر از جلوی چشمم بره اما طبقه اول هم باز همون طرح ترسناک دنیای واقعی بود تو ذهنم گفتم تو خودت خالقی و می تونی طرحشو عوض کنی این دفعه با پله رفتم همکف که فرصت بیشتری برای تعویض کف ساختمونم داشته باشم توی راه پله ها فرش های گرون قیمت بود اما تا رسیدم همکف باز هم همون طرح ترسناک شطرنجی بود که در نهایت از یک راهروی تنگ و تاریک فرار کردم که انتهاش رسید به همون خلوتگاه درونم و نکته ی جالبش این که من همیشه تو خلوتگاهم می دونم که ویلام ادامه داره و به یه جایی می رسه اما ذهنم یاری نمیده که بیشتر ساخته شه ببینم تهش چیه دیروز انتهای ساختمونم رسید به همون قسمت از ویلام که نمی دیدم البته هنوز هم مطمئنم بین انتهای خلوتگاهم و تا جایی که من می بینم کلی چیز هست فعلا نمی تونم ببینم.
استاد جان علت دیدن این طرح سیاه و سفید کف ساختمون چی می تونه باشه؟ چرا باید چیزی رو ببینم که دوست ندارم و حس خوبی بهم نمیده؟
چرا باید وسط این همه امکانات و چیزهای تمام عیار فقط یک نکته منفی توجه من و جلب کنه؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
خلوتگاه درون و تکنیک‌هایی که شما انجام می‌دهید نشانگر احساسات درونی شما می‌باشند و هرگونه احساس منفی خودش را به صورت یک شی دوست نداشتنی در آنجا نشان می‌دهند.
خلوتگاه درون هر چیزی که انجام می‌دهید در درون شما هست و باید آن را کاملاً دوست داشته باشید تا احساس خوبی نسبت به خودتان پیدا کنید
این همان بخشی از وجود شماست که شما آن را انکار می‌کنید.
بخشی که از آن فرار می‌کنید خودش را به صورت صفحات شطرنجی نشان می‌دهد
برای برطرف کردن این مشکل در حالت عادی به جایی که دوست دارید بروید در ذهنتان تجسم کنید یا در فضای مجازی چیزی شبیه آن را پیدا کنید و بر روی اون تمرکز کنید تا همان تصویری که دوست دارید در ذهنتان تداعی شود

احساس پرش یا خارش
با سلام
استاد در هنگام مدیتیشن وقتی قسمتی از بدن خارش می گیره رو چطور حواس مون و پرت کنیم؟؟
اگه نخارونیم که کلا حواسمون از مدیتیشن پرت میشه و به اون ناحیه از بدن معطوف میشه
سپاس بی کران از پاسخگویی شما استاد بزرگوار

Dr.Aram

تیم مدیریت
قبلاً هم دوستان پرسیده بودند هیچ مشکلی در خارش بدن ندارد و هر قسمت از بدنتان که می‌خارد آن را بخارانید نیازی نیست نگران باشید

با سلام
خلوتگاه درون من بسیار زیبا و فوق العاده تمیز هستش همه چیز می درخشه، همه چیز به صورت سحرآمیز و رویاییه من همیشه پرواز می کنم، با خوشحالی روی رنگین کمان ها سر می خورم، روی ابرها دراز می کشم، باهاشون پرواز می کنم یا می پرم از روشون همه چیز بسیار فانتزیه گاهی با دست گل ها یا بادکنک پرواز می کنم گاهی با بالن و..... توی ویلای من که هر بار متفاوت هست همه چیز دیده میشه خیلی وقت ها غذا یا کیک یا سوپ آماده و داغ هم هست و من میل می کنم لباسم هر بار عوض میشه، همیشه یک تاج متفاوت روی سرم هست و همه جور امکاناتی وجود داره از آلات موسیقی گرفته تا بیلیارد و مجسمه و تابلوهای خاص.
استاد جان 2 تا سوال دارم
این که همه چیز هر بار متفاوته ایرادی نداره؟ ویلا و شرایط ویلای من ثابت نیست
دوم این که خلوتگاه من هیچ شباهتی با دنیای بیرون من نداره من فوق العاده افکار منفی دارم و بیش از حد آدم شکاک و بدبینی هستم و می دونم که از عزت نفس بالایی برخوردار نیستم مگه این نیست که ما همیشه میگیم دنیای بیرون ما بازتاب دنیای درون ماست چرا برای من تا این اندازه متفاوته؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
بهتر هست که کاری که انجام می‌دهید و تمرین تحت کنترل شما باشد و اگر می‌خواهید تغییری در آن ایجاد کنید با اراده شما انجام شود.
بله همونطور که قبلاً هم گفته بودیم دنیای درونمان و دنیای بیرونمان با همدیگر در ارتباط هستند این بدان معنا نیست که شما نمی‌توانید خوب تجسم کنید.
جلوتر که می‌رویم متوجه می‌شوید که انجام برخی از تمرینات برای شما ممکن هست سخت باشد و آن دقیقاً همان تغییری است که در دنیای درونتان باید ایجاد کنید تا دنیای بیرونتان نیز عوض شود

کاکتوس
با درود و احترام
استاد جان خراب شدن و ترکیدن کاکتوس چه علتی می تونه داشته باشه؟
خودم انرژی منفی زیادی دارم؟
یا انرژی منفی از طریق دیگران زیاد سمت من فرستاده میشه؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
علت خاصی را برای این مشکل در کاکتوس نمی‌شناسم
انرژی دیگران هر چقدر هم کثیف باشد می‌تواند این کاکتوس آن را تمیز کند مگر اینکه بیماری یا مشکلی خود کاکتوس داشته باشد

کوچک کردن ابعاد
با درود و احترام
استاد جان می خوام بدونم به جز برای اعتماد به نفس برای تحقق خواسته ها هم میشه اون ها رو کوچک کرد؟
مثلا برای ازدواج و چیدن منزل
یا تاسیس هولدینگ و امکانات لازم
چون توی مدیتیشن القای ذهنی هم طرف مقابل رو کوچک می کنیم این موضوع به ذهنم رسید

Dr.Aram

تیم مدیریت
برای اینکه بر روی هر چیزی کنترل و تسلط پیدا بکنیم می‌توانیم آن را کوچک کنیم
البته ممکن است اگر آن را خیلی کوچک کنید از چشمتان بیفتد و دیگر دنبال آن نروید
در مواردی مثل هلدینگ یا ازدواج می‌توانیم کمی آن را کوچک کنیم ولی تغییراتی در رنگ و نور او ایجاد کنیم که انگیزه ما بیشتر شود

انجام مدیتیشن
با درود و احترام
استاد جان حتما لازمه که مدیتیشن ها رو با ایرپاد گوش داد؟
میشه از خود گوشی یا اسپیکر استفاده کرد؟
چون فرموده بودید سابلیمینال هستن

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا