تجربه مدیتیشن اگاهی برتر

همونطور که در جلسه اول خدمتتان عرض کردم.
اگر تجربیاتی که دارید قابل هضم نیست بهتر هست که از انجام دادن آنها صرف نظر کنید کمی صبر کنید بر روی مسائل غیر از چشم سوم متمرکز شوید تا بتوانید بر روی شرایط خودتان کاملاً تسلط پیدا کنید و بعد دوباره تمرینات را از نو شروع کنید.
قرار است که شما بر روی تکنیک‌ها و تمرینات و تجربیات تسلط داشته باشید و هر جایی که دیدید که حالتان را خراب می‌کند آن را متوقف کنید
سلام استاد .موقع دیدن مشکل ندارم هر جا حس ترس داشتم سریع بیرون اومدم .منطورم بعدش بود.

همونطور که در جلسه اول خدمتتان عرض کردم.
اگر تجربیاتی که دارید قابل هضم نیست بهتر هست که از انجام دادن آنها صرف نظر کنید کمی صبر کنید بر روی مسائل غیر از چشم سوم متمرکز شوید تا بتوانید بر روی شرایط خودتان کاملاً تسلط پیدا کنید و بعد دوباره تمرینات را از نو شروع کنید.
قرار است که شما بر روی تکنیک‌ها و تمرینات و تجربیات تسلط داشته باشید و هر جایی که دیدید که حالتان را خراب می‌کند آن را متوقف کنید
سپاس استاد عزیزم
من یه طور دیگه متوجه شده بودم .فکر میکردم در طول رویا بینی منطورتان است.واینکه فکر میکردم اگه بین تمرینات فاصله بیفته مقداری از چشم سوم که در حال باز شدن است بسته میشه.سپاسگزارم 🙏🏼

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
سلام خانم جعفری عزیز🙋‍♀️💫
اینجا یکی از اتاق های دانشجو های کلاس فعال سازی چشم سومه.وما در این جا گزارش فعالیت هامون رو به اشتراک میزاریم. شما مگه جز دانشجوها نیستید.منطور استاد در رویا بود😇در نور و عشق الهی باشید.
سلام خانم جعفری حتماایشونم از دانشجوهای اتاق چشم سوم هستن وگرنه نمیتونن به این اتاق واردبشن

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا