تجربه مدیت درمان ناحیه بیمار

دنیا مخبری

کاربر ویژه
استاد جان به شددددت دلم میخاد با یکی حرف بزنم یعنی نقطه بیمار که سلول‌های اون پر استرس بودن دلشون میخواست حرف بزنن و دعوا نشن
من خییییییییلی گریه کردم در این مدیت
وقتی حال و روز سلول‌ها رو دیدم
استاد جان بعد از مدیتهام
به شددددت دلم میخاد حرف بزنم با کسی ولی حرفی برای گفتن ندارم دوست ندارم با تراپی و حتی خودم با خودم حرف بزنم
دوست ندارم در مقام قربانی باشم
تمام سلول‌های بدنم که بیمار بودن توجه و حمایت میخواستن
و من اینقدر قوی نبودم که تکیه گاه باشم
دلم میخاد یه آدم امن داشته باشم که فقط بتونم حرف بزنم ولی حس میکنم در جهان هیچ کس امن نیست
زیاد حرف زدم
ولی به شدت گشتم جایی رو پیدا کنم حرف بزنم حتی مشاوره آنلاین ولی نتونستم حرف بزنم بدم میاد حس میکنم همه مشاوره ها مه تپ طول عمرم رفتم و رهام کردن مشاوره و حرف زدن بی فایده اس
به اون سلول‌ها هم میخواستم بگم ساکت شید

سامره حیدری

کاربر ویژه
سلام دنیا جان ، منم قبلا همین حالات افسردگی رو داشتم احساس تنهایی و درماندگی میکردم ولی سعی میکردم با خودم حرف بزنم ، حتی یروز یادمه به خدا نامه نوشتم ، درد و دل کردم خیلی سبک شدم ، چند ماهی بود این شکلی بودم ولی خدا رو شکر ۴ سالی میشه که دیگه حالم خوبه ، این کلاسای دکتر آرام واقعا خوب و مفیده کاش چند سال پیش باهاش آشنا میشدم

Dr.Aram

تیم مدیریت
استاد جان به شددددت دلم میخاد با یکی حرف بزنم یعنی نقطه بیمار که سلول‌های اون پر استرس بودن دلشون میخواست حرف بزنن و دعوا نشن
من خییییییییلی گریه کردم در این مدیت
وقتی حال و روز سلول‌ها رو دیدم
استاد جان بعد از مدیتهام
به شددددت دلم میخاد حرف بزنم با کسی ولی حرفی برای گفتن ندارم دوست ندارم با تراپی و حتی خودم با خودم حرف بزنم
دوست ندارم در مقام قربانی باشم
تمام سلول‌های بدنم که بیمار بودن توجه و حمایت میخواستن
و من اینقدر قوی نبودم که تکیه گاه باشم
دلم میخاد یه آدم امن داشته باشم که فقط بتونم حرف بزنم ولی حس میکنم در جهان هیچ کس امن نیست
زیاد حرف زدم
ولی به شدت گشتم جایی رو پیدا کنم حرف بزنم حتی مشاوره آنلاین ولی نتونستم حرف بزنم بدم میاد حس میکنم همه مشاوره ها مه تپ طول عمرم رفتم و رهام کردن مشاوره و حرف زدن بی فایده اس
به اون سلول‌ها هم میخواستم بگم ساکت شید
سلام خانم مخبری عزیز
بعضی موقع‌ها در طول زندگی ممکن است فشارهای زیادی بر روی ما باشد و احساس کنیم که مشکلات خیلی زیادی داریم و حتی خودمان برای خودمان دلمان بسوزد

حالا در جلسات بعدی در مورد این بیشتر صحبت می‌کنیم
ولی می‌توانید هر حرفی که دارید همه جا بزنید
بین دوستانتان تا شما را حمایت کنند و هرچه می‌خواهید بگویید
اینجا دوستانی هستند که ما را قضاوت نمی‌کنند و فقط ما را می‌شنوند
می‌توانیم روی خودمان کار کنیم و تقویت شویم
اگر بخشی از تکنیک‌ها می‌بینید روی شما خیلی تاثیر گذاشته است و احساساتیتان کرده است یا ناراحت هستید اون بخش را فعلاً انجام ندید تا دوباره قوی شوید و ادامه دهید
به خودتان سخت نگیرید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا