تجربه من

رویا نجفی

کاربر ویژه
سلام استاد عزیزم💖
من اولین تشخیص هم انجام دادم خواهر زاده ام باردار هست و من جنسیت جنین و درست حدث زدم جالب بود👌🏼🤩
چه عالی ❤️

خواهر منم بارداره و منم جنسیتش رو درست حدس زدم 😊

سلام استاد بزرگوارم
من امشب تمرین منور شدن و انجام دادم بعد از نور سفید نور طلایی فوقالعاده ای وارد بدنم شد ودر این نور پیرمرد خیلی نورانی را دیدم با ریشهای سفید خیلی بلند تا روی زمین و عصا به دست که حس خوبی به من داد و بلافاصله بعد آدم نورانی مثل امام که کلا
صورتشون نور بود و دور سرشون که به طرفم میومد😥😥😥😥😥😥😥
خدایا🙏🙏🙏🙏🙏🙏

اکرم کیانوش

کاربر ویژه
سلام خانم کیانوش اولین تکنیکی که استاد گفتن اگر یادتون باشه که در ۷ روز باید انجام بدید با هر تنفس نور سفید و وارد آجنا میکنید و از آجنا خارج میکنید تکنیک و انجام بدید متوجه میشید
درود عزیزم
تشکرازتوضیحتون❤

مهین جواهری

کاربر ویژه
سلام استاد بزرگوارم
من امشب تمرین منور شدن و انجام دادم بعد از نور سفید نور طلایی فوقالعاده ای وارد بدنم شد ودر این نور پیرمرد خیلی نورانی را دیدم با ریشهای سفید خیلی بلند تا روی زمین و عصا به دست که حس خوبی به من داد و بلافاصله بعد آدم نورانی مثل امام که کلا
صورتشون نور بود و دور سرشون که به طرفم میومد😥😥😥😥😥😥😥
خدایا🙏🙏🙏🙏🙏🙏
نور طلایی نور الهی هست گوارایی وجودت عزیزم این شخص که نشانی دادید چقدر شبیه خضرت خضر هست

عزیزم قرار بود بری دکتر جواب چیشد خوبی الحمدلله
سلام خانم جواهری عزیزم خوبین
بله دکتر رفتم چکاپ قلب و گوارش انجام دادم خداروشکر جواب منفی بود هیچ مشکلی نبود و این را هم متذکر بشم قبل از اینکه کلا برم دکتر مشاهدات و دریافتهایی داشتم که برام تجربه شدن که لازم هست به شما بگم که میتونید با چشم سوم داخل بدن و ببینید همینطور که من قلب دیدم و چند روز بعد بدون اینکه خودم بخوام دکتر من و فرستاد برای چکاپ قلب برای کولونوسکوپی و همینطور جراحی دیدم که جراح چیزی از بدنم بیرون اورد که مربوط میشه به جراحی که قبلا داشتم و این را هم بگم که مواردی را که در نور و از جنس نور میبینید بی عیب و نقص هستند از نظر پزشکی من قلب و نورانی دیدم همینطور جراحی ولی جاهایی که انرژی انجا رنگ تیره باشد باید فقط پاکسازی شود این تجربه من بود گفتم به اشتراک بزارم شاید برای دیگران فرق داشته باشه .🙏🙏🙏🙏
مواردی که میبینید یادداشت کنید سریع قضاوت نکنید و بعد تفسیر کنید تجربه من در عرض دو هفته بود که من پیگیری کردم 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

اخه برای من جای سوال بود که درد پهلوی من برای چی هست نزدیکه سه ساله و به خاطر جریان انرژی در آن منطقه وجودداره هست به نظر خودم
دکتر گفت تست ورزش و اسکن مهمه که سالم هست نوار قلب معمولا خانمهای بالای ۵۰ اینچنین میشه

آخرین ویرایش:
بله دکتر رفتم چکاپ قلب و گوارش انجام دادم خداروشکر جواب منفی بود هیچ مشکلی نبود و این را هم متذکر بشم قبل از اینکه کلا برم دکتر مشاهدات و دریافتهایی داشتم که برام تجربه شدن که لازم هست به شما بگم که میتونید با چشم سوم داخل بدن و ببینید همینطور که من قلب دیدم و چند روز بعد بدون اینکه خودم بخوام دکتر من و فرستاد برای چکاپ قلب برای کولونوسکوپی و همینطور جراحی دیدم که جراح چیزی از بدنم بیرون اورد که مربوط میشه به جراحی که قبلا داشتم و این را هم بگم که مواردی را که در نور و از جنس نور میبینید بی عیب و نقص هستند از نظر پزشکی من قلب و نورانی دیدم همینطور جراحی ولی جاهایی که انرژی انجا رنگ تیره باشد باید فقط پاکسازی شود این تجربه من بود گفتم به اشتراک بزارم شاید برای دیگران فرق داشته باشه .🙏🙏🙏🙏
مواردی که میبینید یادداشت کنید سریع قضاوت نکنید و بعد تفسیر کنید تجربه من در عرض دو هفته بود که من پیگیری کردم 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
سلام خانم ملک محمدی عزیز.از خداوند رحمانم ارزوی سلامتی روز افزون برای شما دارم.
خواستم بدونم شما این دریافتی که داشتید رو در چه نوع مراقبه ای انجام دادیدواینکه ایا درمان دردتون رو هم دریافت کردید.؟سپاس بابت به استراک گداشتن تجربیات نابتون.روز به روز بیشتر بدرخشید🙋‍♀️🙏🏼💫💐💪😍

سلام خانم ملک محمدی عزیز.از خداوند رحمانم ارزوی سلامتی روز افزون برای شما دارم.
خواستم بدونم شما این دریافتی که داشتید رو در چه نوع مراقبه ای انجام دادیدواینکه ایا درمان دردتون رو هم دریافت کردید.؟سپاس بابت به استراک گداشتن تجربیات نابتون.روز به روز بیشتر بدرخشید🙋‍♀️🙏🏼💫💐💪😍
سلام خانم نصیری عزیز 💖🌺
در مراقبه اول و تکنیک صد تنفس داشتم
درمان دردم دست خودمه هر کسی دکتر خودشه ولطف آقای دکتر آرام عزیز🙏🙏🙏🙏
ضمنا تکنیکهای فرکانس هر چاکرا و حتما انجام بدید دریافتها بیشتر میشه

مهین جواهری

کاربر ویژه
خدا رو شکر عزیز سلامت تندرست باشی
تجربهای خوب و شیرینی را در زندگیت تجربه کنی عزیزم

وقتی قضاوت کنی درجا محو میشندبا یاداشت کردن فکر کنم در اخر معبر چیزی بشیم یا یوزارسیف😂

مهین جواهری

کاربر ویژه
اخه برای من جای سوال بود که درد پهلوی من برای چی هست نزدیکه سه ساله و به خاطر جریان انرژی در آن منطقه وجودداره هست به نظر خودم
دکتر گفت تست ورزش و اسکن مهمه که سالم هست نوار قلب معمولا خانمهای بالای ۵۰ اینچنین میشه
پس طبق دریافتی که داشتی فقط باید پاکسازی کنید تروما سیاه اگر دارید قوی ترین پاکسازی هست حتی میتونی بهش برنامه بدی اون ناحیه رو برات تمیز کنه و یا روی ان نقاط بزاری برات پاکسازی کند

شفا و رحمت الهی جاریست در مسیر رسیدن به عشق الهی ثابت قدم باشی و موفق عزیزم❤🌱

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا