تجربه من

سلام استاد محبوبم 💖💜
شب اول که شیفتینگ و آموزش دادین من انجام دادم
ارتباط با یکی از فرشتگان بود و من تمام تغییرات و داشتم احساس سنگینی و لمس روی صورت و چشمام وواحساس یک گرداب انرژی که درست شد در چشمام و چشمام سنگین شد که یک لحظه ترسیدم از این حالات و چشمام و باز کردم و به حال خودم برگشتم 😔😔😔😔
استاد شیفتینگ خودهیپنوتیزم هست؟

آخرین ویرایش:

فرزانه جعفری

کاربر ویژه
سلام استاد محبوبم 💖💜
شب اول که شیفتینگ و آموزش دادین من انجام دادم
ارتباط با یکی از فرشتگان بود و من تمام تغییرات و داشتم احساس سنگینی و لمس روی صورت و چشمام وواحساس یک گرداب انرژی که درست شد در چشمام و چشمام سنگین شد که یک لحظه ترسیدم از این حالات و چشمام و باز کردم و به حال خودم برگشتم 😔😔😔😔
شما با روش خودهیپنوتیزم انجام دادین یا 100 تا 1؟

شما با روش خودهیپنوتیزم انجام دادین یا 100 تا 1؟
سلام عزیزم خوبید شما هم مثل به ارتباط با فرشتگان علاقه داری🤩اول در حالت مراقبه قرار بگیرید بعد همراه با تنفش شمارش از صد تا صفر را انجام بدید باید به حالت خلسه برید بعد با اون فرشته ارتباط بگیرید و مشخصاتش و بگید و شیفت کنید اول اسکریپ و بنویسید حتما.

فرزانه جعفری

کاربر ویژه
سلام عزیزم خوبید شما هم مثل به ارتباط با فرشتگان علاقه داری🤩اول در حالت مراقبه قرار بگیرید بعد همراه با تنفش شمارش از صد تا صفر را انجام بدید باید به حالت خلسه برید بعد با اون فرشته ارتباط بگیرید و مشخصاتش و بگید و شیفت کنید اول اسکریپ و بنویسید حتما.
سلام خیلی ممنون خوبم 😊
علاقه که صد البته. ولی به شرط اینکه بتونم مراحل و درست انجام بدم، وارد خلسه بشم و تو همون حالت بمونم

سلام خیلی ممنون خوبم 😊
علاقه که صد البته. ولی به شرط اینکه بتونم مراحل و درست انجام بدم، وارد خلسه بشم و تو همون حالت بمونم
صد در صد درست انجام میدی کاری نداره فقط تمرکز کن اگر ذهنت و از هر فکری خالی کنی به حالت خلسه میری بعد نباید بترسی

Dr.Aram

تیم مدیریت
صد در صد درست انجام میدی کاری نداره فقط تمرکز کن اگر ذهنت و از هر فکری خالی کنی به حالت خلسه میری بعد نباید بترسی
بله دقیقاً همه تکنیک‌هایی که ما انجام می‌دهیم اگر بخواهیم از نظر علمی آنها را مورد بررسی قرار بدهیم همه اون‌ها تقریباً خودهیپنوتیزم هستند

سلام آقای دکتر 💗
من سه روز هست که تمرین انجام ندادم ولی امروز از خواب که بیدار شدم یک ماندالای خیلی زیبا به رنگ سبز فسفری و که رنگ صورتی داخلش بود و دیدم روی دیوار خیلی احساس خوبی داشتم چه معنایی دارن این ماندالاها؟ این ماندالا رو کنار یک تابلویی که دارم دیدم

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام آقای دکتر 💗
من سه روز هست که تمرین انجام ندادم ولی امروز از خواب که بیدار شدم یک ماندالای خیلی زیبا به رنگ سبز فسفری و که رنگ صورتی داخلش بود و دیدم روی دیوار خیلی احساس خوبی داشتم چه معنایی دارن این ماندالاها؟ این ماندالا رو کنار یک تابلویی که دارم دیدم
معمولا زمانی که ما تمرینات را به مدتی انجام می‌دهیم شروع می‌کند بعداً تاثیرات خودش را بگذارد و ممکن هست که ما زمانی هیچ تمرینی انجام ندهیم ولی تجربیات و دریافت‌های زیادی داشته باشیم.
در مورد ماندالاها حتماً قبلاً با آنها آشنا شده‌اید و به آنها فکر کرده‌اید که انها را می‌توانید ببینید و تشخیص بدهید.
و همانطور که قبلاً هم گفته بودم این‌ها در ناخودآگاه شما هستند که در مواقع مختلف بروز می‌کنند و خودشان را نشان می‌دهند

سلام و عرض ادب 🌺🌹
استاد عزیزم در پاکسازی که دیشب انجام شد خیلی احساس سبکی میکنم گرما بود و انرژیهای بنفش در جریان بود .
و دیگر اینکه من خواب شما رو هم دیدم 🙏🙏🙏🙏
سپاس بیکران بابت تمام زحماتتون از روز اول انرژی درمانی که با شما آشنا شدم تا به الان .
در سایه سار امن الهی باشید نور و عشق و برکت جاری باشد . ❤❤❤❤

درود و مهر به استادم❤❤
اگر روی دست بین انگشت شصت و سبابه چشم حک شده باشه چه تعبیری داره میخواستم ببینم در این قسمت مربوط به چاکراهای بدن هست راهنمایی میفرمایید
عجایب و غرایب میبینم 🤔

بله دقیقاً همه تکنیک‌هایی که ما انجام می‌دهیم اگر بخواهیم از نظر علمی آنها را مورد بررسی قرار بدهیم همه اون‌ها تقریباً خودهیپنوتیزم هستند
استاد من شیفتینگ و با تکنیک خلسه ی خلق آینده انجام میدم.
شب اولی که شیفتینگ رو آموزش دادید با خودم گفتم بهترین حالتی که می تونم خودمو تست کنم و به شهودم اعتماد کنم این که ببینم رییس جمهور کی میشه
سناریومو نوشتم این که کی و کجا و چه ساعتی از این موضوع با خبر میشم و 12 تیر و انتخاب کرده بودم.
پنج بار انجام دادم و موفق نشدم چیزی ببینم یا بشنوم اما
کاملا متوجه شده بودم که من نمی تونم ببینم چون رییس جمهور مشخص نمیشه و به دور دوم کشیده میشه
استاد این یعنی من درست انجام داده بودم و یعنی ممکن بود که اگر هفته ی بعدش رو انتخاب می کردم می تونستم بفهمم؟؟؟
یا نه فقط یه آگاهی یا حس ششم و چنین چیزی بوده؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
باید زمان را دورتر انتخاب می‌کردید تا نتایج را بتوانید در مورد رئیس جمهور ببینید
استاد من شیفتینگ و با تکنیک خلسه ی خلق آینده انجام میدم.
شب اولی که شیفتینگ رو آموزش دادید با خودم گفتم بهترین حالتی که می تونم خودمو تست کنم و به شهودم اعتماد کنم این که ببینم رییس جمهور کی میشه
سناریومو نوشتم این که کی و کجا و چه ساعتی از این موضوع با خبر میشم و 12 تیر و انتخاب کرده بودم.
پنج بار انجام دادم و موفق نشدم چیزی ببینم یا بشنوم اما
کاملا متوجه شده بودم که من نمی تونم ببینم چون رییس جمهور مشخص نمیشه و به دور دوم کشیده میشه
استاد این یعنی من درست انجام داده بودم و یعنی ممکن بود که اگر هفته ی بعدش رو انتخاب می کردم می تونستم بفهمم؟؟؟
یا نه فقط یه آگاهی یا حس ششم و چنین چیزی بوده؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود و مهر به استادم❤❤
اگر روی دست بین انگشت شصت و سبابه چشم حک شده باشه چه تعبیری داره میخواستم ببینم در این قسمت مربوط به چاکراهای بدن هست راهنمایی میفرمایید
عجایب و غرایب میبینم 🤔
چیز خاصی در مورد این نشنیده بودم

درود بر استاد عزیز و محبوبم 💖
استاد دریافت عبور از یک تونل نور سرخابی روشن با سرعت زیاد داشتم و وارد یک مرحله جدید شدم وارد دنیایی جدیدی بود خیلی حس آرامش بینظیری
استاد پرواز روح بوده ؟ یا ورود به بعد جدید

درود و مهر استاد عزیزم 🌺🌺
امروز تجربه ای داشتم که که واقعا من را شگفت زده کرد و الان خیلی هیجان زده هستم از این بصیرت
در لحظه سکوت ذهن بودم و چشمام بسته بود که نور کمی دیدم و بعد تمام جزییات کلیه راستم را مشاهده کردم اول کمرنگ بعد به وضوح تمام مشاهده شد واقعا از خداوند سپاسگزارم هزاران بار مانند نوری که کم و زیاد میشد درون کلیه مشخص شد تمام دالبرهای درون کلیه حتی حالت نبض داشت انرژی زنده ای که درون کلیه بود 😥 و در این حالت انرژی و گرمایی را به اندازه کف دست در قسمت راست پهلو همراه با تعریق در آن منطقه احساس کردم و جالبتر اینکه تا چند ساعت بعد در آن منطقه نور پر تشاشو یی احساس میشد واقعا برای من لذت بخش هست که خدا این لیاقت و قابلیت و به من عطا کرد
واقعا کمال تشکر و دارم از آموزه های شما و لطف خداوند
در ضمن امروز انرژی ابر ماه آبی و داشتیم و داریم فردا که بر آجنا و چشم سوم تاثیر گزار هست که واقعا انرژی ماه کامل و فرکانس آن تاثیر گزار هست برای من
این تجربه برای من معجزه بود به این ضوح🧚🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا