تجربیات روزانه گروه بهمن 1401 و مهر 1402

کیاوش محمودی

کاربر ویژه
سلام عرض ادب احترام دکتر عزیز، قبل از اینکه شرح بدم باید بگم دنیا حلالتون و به کامتون🙌

درمان از راه دور ، بیمار خودش نمیدونست دارم روش کار میکنم ، صبر کردم بخوابه، روی سنگ کلیه سختی که در اول میزنای متصل به کلیه گیر کرده بود یعنی قشنگ توی گوشت گیر کرده بود، و حدود ۴ میلی هم بود، کار کردم و انرژی فوق العاده تیره سبز نارنجی به سنگ دادم و کلیه ترمیم کردم فقط در یک جلسه ، سنگ روز های اول جدا شده بود و روزای بعد پودر شده بود که خود بیمار متوجه نشده بود چطور دفع شده

نکته: این سنگ چنان سخت بود که با دارو ها حل نشده بود دکترش گفته بود که باید سنگ شکن بشه، و بیمار از درمان من به بعد اصلن دارو چیزی مصرف نکرده بود، و جالبش اینجاست بدون هیچ اغراقی من فقط یک جلسه کار کردم

و وقتی از دوباره سونو کرده بود دکتر تعجب بود که بیمار چیکار کرده سنگ دفع شده؟و بیمار خودش تعجب بوده که اصلن مگه دفع شده؟ چون بیمار متوجه نشده بوده!!!

این علم بر همگان واجب هست، تا حداقل بی نیاز بشیم از نیاز های سلامتی جسمی و روحی روانی، وقتی از یک سری نیاز ها بینیاز بشیم، کم کم به بعد بالاتر تکامل پیدا میکنیم و دنبال نیاز های بعد بالاتر میگردیم !

ارادتمند شما

آخرین ویرایش:

غزاله جابری

کاربر ویژه
سلام به استاد عزیز و دوستان
دو مورد تجربه که برای خودم پیش اومد این دو ماه گذشته مهر و آبان
اولی اینکه یهو بی دلیل دچار سرگیجه شدم و چون یه کم مشکل فشارخون دارم و دستگاه فشارسنج هم عدد ۱۳ رو نشون داد بهر حال احتمال فشار بالا رو دادم و در محل کار هم موقع نهار یکم ترشی مصرف کردم یکباری خودم رو پاکسازی عمومی انجام دادم و یکبار هم پاکسازی موضعی ولی بدتر شدم و بخاطر ترشی هم آشوب معده هم اضافه شد از سرگیجه شدید نتونستم بایستم فقط رو معده کار کردم با یکم رنگ نارنجی که بتونم هرچی خوردم استفراغ کنم و این یه درد رو کمتر کنم و خداروشکر موفق شدم کامل معده ام پاکسازی شد و این مورد کمتر شد ولی سرگیجه تعادل راه رفتن و ایستادن رو گرفته بود خانواده بردن منو اورژانس که پزشک گفت علت سرگجیه و عدم تعادل مشکل از گوش میانی هست
مورد بعدی هم اینکه کرونا شدیدگرفتم و تبم ۴۳/۵ داشتم قرص تب بر بهم دادن و شد معده درد که اینم به دردم اضافه شد در همون حال مریض و بی حال معده ام رو پاکسازی با سفید داشتم و با سفید و آبی انرژی دادم و خداروشکر درد معده قطع شد

غزاله جابری

کاربر ویژه
یه تجربه که برام پیش اومد این هست در حین آشپزی بخار قابلمه مچ دستم رو سوزوند شرایط نه طوری بود که قابلمه رو بزار جایی نه رها کنم چون آب‌جوش داخلش بود و وضعیت بدتر میشد فقط سریع چشمام رو بستم دم انجام دادم و تجسم کردم رنگ آبی آغشته به فوت یا بازدم من خست و شروع کردم با بازدمم( فوتم) با رنگ آبی به دستم انرژی میدم و همینطور فوت کردن رو ادامه دادم سوزشش خیلی کم شد ۵ درصد سوزش داشتم از ۱۰۰ ، اونم شاید حدود ۱۰ دقیقه بعد خودش ازبین رفت

کیاوش محمودی

کاربر ویژه
درود فراوان

یک درمانجو میگرنی دارم ک وقتی پاکسازی عمومی با سبز روی اون انجام میدم دچار تیر کشیدن در ناحیه سرش میشه، یا وقتی سرش رو موضعی پاکسازی میکنم درد ها توی سرش جابه جا میشه، چرا؟

جناب دکتر یک بار فرمودن برای میگرنی ها نباید زیاد پاکسازی کنید اتفاقا من یک بار هم بیشتر پاکسازی نمیکنم ولی چرا نباید زیاد پاکسازیشون کرد؟

پاکسازی عوارض دارد؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
در سردردها اکثراً انباشتگی انرژی وجود دارد و در میگرن انباشتگی و نقصان همزمان وجود دارد به همین دلیل پاکسازی زیاد می‌تواند نقصان برای آنها ایجاد کند و ممکن است در برخی از آنها سردردشان را بیشتر کند
اما اگر انرژی جابجا می‌شود بهتر است که اون را با بنفش پاکسازی کنید تا انرژی‌های هوشمندی که جابجا می‌شوند را به طور کامل از بین ببرید

کیاوش محمودی

کاربر ویژه
در سردردها اکثراً انباشتگی انرژی وجود دارد و در میگرن انباشتگی و نقصان همزمان وجود دارد به همین دلیل پاکسازی زیاد می‌تواند نقصان برای آنها ایجاد کند و ممکن است در برخی از آنها سردردشان را بیشتر کند
اما اگر انرژی جابجا می‌شود بهتر است که اون را با بنفش پاکسازی کنید تا انرژی‌های هوشمندی که جابجا می‌شوند را به طور کامل از بین ببرید
پس پاکسازی هم کلن عوارض خودش رو داره؟ چون من هر شب اعضای خانوادم رو یک بار پاکسازی عمومی با سبز میکنم

جالبش اینه من توی یک دقیقه کمتر که اعضای خانواده رو پاکسازی عمومی میکنم با سبز، نشسته کمتر از یک دقیقه میرن توی خلسه خواب میبینن تصاویر میبینن خیلی جالب هست و توی یک دقیقه واقعا گیج و منگ خواب میشن😂

درکل پاکسازی زیاد رو قبلن فرمودید برای چاکراها نقصان ایجاد نمیکند ولی ظاهرا برای اندام ها نقصان ایجاد میکند ، آیا ممکن هست پاکسازی زیاد عمومی یا موضعی فرد رو بیمار کند یا به حالات اورژانسی فرو ببرد؟

آخرین ویرایش:

کیاوش محمودی

کاربر ویژه
من چهار سال قرص اعصاب مصرف میکردم، جوری ک اگر یک تا دوروز قرص یادم میرفت بخورم به شدت بهم ریخته میشدم تمام گوارش من بهم میریخت اعصاب روانم، حتی دچار سرگیجه های شدید میشدم، از وقتی چند نفری رو درمان کردم، متوجه شدم ک نیاز به قرص اعصاب ندارم دیگه، و خودبخود ترک داده شد، نزدیک به دوهفته هست مصرف نکردم، و من اصلن روی خودم کار نکردم فقط روی دیگران کار ک کردم انگار روی منم تاثیر داشت

خواستم به اشتراک بزارم وقتی دیگران درمان میکنید خودتون هم خود به خود در مسیر سلامتی قرار میگیرید

با تشکر

کیاوش محمودی

کاربر ویژه
سلام عرض ادب

تجربه ایی شاید جالب، حین مرور کتاب های انرژی درمانی بودم و سوالاتی پیش میومد برای من ک شدیدا اعصابم بهم میریخت ، یک پشه سمج ول نمیکرد هرکاری میکردم بزنمش نمیشد، منم اعصابم بهم ریخته، وقتی پشه نشست روی کتابم ناخوداگاه چنان بهش آبی زیاد دادم که همونجا خشکش زد گرفتمش انداختمش بیرون

اومدم روی مورچه هم امتحان کنم هرچی آبی دادم به مورچه بدنش منقبض نشد ، ولی پشه کاملا منقبض و خشک شد

آپدیت: دوتا پشه دیگه هم امتحان کردم آبی دادن ولی اثر مطلوبی مثل پشه اولی دریافت نکردم، دیگه نمیدونم چرا پشه اولی اونجوری شد. شاید به این دلیل که در مورد دوم از قدرت تجسم استفاده نکردم یا خیلی ضعیف استفاده کردم

آخرین ویرایش:

کیاوش محمودی

کاربر ویژه
یک تجربه دیگه هم بیان کنم برای دوستان

یک حلزون رو من نگه داشتم و انرژی رشد بهش تزریق کردم، اول پاکسازی بعد ۹۵ درصد قرمز ۵ درصد زرد

یکی دو تنفس تزریق کردم و بعد از یک ماه دیدم که حلزون غول پیکر شده ، البته قبلش هم حلزون بزرگی بود ولی الان خیلی زخیم شده خیلی زمخت شده شاخک های قدرتمند تری داره و طولش بیشتر شده

(صرفا برای ازمایش)

و‌اینجا من یک‌نتیجه نسبتا قابل قبول گرفتم که نظریه هست و نمیدونم چقدر میتونه درست باشه اینه که با احتیاط و آگاهی به اندام ها انرژی تقویتی قرمز یا زرد بدید، ممکن هست عوامل خارجی بیولوژیکی ای درون اندام باشه و این باعث تحریک و تقویت آن عامل خارجی شود

آخرین ویرایش:

مهدی اسلامی

کاربر ویژه
یک تجربه دیگه هم بیان کنم برای دوستان

یک حلزون رو من نگه داشتم و انرژی رشد بهش تزریق کردم، اول پاکسازی بعد ۹۵ درصد قرمز ۵ درصد زرد

یکی دو تنفس تزریق کردم و بعد از یک ماه دیدم که حلزون غول پیکر شده ، البته قبلش هم حلزون بزرگی بود ولی الان خیلی زخیم شده خیلی زمخت شده شاخک های قدرتمند تری داره و طولش بیشتر شده

(صرفا برای ازمایش)

و‌اینجا من یک‌نتیجه نسبتا قابل قبول گرفتم که نظریه هست و نمیدونم چقدر میتونه درست باشه اینه که با احتیاط و آگاهی به اندام ها انرژی تقویتی قرمز یا زرد بدید، ممکن هست عوامل خارجی بیولوژیکی ای درون اندام باشه و این باعث تحریک و تقویت آن عامل خارجی شود
سلام آقای محمودی. سوالی داشتم لطفا راهنمایی بفرمایین . من با آب نمک و عود صندل کریستال رو پاکسازی کردم الان برای شارژ کریستال در شهر تبریز که هوا سرد است و نور خورشید خیلی کم هست چیکار کنم و آیا با کریستال میشه خود درمانی انجام بدم؟ گاهی صبح زود که بیدار میشم خواب آلود هستم و منگ مین رو پاکسازی و انرژی قرمز میدم ولی زیاد تاثیر نمیکنه ممنون میشم راهنمایی کنین.

کیاوش محمودی

کاربر ویژه
سلام آقای محمودی. سوالی داشتم لطفا راهنمایی بفرمایین . من با آب نمک و عود صندل کریستال رو پاکسازی کردم الان برای شارژ کریستال در شهر تبریز که هوا سرد است و نور خورشید خیلی کم هست چیکار کنم و آیا با کریستال میشه خود درمانی انجام بدم؟ گاهی صبح زود که بیدار میشم خواب آلود هستم و منگ مین رو پاکسازی و انرژی قرمز میدم ولی زیاد تاثیر نمیکنه ممنون میشم راهنمایی کنین.
سلام اقای اسلامی عزیز

بعد از پاکسازی با هر روشی که راحت بودید ، برای شارژ کریستال چندین روش داشتیم که قوی ترینش پرانا بنفش الکتریکی هست، شما از تاج پرانا سفید وارد کنید با دم کشیدن و با بازدم بنفش الکتریکی رو وارد کریستال کنید و بهش بگید که کریستال من رو شارژ کن ، بستگی به اندازه کریستال تنفس انرژی دادن متغیره

برای خود درمانی هم میشود از کریستال استفاده کرد ولی اگر مشکلات فشار خون، مشکلات توموری دارید اصلن استقاده نکنید در اتاق خواب هم قرار ندهید نزد خودتون هم نگه ندارید ، ولی خب در حد نیم ساعت درمان در روز طبق گفته استاد مشکلی ندارد ولی ریسک نکنید

منگ مین همینجوری انرژی قرمز ندید، و با احتیاط ملایمت انرژی بدید به منگ مین.تکنیک انرژی دوپینگ باید قاعده ایی و منگ مین رو پاکسازی کامل کنید و بعد انرژی بدید یا سفید یا قرمز روشن مایل به سفید (در صورتی که مشکلات فوق که ذکر کردم نداشته باشید)

نتیجه ایی که خودم گرفتم اینه ک اگر دوست دارید خواب الود از خواب بیدار نشید، بدن رو دو سه مرتبه پاکسازی عمومی کنید، چاکرا میان دوراه ، قاعده ایی،جنسی،نافی،منگ مین با سبز و نارنجی پاکسازی کنید و با همان رنگ هم انرژی بدهید(نافی و منگ مین چون میخاید نارنجی بدید ملایم تر انرژی بدید) در اخر تثبیت

چاکرا پشتی جلویی شبکه خورشیدی هم با سبز و بنفش پاکسازی کنید با سبز و بنفش هم انرژی بدهید در اخر تثبیت

چاکرا کف دست و پا هم میتونید پاکسازی کنید و سفید انرژی بدهید ولی تثبیت نکنید

اگر چاکرا تاج و آجنا هم پاکسازی کنید و انرژی همان پاکسازی رو بدهید نتیجه بهتر خواهد بود، ولی تاج زیاد انرژی ندهید سرگیجه دست میده

تنفس انرژی ها سعی کنید دو تنفس باشه نه بیشتر ممکن زیاد به کالبد فیزیک فشاز بیاد و حتی فشار خون بالا بره، نتیجه کند تر تکنیک دوپینگ هست ولی پایدار تر و ملایم تر دوروز یک بار انجام بدید تا وقتی مدتی کلن سرحال بیدار بشید از خواب

آخرین ویرایش:

کیاوش محمودی

کاربر ویژه
آقای محمودی عزیز بی نهایت ممنونم از راهنمایی و بزرگواری تون. فقط ببخشین از کجا بدونیم انرژی داده شده از کف دست مون واقعا انرژی هست یا خالیه؟ 🙏🙏🙏
خواهش میکنم

وقتی از تکنیک های چاگرا ها برای انرژی گرفتن استفاده کنید و موقع خارج کردنش از چاکرا کف دست خارج کنید ، انرژی رو میدید دیگه حالا اگر اسکنر دست شما حساس باشه متوجه میشید چون دستاتون گرم و مورمور میشه یا گزگز یا نبض، اگر اسکنر شما قوی نباشه ممکنه هیچی حس نکنید ولی انرژی از دست شما خارج میشه

به مرور و با تمرین و درمان دیگران یواش یواش متوجه میشید انرژی از دستتون خارج میشه

مهدی اسلامی

کاربر ویژه
آقای محمودی عزیز بی نهایت ممنونم از راهنمایی و بزرگواری تون. فقط ببخشین از کجا بدونیم انرژی داده شده از کف دست مون واقعا انرژی هست یا خالیه؟ 🙏🙏🙏
سلام اقای اسلامی عزیز

بعد از پاکسازی با هر روشی که راحت بودید ، برای شارژ کریستال چندین روش داشتیم که قوی ترینش پرانا بنفش الکتریکی هست، شما از تاج پرانا سفید وارد کنید با دم کشیدن و با بازدم بنفش الکتریکی رو وارد کریستال کنید و بهش بگید که کریستال من رو شارژ کن ، بستگی به اندازه کریستال تنفس انرژی دادن متغیره

برای خود درمانی هم میشود از کریستال استفاده کرد ولی اگر مشکلات فشار خون، مشکلات توموری دارید اصلن استقاده نکنید در اتاق خواب هم قرار ندهید نزد خودتون هم نگه ندارید ، ولی خب در حد نیم ساعت درمان در روز طبق گفته استاد مشکلی ندارد ولی ریسک نکنید

منگ مین همینجوری انرژی قرمز ندید، و با احتیاط ملایمت انرژی بدید به منگ مین.تکنیک انرژی دوپینگ باید قاعده ایی و منگ مین رو پاکسازی کامل کنید و بعد انرژی بدید یا سفید یا قرمز روشن مایل به سفید (در صورتی که مشکلات فوق که ذکر کردم نداشته باشید)

نتیجه ایی که خودم گرفتم اینه ک اگر دوست دارید خواب الود از خواب بیدار نشید، بدن رو دو سه مرتبه پاکسازی عمومی کنید، چاکرا میان دوراه ، قاعده ایی،جنسی،نافی،منگ مین با سبز و نارنجی پاکسازی کنید و با همان رنگ هم انرژی بدهید(نافی و منگ مین چون میخاید نارنجی بدید ملایم تر انرژی بدید) در اخر تثبیت

چاکرا پشتی جلویی شبکه خورشیدی هم با سبز و بنفش پاکسازی کنید با سبز و بنفش هم انرژی بدهید در اخر تثبیت

چاکرا کف دست و پا هم میتونید پاکسازی کنید و سفید انرژی بدهید ولی تثبیت نکنید

اگر چاکرا تاج و آجنا هم پاکسازی کنید و انرژی همان پاکسازی رو بدهید نتیجه بهتر خواهد بود، ولی تاج زیاد انرژی ندهید سرگیجه دست میده

تنفس انرژی ها سعی کنید دو تنفس باشه نه بیشتر ممکن زیاد به کالبد فیزیک فشاز بیاد و حتی فشار خون بالا بره، نتیجه کند تر تکنیک دوپینگ هست ولی پایدار تر و ملایم تر دوروز یک بار انجام بدید تا وقتی مدتی کلن سرحال بیدار بشید از خواب

خواهش میکنم

وقتی از تکنیک های چاگرا ها برای انرژی گرفتن استفاده کنید و موقع خارج کردنش از چاکرا کف دست خارج کنید ، انرژی رو میدید دیگه حالا اگر اسکنر دست شما حساس باشه متوجه میشید چون دستاتون گرم و مورمور میشه یا گزگز یا نبض، اگر اسکنر شما قوی نباشه ممکنه هیچی حس نکنید ولی انرژی از دست شما خارج میشه

به مرور و با تمرین و درمان دیگران یواش یواش متوجه میشید انرژی از دستتون خارج میشه
ممنونم من احساس گرما حس میکنم در کف دستم و سایر موارد رو احساس نمیکنم. همیشه تجربیات شما رو میخونم و استفاده میکنم.‌🌹🌹

فاطمه توسلی

کاربر ویژه
سلام خدمت استاد و همه دوستان عزیز

تجربه درمان سردرد:
رو دو تا بیمار پروتکل های سردرد رو انجام دادم بعد از درمان گفتن خییییلی سرم سبک شد و احساس خیلی خوبی دارم و یکی شون میگفت که فکر منفی میومد تو سرم همچین که دستتو میتکوندی اون فکر از سرم میرفت بیرون، و بعد از درمان سردرد کاملا رفع شده بود
گفتم تجربم رو به شتراک بذارم 🌹
ممنون🙏
منم موقع پاکسازی خاطره فکر ها میان بالا.گاهی گریم میگیره ولی باز ادامه میدم

مهدی قادری

کاربر ویژه
درمان کامل میگرن را بر روی خودتان انجام دهید
با توجه به خاص بودن میگرن خواستم بپرسم که چه مدت نیازه این درمان ادامه داشته باشه ؟
چونکه درد ها دیگه بعد از دو ماه کاملا تمام میشه
ولی نگرانی هست که یهویی درد هاش شروع بشه

Dr.Aram

تیم مدیریت
با توجه به خاص بودن میگرن خواستم بپرسم که چه مدت نیازه این درمان ادامه داشته باشه ؟
چونکه درد ها دیگه بعد از دو ماه کاملا تمام میشه
ولی نگرانی هست که یهویی درد هاش شروع بشه
معمولا زمانی که فرد دو ماه درد نداشته باشد دیگر برچسب میگرن به او نمی‌دهند و اگر دوباره سرش درد بگیرد در حد یک سردرد معمولی خواهد بود که تقریباً برای همه افراد پیش می‌آید و نگران کننده نیست
اما می‌توانند برای پیشگیری از این موضوع و برای اینکه آرامش بیشتری داشته باشند از تکنیک‌های خلق آینده استفاده کنند تا این اتفاق دیگر برای او نیفتد

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا