نیلوفر محمدی
کاربر ویژه
استاد جان برای درمان زرد زخم چه پروتوکلی به کار ببرم؟
هفته دوم آموزش می دهیماستاد جان برای درمان زرد زخم چه پروتوکلی به کار ببرم؟![]()
فعلا درمان استرس را انجام بدیدبا سلام خدمت استاد عزیز.
استاد مادر من سال پیش ب کرونا مبتلا شد. و بخاطر امپولایی ک بش زدن افسردگی شدید گرفته و مدام حرف از مرگ میزنه ک هرکی از این امپول زده فوت شده بعد چند وقت .خلاصه خیلی ترسیده و بیشتر اوقات گریه میکنه و وصیت میکنه .صبحها بی قراری شدیدداره اما عصرها زیادحالش بد نیست .همه دکتری هم بردیمش اما همه گفتن سالم هست خدارو شکر .الان میخاستم از شما بپرسم میشه خودتون روش انرژی درمانی انجام بدید.
چاکرای غدد فوق کلیوی بر روی غده آدرنال در بالای کلیه قرار دارد.سئوال۱:
چاکرای غده فوق کلیوی کدام ناحیه است؟
سئوال۲:
برای هر فرد در یک جلسه چند بیماری را می توانیم درمان کنیم؟
نه استاد .میشه خود شما اینکارو انجام بدید براشفعلا درمان استرس را انجام بدید
هفته سوم به بعد درمان افسردگی را انجام بدید
سلام خانم نگاه عزیز منظور از پروتکل همان مراحل درمان و دستور انجام آن است هر بیماری دستور و مراحل خاص خود را دارد مثلا زخم معده مراحل که باید انجام بدیم ۱- جاروی عمومی۲-پاکسازی موضعی شبکه خورشیدی و معده و روده و ناف ۳- پاکسازی چاکراه قلب و... به این میگن پروتکل درمانمنظور از پروتکل چیه
هر درمانی که می خواهید انجام بدهید پروتکل و روش درمانی آن و جاهایی که باید پاکسازی و انرژی دهید در کتاب هست کتاب را باز کنید و بر اساس مراحل و مکان هایی که در کتاب گفته است درمان را انجام دهیدکتابهای من رسید،
ضمن تشکر و سپاس از مجموعه موسسه تجسم خلاق خصوصا دکتر آرام، بفرمایید که کتابها را چگونه مطالعه کنیم، یا نیازی به مطالعه نیست و مواردی که نیاز داریم را استفاده کنیم؟
.
هفته دوم آموزش داده می شوداستاد من میخوام روی مادربزرگم که کمردرد داره انجام بدم . قبلا چند سال طب سنتی کار کردم و از علائم بالینی متوجه شدم که ایشون درد استخوانی ندارن بلکه تو ناحیه کمر دچار خون مردگی و لخته خونی هستن و همین لخته خون باعث گرفتگی و درد در ناحیه کمر شده .
اینجا باید از پروتکول کمردرد استفاده کنم یا اینکه پروتکولی برای لخته خون هم هست ؟