تجربیات روزانه گروه بهمن 1401 و مهر 1402

مسعود جعفری

کاربر ویژه
دیشب حدود ساعت ۱۰ شام خوردم، چند دقیقه بعد احساس گیجی و بی حوصلگی داشتم، حدود ۴۰ دقیقه نمی دانستم چکار کنم، عصبی شده بود، همانطور روی مبل جارو کردن عمومی را انجام دادم، و بدون نگاه کردن به کتاب ، فقط روی شبکه خورشیدی و آجنا کار کردم، کم کم حالم بهتر شد، حدود ۲۰ دقیقه گذشت، تازه حس پیدا گردم که کتاب را نگاه کنم و ببینم مشکل من در کدام دسته بندی ست، تصمیم گرفتم پروتکل ضعف عمومی را انجام دهم، از طرفی سابقه سینوزیت دارم، پروتکل سینوزیت هم انجام دادم،
حالم بهتر از قبل شد،
نیم ساعت بعد ، خواب رفتم و خدا رو شکر خوب خوابیدم،
صبح جاروی عمومی را انجام دادم و اومدم سر کار،
خدا رو شکر تا الان خوبم،

سئوال ۱: چقدر کارم درست بوده؟؟

سئوال۲ : این حالی که توصیف کردم، مربوط به کم کاری یا پرکاری، یکی از چاکراها بوده یا عامل دیگری دخیل بوده است؟

سلام استاد جان دوتا سوال دارم یکی اینکه استفاده از شاقول برای اسکن انرژی چطوری هست دومی اینکه برای کسی که دچار بزرگیه چاکراه نافی شده باید چطوری چاکراه رو به اندازه طبیعی دراورد؟

سمن افراشته

کاربر ویژه
سلام برای دامادم جاروی عمومی رو انجام دادم ولی انرژی ندادم احساس خستگی میکرد بعد پاکسازی حالت سبکی داشت برای دختر ۱۱ ساله ام هم که سردرد داشت پاکسازی عمومی و موضعی رو انجام دادم و تثبیت کردم حالش خوب شد ولی نمیدونم چرا یه جورایی از انرژی دادن واهمه دارم فکر میکنم اگه قسمتی رو انرژی بدم ممکنه یه اتفاق بدی بیفته و حال بیمار بدتر بشه

آخرین ویرایش:

هاجر رمضانی

کاربر ویژه
با سلام و وقت بخیر
من امروز به عنوان اولین تجربه، پاک سازی عمومی رو برای همسرم انجام دادم .خیلی سر حال تر شدند .جالبه که من خودم هم کلی انرژی گرفتم

امروز به علت درگیری بچه هام مجبور شدم دعواشون کنم که خودم خیلی عصبی شدم وسردرد گرفتم حس میکردم اصلا انرژی ندارم ...دراز کشیدم روی زمین وبا تصور ورود نور سفید از تاج سر وخروج اون از چاکرای تاج وپیشانی و چاکراه خورشیدی ...به نیت پاکسازی انجام دادم خوشبختانه سردردم آروم شد وخوابم گرفت

حسمان

کاربر ویژه
سلام استاد
دیشب و الان مدیتیشن دو قلب رو انجام دادم و در دیشب دستهام احساس سنگینی بیشتری داشت
و در امشب هم علاوه بر سنگینی کف دستهام به وضوح حس میکردم که ضربان قلبم قوی تر شده و تیشرت تنم رو تکان می دهد
البته میخواستم بعد از مدیتیشن روی سردرد خودم کار کنم که الان سردردم رو حس میکنم حدود زیادی بهتر شده
قدردان و سپاسگزارم

حسمان

کاربر ویژه
استاد دیروز روی درد کتف خواهرم کار کردم که خوشبختانه تسکین خیلی عالی داشت
با استفاده از اسکن هم تونستم بفهمم که یکی از انگشتانش ایراد داره البته اول حدس من کف دستش بود ولی خود خواهرم گفت انگشت کوچک دستم هست
دیشب هم از راه دور با استفاده از عروسک و راهنمایی های کتاب روی شانه دوستم کار کردم که امروز صبح با پیگیری انجام شده متاسفانه تاثیری نتونسم بذارم ولی فردا حتما حضوری باهاش دیدار میکنم و حتما مجددا درمانش میکنم انشاالله

حسمان

کاربر ویژه
استاد الان روی سردردم و گلو دردم کار کردم تسکین زیادی داشت ولی هنوز به طور کامل خوب نشده
در حال اسکن کردن دور صورت و سرم بودم که متوجه شدم گرمای خیلی زیادی در اطراف گوشم حس میکنم . حالا نمیدونم گرمای بدنم از داخل هست یا اینکه انباشتگی انرژی هستش ولی با عمل پاکسازی حرارت و گرمای اطراف گوشم کمتر شد
چاکراه تاج سرم هم هاله خیلی کمی داشت که انرژی دادم به اندازه ۴ بار و بعد از اتمام کار احساس میکنم که هاله تاج سرم کمی بیشتر شده

سپاس از زحماتتون

Dr.Aram

تیم مدیریت
کتابهای من رسید،
ضمن تشکر و سپاس از مجموعه موسسه تجسم خلاق خصوصا دکتر آرام، بفرمایید که کتاب‌ها را چگونه مطالعه کنیم، یا نیازی به مطالعه نیست و مواردی که نیاز داریم را استفاده کنیم؟

.
هر هفته یک کتاب آموزش داده می شود

سارا سلیمانی

کاربر ویژه
سلام استاد
من روی گلو درد خواهرزادم کار کردم گفت بعد از نیم ساعت گلو دردش خوب شده..فقط بصورت موضعی کار کردم

ایرج رضوانی

کاربر ویژه
من تنگی نفس دارم‌امروز درموقع حمام چندین بار تنگی نفس گرفتم همان‌لحظه جاروی عمومی از جلو وپشت دردوحالت تجسم کردم‌که خود را جارو میکنم‌بعد سه بار پشت وجلو بدن انرژی دادم‌که تنگی نفسم‌برطرف شدسوال ازاستاد عزیز دارم‌که دربیرون‌وهوای آلوده به فوریت درمنزل انرژی درمانی عمل میکند ناگفته نماند که من ازمشتریانی هستم که تبلیغات تجسم خلاق را درمجله روح وروان میشد تمام کاست ها را وبعد سی دی ها را خریداری،کردم وچون درشهرستان هستم نمی‌توانستم درکلاس های استاد آرام شرکت کنم رویهم‌انرژی درمانی معجزه میکند

ایرج رضوانی

کاربر ویژه
من تنگی نفس دارم‌امروز درموقع حمام چندین بار تنگی نفس گرفتم همان‌لحظه جاروی عمومی از جلو وپشت دردوحالت تجسم کردم‌که خود را جارو میکنم‌بعد سه باران پشت وجلو بدن انرژی دادم‌که تنگی نفسم‌برطرف شدسوال ازاستاد عزیز دارم‌که دربیرون‌وهوای آلوده به فوریت درمنزل انرژی درمانی عمل میکند ناگفته نماند که من ازمشتریانی هستم که تبلیغات تجسم خلاق را درمجله روح وروان میشد تمام کاست ها را وبعد سی دی ها را خریداری،کردم وچون درشهرستان هستم نمی‌توانستم درکلاس های استاد آرام شرکت کنم رویهم‌انرژی درمانی معجزه میکند

حسمان

کاربر ویژه
سلام استاد
امشب مادرم گفت حالم بده و فشارخون رفته بالا و من هم روی فشار خون مادرم کار کردم و در ابتدا پس از جارو کردن عمومی حالش بهتر شد و پس از تمامی مراحل درمانگری احساس خیلی خوبی بهش دست داد و در پایان هم بدون اینکه به از ابتدا بگه ،گفت که قلبش هم درد میکرده و بهتر شد
ممنون از زحماتتون

مسعود جعفری

کاربر ویژه
سلام
روز دوم انرژی درمانی جوش صورت پسرم هم پشت سر گذاشتم . نتیجه کار رضایت بخش بود، جوش صورت فروکش کرد و به اصطلاح خشک انداخته،

انشاءالله تصویر نتیجه نهایی رو ارسال می کنم.

گلناز هاشمی

کاربر ویژه
سلام استاد من دیشب میگرن همسرم شروع شد منم خوشحال شدم برای تمرین درمان 🤭که طبق پروتکل مراحلو انجام دادم و دردش از بین رفت در صورتیکه قبلا مسکن میخورد یا حداقل یک روز طول میکشید 🙂

Dr.Aram

تیم مدیریت
من تنگی نفس دارم‌امروز درموقع حمام چندین بار تنگی نفس گرفتم همان‌لحظه جاروی عمومی از جلو وپشت دردوحالت تجسم کردم‌که خود را جارو میکنم‌بعد سه بار پشت وجلو بدن انرژی دادم‌که تنگی نفسم‌برطرف شدسوال ازاستاد عزیز دارم‌که دربیرون‌وهوای آلوده به فوریت درمنزل انرژی درمانی عمل میکند ناگفته نماند که من ازمشتریانی هستم که تبلیغات تجسم خلاق را درمجله روح وروان میشد تمام کاست ها را وبعد سی دی ها را خریداری،کردم وچون درشهرستان هستم نمی‌توانستم درکلاس های استاد آرام شرکت کنم رویهم‌انرژی درمانی معجزه میکند
درود آقای رضوانی عزیز
از اینکه بعد از مدت ها توانستم در خدمت شما باشم بسیار خوشحالم
درمان ناراحتی های تنفسی آسم را هر روز برای خودتان انجام دهید که مشکل دارید و چه مشکل ندارید.
مطمئن باشید که در کمتر از یک ماه نتایج بسیار عالی و فوق العاده به دست خواهید آورد

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام استاد
امشب مادرم گفت حالم بده و فشارخون رفته بالا و من هم روی فشار خون مادرم کار کردم و در ابتدا پس از جارو کردن عمومی حالش بهتر شد و پس از تمامی مراحل درمانگری احساس خیلی خوبی بهش دست داد و در پایان هم بدون اینکه به از ابتدا بگه ،گفت که قلبش هم درد میکرده و بهتر شد
ممنون از زحماتتون
اگر درمان مشکلات قلبی و فشارخون را برای او به مدت ۲ تا ۳ هفته انجام دهیم نتایج خیلی خوبی را خواهید یافت

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا