تجربیات روزانه گروه بهمن 1401 و مهر 1402

اکرم موسوی

کاربر ویژه
سلام استاد آرام بزرگوار
من سابقه کلیه درد ندارم اما دیشب کلیه چپم درد میکرد جاروی موضعی انجام دادم حدود 80 درصد درد برطرف شد و تونستم راحت بخوابم چقدر حس خوبیه که خودت بتونی بدون هیچ ابزاری درد خودت و دیگران رو خوب کنی و باعث حال خوب دیگران بشی

نغمه نقوی

کاربر ویژه
سلام خدمت استاد گرامی و هم کلاسی های محترم
اولین تجربه من:
زانوی سمت چپم خیلی درد میکرد و اول اسکن کردم و گرمای خاصی رو حس کردم بعد شروع کردم به جارو کردن و حدود ۵۰بار جارو کردم و همون موقع دردش خیلی خیلی کم شد و بعد یک بار بهش انرژی دادم و با نور ابی تثبیتش کردم و بعد ۹۰ درصد دردم کم شد و فردا که از خواب بیدار شدم هیچ دردی نداشتم.

نغمه نقوی

کاربر ویژه
سلام خدمت استاد گرامی و همکلاسی های عزیز
دومین تجربه من:
برادرم یک دردی در ناحیه زیر قفسه سینه سمت چپش داشت و گفت که از اول صبح این درد رو داشته و بعد من اسکن کردم و متوجه انباشتگی یا نقصان نشدم اما حدود ۱۰۰ بار جاروی موضعی رو انجام دادم و به محض اینکه جارو کردن تموم شد برادرم گفت که دردش کامل خوب شد و بعد یک بار انرژی دادم و تثبیت کردم و در نهایت اتیش رو خاموش کردم و تارهای اتری رو هم قطع کردم.برادرم حیرت زده شده بود از سرعت خوب شدن دردش و ازم خواهش کرد در اولین فرصت روی بقیه مریضیهاش کار کنم.
همه این حس خوب رو‌مدیون استاد عزیزم هستم🙏🏻

ز

زکریا زکاوت

کاربر جدید
سلام درود خدمت دکتر و هم دوستان عزیز تجربه دوم خدمت تات به عرض برسانم درمان پدرام بود ایشان مشکل کمر درد پای درد داشت با انجام یک جلسه توانستم درمان اشان کنم پدر ام خیلی حال خوب شده البته درمان ام از راه دور بوده من تا الان روی مادر وپدرام کار کردم از راه دور بوده در واقعی پدرام هیج اطلاع نداشت وقتی خواب میکند من درمان انجام میدهم ایا کارم درست است یا خیر ولی نتیجه گرفتم🙏🙏

نغمه نقوی

کاربر ویژه
سلام خدمت استاد عزیز و بزرگوار و همکلاسیهای محترم
سومین تجربه من:
همسرم تازه از سر کار اومده بود و خیلی خسته بود و پاها و کمرش درد میکرد و من ابتدا جاروی عمومی رو انجام دادم ولی چون در حالت دراز کشیده بود من نمیتونستم جاروی عمومی رو یک بار تا انتهای پا انجام بدم و مجبور میشدم یک بار از سر تا پایین کمر جارو کنم و بعد دوباره از ابتدای کمر تا پایین پا و بعد شروع کردم به جاروی موضعی کمر و اشتباهم این بود که سرتاسر کمر رو از چپ به راست جارو کردم و چون دستم خسته میشد انرژی جارو شده رو روی باسن نگه میداشتم و بعد میریختمش توی اب نمک و بعد از حدود ۲۰ بار جارو کردن همسرم گفت که استخون و رگ های باسنش درد داره و اذیت میشه و بعد از اون فهمیدم که انرژی جارو شده رو جای بدی نگه میداشتم و تصحیح کردم و بعد از انجام کامل مراحل انرژی درمانی و‌گذشت ۵ دقیقه همسرم گفت که کامل درد پا و کمرش خوب شده و احساس خوبی داره.
پروردگارا بر من و همه اعضای گروه انرژی درمانی و استاد عزیز لیاقت خدمت به پرانای کیهانی را عطا کن.الهی آمین
استاد عزیز این حس و حال خوب و این شفا رو مدیون شما هستم.سلامت و پاینده باشید🙏🏻

سلام من روی سردرد همسرم کار کردم و بعد از جارو دردش قطع شد صبح هم برای سینوس دخترم گار کردم که حالت تو دماغی و خلط پشت خلق داشت الان خیلی بهتر صحبت میکنه فقط نمیدونم چرا بعدش احساس خستگی و خواب الودگی دارم
سلام برای تو دماغی و مخاط پشت حلق از پروتکل استفاده کردید یا خیر موضعی فقط

غزاله کریمی

کاربر ویژه
جارو کردن موضعی/چاکرا
جارو کردن چاکرا ها هم انباشتگی و انرژی کثیف را از بین میبره و هم انسداد ها را باز می کنه؟

شهین محمدی

کاربر ویژه
سلام استاد گرامی من روی زانوی دوستم که از درد نمی‌توانست آن را خم کنه کار کردم خیلی خوشحال شد از اینکه هم دردش کمتر شده بود هم تا حدودی خم می‌شد و هم گفت یه آرامش خاصی رو در وجودش حس میکنه
سلام موفق باشید دوست درمانگرم،🙏🙏🙏

غزاله کریمی

کاربر ویژه
زخم روده
من مطمئن نیستم زخم روده داشته باشم چون به پزشک مراجعه نکردم اما یکی از علائم را دارم، خون پنهان در مدفوع. و گاهی، مثلا دو ماه یه بار هم در ادرار و هم مدفوعم خون بیرون میاد! یبوست هم دارم. پروتکل زخم معده و روده ی انرژی درمانی پیشرفته را می تونم انجام بدم؟ منظورم این هست که در حالی که از داشتن این مشکل صد در صد مطمئن نیستم می تونم از این پروتکل استفاده کنم؟ ضرری نداره؟
با سپاس و احترام

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام درود خدمت دکتر و هم دوستان عزیز تجربه دوم خدمت تات به عرض برسانم درمان پدرام بود ایشان مشکل کمر درد پای درد داشت با انجام یک جلسه توانستم درمان اشان کنم پدر ام خیلی حال خوب شده البته درمان ام از راه دور بوده من تا الان روی مادر وپدرام کار کردم از راه دور بوده در واقعی پدرام هیج اطلاع نداشت وقتی خواب میکند من درمان انجام میدهم ایا کارم درست است یا خیر ولی نتیجه گرفتم🙏🙏
بهتر هست که اطلاع داشته باشد ولی ما می‌توانیم برای نزدیکانمان بدون اطلاع آنها هم درمان را انجام دهیم

Dr.Aram

تیم مدیریت
جارو کردن موضعی/چاکرا
جارو کردن چاکرا ها هم انباشتگی و انرژی کثیف را از بین میبره و هم انسداد ها را باز می کنه؟
بله جارو کردن چاکراها یا اندامها هم انرژی کثیف و همین انرژی انباشته را از بین می برد و این امر باعث میگردد که انسداد ها از بین برود

Dr.Aram

تیم مدیریت
زخم روده
من مطمئن نیستم زخم روده داشته باشم چون به پزشک مراجعه نکردم اما یکی از علائم را دارم، خون پنهان در مدفوع. و گاهی، مثلا دو ماه یه بار هم در ادرار و هم مدفوعم خون بیرون میاد! یبوست هم دارم. پروتکل زخم معده و روده ی انرژی درمانی پیشرفته را می تونم انجام بدم؟ منظورم این هست که در حالی که از داشتن این مشکل صد در صد مطمئن نیستم می تونم از این پروتکل استفاده کنم؟ ضرری نداره؟
با سپاس و احترام
در درجه اول و منطق این هست که ابتدا شما به پزشک مراجعه کنید و دقیقا مشخص کرد که بیماری شما چیست
اما اگر اطلاعاتی از پزشکی داشته باشید و در مورد این بیماری می توانیم درمان مشکلات گوارشی را بر روی تان انجام دهید
در درجه اول درمان یبوست را کار کنید
به نظر من چنانچه دوباره خون در مدفوع یا ادرار دیده شد بهتر هست که با یک پزشک در این مورد مشورت کنید و اطلاعات دقیقی را در مورد مشکل بگیرید و به ما بگویید تا راه حل آن را به شما کمک کنیم

مسعود جعفری

کاربر ویژه
بعد از کلاس دیشب، احساس می کنم، انرژی دستانم بیشتر شده، شاید همان تمرینات سر کلاس ثمر بخش بوده، بعد از کلاس امشب چه کولاکی بشه،

سپاس بیکران خدای را که شما استاد عزیز را به ما معرفی کرد.

غزاله کریمی

کاربر ویژه
آفتاب سوختگی
من در شهریور ماه امسال آفتاب سوخته شدم، در نواحی صورت و دست ها کامل از ابتدای شانه تا نوک انگشتان و پاها از زانو به پایین. صورتم را همان روزهای اول روغن بنفشه زدم و قرمزی شدید و در عین حال تیرگی ای ک داشت ایجاد میشد از بین رفت. پاهام را هم در سه ماه اخیر ماهی یک تا دوبار با فاصله های طولانی روغن بنفشه میزدم و بهتر شدن اما هنوز اثر آفتاب سوختگی هست. دستامم تیره تر از قبل شدن و روغن بنفشه هم نشده بزنم!
استاد میخوام بدانم الان که این همه زمان گذشته هنوز پرانای خورشید در پوستم باقی مونده ک من با پروتکل آفتاب سوختگی، پاکسازی های عمومی و موضعی بتوانم از بینشون ببرم؟
راه دیگه ای هم براش هست؟ مثلا اگر ترسم و بازسازی را روی پوست کار کنم آیا باعث میشه پوستم به سفیدی و نرمی دوران کودکیم برگرده؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
آفتاب سوختگی
من در شهریور ماه امسال آفتاب سوخته شدم، در نواحی صورت و دست ها کامل از ابتدای شانه تا نوک انگشتان و پاها از زانو به پایین. صورتم را همان روزهای اول روغن بنفشه زدم و قرمزی شدید و در عین حال تیرگی ای ک داشت ایجاد میشد از بین رفت. پاهام را هم در سه ماه اخیر ماهی یک تا دوبار با فاصله های طولانی روغن بنفشه میزدم و بهتر شدن اما هنوز اثر آفتاب سوختگی هست. دستامم تیره تر از قبل شدن و روغن بنفشه هم نشده بزنم!
استاد میخوام بدانم الان که این همه زمان گذشته هنوز پرانای خورشید در پوستم باقی مونده ک من با پروتکل آفتاب سوختگی، پاکسازی های عمومی و موضعی بتوانم از بینشون ببرم؟
راه دیگه ای هم براش هست؟ مثلا اگر ترسم و بازسازی را روی پوست کار کنم آیا باعث میشه پوستم به سفیدی و نرمی دوران کودکیم برگرده؟
برای سوختگی دو درمان متفاوت داریم
درمان سوختگی های تازه
و درمان سوختگی های کهنه که در تکنیک‌های پیشرفته هفته دوم به شما آموزش داده میشود

غزاله کریمی

کاربر ویژه
جاروی عمومی
استاد طبق ویدئویی ک جلسه قبل نشانمان دادین، برای جاروی عمومی اگر تا پایین نریم مشکلی ایجاد نمیشه؟ اینطوری پلاسمای معیوبی که در پایین پاهاست و ما جاروش نکردیم سر جاش میمونه و پاکسازی کامل نیست! درست نمیگم؟

غزاله کریمی

کاربر ویژه
جاروی عمومی
برای شروع درمان اول هاله درونی را پاکسازی کنیم یا بیرونی؟
کدومشون اگر معیوب بشه زودتر روی دیگری تاثیر میزاره؟

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا