تجربیات روزانه گروه بهمن 1401 و مهر 1402

Dr.Aram

تیم مدیریت
جاروی عمومی
استاد طبق ویدئویی ک جلسه قبل نشانمان دادین، برای جاروی عمومی اگر تا پایین نریم مشکلی ایجاد نمیشه؟ اینطوری پلاسمای معیوبی که در پایین پاهاست و ما جاروش نکردیم سر جاش میمونه و پاکسازی کامل نیست! درست نمیگم؟
بله درست می‌فرمایید
ولی ایرادی ندارد
خیلی وسواس نداشته باشید

غزاله کریمی

کاربر ویژه
جاروی عمومی
استاد بلافاصله بعد از انرژی دادن و کار روی فرد، فرد نباید دوش بگیره که دوش هم پاکسازی هاله انجام میده، این یعنی بلافاصله بعد از اتمام درمان، جاروی عمومی و موضعی هم انجام ندیم؟
و تاکید داره روی اینکه جاروی عمومی را حتما قبل از شروع درمان کار کنیم؟

زهرا اوجی

کاربر ویژه
سلام خدمت استاد عزیز
من برای سردرد یک نفر یک بار جارو موضعی انجام دادم 200 بار جارو بعد یک بار انرژی و تثبیت رو انجام دادم 70 در صد سردرد بهتر شدو بعد از یک ساعت گفتن که خوب شدن

ولی برای کسی که کمر درد داشتن انجام دادم تاثیری زیادی نداشت کمی درد آرام تر شد چون نمی توانستن بنشیند حالت خوابیده به شکم بودن احساس کردم حالت پذیرش نداشته
ممنون از شما

غزاله کریمی

کاربر ویژه
کیست سینه
منع ادویه ک برای افراد مبتلا به کیست هست باید به چه صورت باشه؟ در غذاهاشون فقط نمک بریزن؟ بعضی افراد اصرار دارن ک زردچوبه هم اشکالی نداره!
زعفران را به عنوان ادویه استفاده نکنند اما به صورت دمنوش مجاز هستند؟

غزاله کریمی

کاربر ویژه
برون ریزی
استاد اگر امکان داره لطفا بیشتر درمورد برون ریزی و در کل حالات بعد از پاکسازی توضیح بدین. بعد از پاکسازی چاکرا هم از لحاظ جسمی و هم ذهنی برون ریزی اتفاق می افته؟ مثلا جوش و یاداوری یکسری خاطرات و احساسات منفی برای فرد، یا اگر در موضعی ک پاکسازی می کنیم احساس خاصی مثل میل به خودکشی یا اینکه میگن دلم گرفته ، در گذشته گیر افتاده باشه ، چون ما پاکش می کنیم دوباره فرد همین احساساتو تجربه می کنه؟ یا یهو بی دلیل گریه می کنه؟

غزاله کریمی

کاربر ویژه
آتش سبز
اگر در هنگام پاکسازی که آتش روشن کرده ایم و کثیفی ها را داخلش تخلیه کرده ایم حواسمان نباشد و پا روی آتش بگذاریم، پایمان تمام کثیفی ها را به خود می گیرد؟

غزاله کریمی

کاربر ویژه
سنگ کلیه
استاد در پروتکل سنگ کلیه، انرژی درمانی پیشرفته نوشته با پرانای آبی روشن مایل به سفید، سبز روشن و نارنجی روشن به کلیه معیوب انرژی بدهید. در حالی ک شما در تدریس فرمودین همینارو تیره کنیم بدیم نه روشن متمایل به سفید!
این هم سوال خانم هاشمی ک من با اجازه ی شما و ایشون کپی کردم👇🏻
گلناز هاشمی
استاد توی پروتکل سنگ کلیه ننوشته جارو با سبز پنجاه درصد فقط نوشته سبز ،درصدو خودمون باید میدونستیم؟۱۸:۱۶

استاد جسارتا شما سر کلاس اشتباهی " ننوشته" را "نوشته" خواندید.

سمن افراشته

کاربر ویژه
سلام من امشب روی دستم کمی کبود شده بود پاکسازی کردم با نور آبی و بعد دوباره با نور آبی انرژی دادم و تثبیت کردم سه بار این پروسه رو تکرار کردم . کبودی کمتر شد

Dr.Aram

تیم مدیریت
جاروی عمومی
استاد بلافاصله بعد از انرژی دادن و کار روی فرد، فرد نباید دوش بگیره که دوش هم پاکسازی هاله انجام میده، این یعنی بلافاصله بعد از اتمام درمان، جاروی عمومی و موضعی هم انجام ندیم؟
و تاکید داره روی اینکه جاروی عمومی را حتما قبل از شروع درمان کار کنیم؟
انرژی درمانی ترتیب داره
اول پاکسازی عمومی بعد ادامه درمان.
اگر در آخر پاکسازی کنید که همه انرژی ها را پاک کرده اید

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام خدمت استاد عزیز
من برای سردرد یک نفر یک بار جارو موضعی انجام دادم 200 بار جارو بعد یک بار انرژی و تثبیت رو انجام دادم 70 در صد سردرد بهتر شدو بعد از یک ساعت گفتن که خوب شدن

ولی برای کسی که کمر درد داشتن انجام دادم تاثیری زیادی نداشت کمی درد آرام تر شد چون نمی توانستن بنشیند حالت خوابیده به شکم بودن احساس کردم حالت پذیرش نداشته
ممنون از شما
برای کسی که کمر درد داره باید تکرار شود و باید انرژی بیشتری حداقل ۷ تنفس داده شود
در ضمن دوره درمان باید طی شود

Dr.Aram

تیم مدیریت
سنگ کلیه
استاد در پروتکل سنگ کلیه، انرژی درمانی پیشرفته نوشته با پرانای آبی روشن مایل به سفید، سبز روشن و نارنجی روشن به کلیه معیوب انرژی بدهید. در حالی ک شما در تدریس فرمودین همینارو تیره کنیم بدیم نه روشن متمایل به سفید!
گلناز هاشمی
استاد توی پروتکل سنگ کلیه ننوشته جارو با سبز پنجاه درصد فقط نوشته سبز ،درصدو خودمون باید میدونستیم؟۱۸:۱۶

تیره تر قدرت بیشتر دارد
با روشن هم نتیجه می گیرد ولی کمی طول می کشد

غزاله کریمی

کاربر ویژه
استاد و دوستان لطفا جسارت مرا ببخشید
دوستان فکر می کنم یکی دو نفر از شما درمورد جهان های موازی می پرسیدید و نمی دانستید چه هستند. پیشنهاد می کنم در گوگل تحقیق کنید هم چنین یک شاخه ای از فیزیک هست به نام فیزیک کوانتوم، مثل انرژی درمانی ک ما رو با شگفتی های هستی آشنا می کنه فیزیک کوانتوم هم یکسری شگفتی های جهان هستی را کشف می کنه، برای مثال از دیدگاه کوانتومی و از نظر بعضی دانشمندان جهان هستی اینطور تعریف میشه:< مجموعه ای از احتمالات نامتناهی.> و بعدش هم میگن شما می تونید هر یک از بی شمار احتمالی ک وجود دارند رو انتخاب کنید و محققش کنید، یعنی مثلا هر چیزی که شما آرزو می کنید صرفا یکی از احتمالاتی هست که در جهان وجود داره، وقتی اونو آرزو می کنید یعنی دارید انتخابش می کنید و همین کافیه تا بتونید اونو به واقعیت زندگیتون تبدیل کنید. میگن ک همه چیز همزمان وجود داره و کار ما این هست که با باور کردنش اونو به سطح واقعیت برسونیم البته نه اینکه تلاش کردن را انکار کنند، برای مثال یک شهاب سنگ را در فضا در نظر بگیرید ک ب سمت زمین در حال حرکت است، تا وقتی به زمین نرسه انگار که وجود نداره و وقتی به زمین میرسه در واقع انگار به سطحی از واقعیت برخورد می کنه و اینجاست که ما متوجه وجود چیزی میشیم که در واقع از قبل هم وجود داشته! فقط حالا متوجه شدیم که این شهاب سنگ وجود داره.
و درمورد جهان های موازی هم اینو میگه که هزاران اتفاق به طور همزمان وجود دارند، مثل همون مجموعه ی احتمالات، مثلا من همزمان که دارم این متنو تایپ می کنم دارم توی مدرسه ی دوران ابتداییم تحصیل می کنم و همزمان دارم به شکل یک جنین از شکم مادرم بیرون میام، البته فکر می کنم به جز گذشته به آینده هم مربوط باشه، درواقع در فیزیک کوانتوم میان میگن که زمان یک خط سیر نیست، یک پیکانِ رو به جلو نیست، گذشته و آینده ای وجود نداره بلکه در واقع نوعی سکونِ، همه چیز همزمان و در یک لحظه ی واحد وجود داره، چیزی که در مکاتب عرفان یا گاهی فلسفه بهش اشاره شده، به همین دلیل هم خیلی از اساتید فیزیک میگن که این علم داره به جایی میرسه که مسیرش داره با مسیر فلسفه یکی میشه. امیدوارم اطلاعات غلط نداده باشم!😁

آخرین ویرایش:

غزاله کریمی

کاربر ویژه
دوستان هم چنان جسارت مرا ببخشید
اگر سر کلاس صدا و تصویر استاد را دارید و سایر علائم کلاس را هم دارید، فقط تخته را ندارید، احتمالا قبلا zoom in یا بزرگنمایی کرده اید، دستتان را بزنید روی تخته، چند علامت کوچک ظاهر می شوند، دو تا ذره بین بین علامت هاست، یکی ذره بینی که داخلش + هست و دیگری داخلش– هست، روی اونی ک داخلش منفی هست بزنید یک تا سه بار بعد تخته دوباره ظاهر میشه.
با احترام

حسمان

کاربر ویژه
سلام استاد
من بر اثر یک سانحه ، فیله کمرم و عضلات کمرم آسیب دیده و اگر زیاد بنشینم و یا پشت فرمان باشم کمرم درد میگیره و همیشه از مسکن ها استفاده می‌کردم برای آرام کردن دردم.
الان دو روز هست که با فقط با پاکسازی موضعی پیشرفته و دادن انرژی آبی مستقیم به اندام دردش رو تا حد زیادی آروم میکنم و در این دوروز اصلا دارویی برای آرام کردن درد کمرم استفاده نکردم .

گلناز هاشمی

کاربر ویژه
سنگ کلیه
گلناز هاشمی

افرین اره اشتباه خوندن

آزاده صفری

کاربر ویژه
سلام و روزبخیر استاد عزیزم و دوستان
امروز با پاکسازی شبکه خورشیدی با پرانای رنگی متوسط ۵۰ درصد برای خودم ،خیلی خوب تغییر اندازه چاکرای خورشیدی رو متوجه شدم و در اسکن متوجه انرژی شدم ،فکر می کنم انجام مدیتیشن دو قلب خیلی موثر بوده ،هفته پیش هر روز انجام دادم .

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام استاد
من بر اثر یک سانحه ، فیله کمرم و عضلات کمرم آسیب دیده و اگر زیاد بنشینم و یا پشت فرمان باشم کمرم درد میگیره و همیشه از مسکن ها استفاده می‌کردم برای آرام کردن دردم.
الان دو روز هست که با فقط با پاکسازی موضعی پیشرفته و دادن انرژی آبی مستقیم به اندام دردش رو تا حد زیادی آروم میکنم و در این دوروز اصلا دارویی برای آرام کردن درد کمرم استفاده نکردم .
خیلی عالیه.
درمان کمر درد را به مدت یک ماه هر روز یا یک روز درمیان انجام بدید تا درمان پایدارتر باشه

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا