تجربیات روزانه گروه بهمن 1401 و مهر 1402

باری کلا ابتکار عمل
سلام خدمت استاد گرامی و دوستان

چند نفر بیمار روانی داشتم یک تجربه که دو سه روز پیش بدست اوردم اینه
اول ها تو اسکن کردن ماهیت های فکری موجود تو چاکرا ها خیلی موفق نبودم و باید یجورایی تلاش میکردم و زور میزدم تا بررسی کنم که یک ماهیت فکری مثل خشم تو یک چاکرا هست یا نه.
اخیرا کاری که کردم این بود که سفید از تاج گرفتم ولی اون انرژی بنفش رو به بیمار منتقل نکردم تجسم کردم که پشت و جلوی دستم آغشته به انرژی بنفش شده همزمان به اون ماهیت فکری یا همون خشم فکر کردم دستم رو گرفتم رو دهانه چاکرا هر کجا اون ماهیت بود قشنگ حس نیش زدن که استاد میگفت رو حس میکردم. یک حسی متفاوت از گزگز شدن هستش درست مثل نیش زدن
نمیدونم کارم درسته یانه استاد لطفا نظر بدید

غزاله کریمی

کاربر ویژه
عرض سلام و ادب خدمت استاد آرام و یکایک دوستان عزیز
دقیقا روزی که آگاه شدم و پذیرفتم به خاطر تنبلی هست که تا الان زیاد درمان انجام ندادم مادربزرگم به خانه ی ما آمدند. هیچ وقت ایشونو اونقدر بدحال ندیده بودم، خیلی نگرانش شدم و خیلی ناراحت میشدم اگر زمانی از دستش میدادم که توانایی شفا دادنش رو داشتم! همین موضوع باعث شد از همان شب درمان را شروع کنم. دو روز اول تلاشم را کردم اما خیلی در مدیریت زمان و انجام درمان ضعیف و کند بودم با این حال نتایج نسبتا خوبی حاصل شد. امروز اما با جاروی عمومی روانی و فیزیکی شروع کردم. سردرد در پیشانی و شقیقه ها هنوز باقی مانده بود، چون اولش شدت خیلی خیلی زیادی داشت! احساس میکرد شقیقه ها مثل زخم هستند و وقتی روشون دست میکشه درد میگیرند. شقیقه ی راست را پاکسازی کردم و ابی روشن با دستور تسکین درد دادم، در کل کمی بهتر شد، شقیقه ی چپ را پاکسازی کردم ، اینبار به جز سبز و بنفش طلایی هم دادم و پاکسازی را بیشتر کردم بعد با آبی روشن، دستور تسکین درد یکی دو یار انرژی. این اولین تجربه ی ملموس من بود:
درد شقیقه ها بلافاصله از بین رفت! خیلی خوشحال شدم و اصلا باورم نمیشد!
همچنان نواحی مختلف سر را پاکسازی کردم، از صبح تا الان سردرد برنگشته، پروتکل افسردگی ناشی از عوامل فیزیکی را هم نصفه انجام دادم، پاکسازی چاکراهای کف دست ها و کف پاها و قاعده ای با سبز و نارنجی و انرژی دادن با قرمز و دستور بزرگ شدن، به قاعده ای طلایی هم دادم، سه یا پنج تنفس هم با بنفش الکتریکی بهش دستور دادم بزرگ بشه و بعد از کار روی هر کدام از چاکراها بلافاصله گرما و انرژی ای که انتظار میرفت خودشو نشون میداد! واقعا باورنکردنی بود که چیزی که من نمیبینم و لمس نمیکنم داره اتفاق می افته! و ضعف عمومی خیلی شدیدی که در بدنش حس میکرد الان نود درصد از بین رفته!

غزاله کریمی

کاربر ویژه
استاد از وقتی مواد مذاب را برای پرانای طلایی غلیظ مثال زدید، من همه پرانا ها را شکل مواد مذاب میبینم! گلوله های خیلی ریز که با فاصله کنار هم قرار گرفتند، به تراکم و یکدستی مواد مذاب نیستند، همشون درخشان هستند و به نظر میرسه لابه لاشون طلایی خیلی کمی وجود داره و خیلی کمتر نقره ای هم وجود داره که باعث درخشندگیشون میشه، همشونو این شکلی تجسم میکنم، این تنها تجسمی هست که برام ملموس و قابل دیدن و لذت بخشه!
البته گاهی ذرات را خیلی درشت تر میبینم!
مشکلی نداره؟

گلناز هاشمی

کاربر ویژه
سلام استاد من تا حالا روی میگرن چند بار کار کردم دردش قطع شده و درمانم هر بار موفق بوده نیاز به قرص نبوده و روی کیست تخمدان دارم کار میکنم که گفتن احساس درد داشتن روی اون ناحیه فردای اونروز ،من احتمال میدم داره دفع میشه حالا یکماه بگذره ببینیم چه تغییری کرده ، روی چشم خودم فکر کنم ده روزی هست کار میکنم و مایعم خیلییی کم شده خودم حس میکنم کوچیک میشه هربار ، ممنون از آموزشهای خوبتون

گلناز اسلامی

کاربر ویژه
درمان ریه برای مادر یکی از دوستان طبق پرتوکل انجام دادم
چون ریه هاش درد داشت
گفت عرق کرده در زمان درمان من متوجه شدم تاثیر گزار بوده ولی چون دردش در ان زمان کمتر نشد بود دیگه به من اجازه نداد که روشون درمان را انجام بدهم

شب که احوال شون پرسیدم بهتر بودن

Dr.Aram

تیم مدیریت
استاد آرام یک اتفاق خیلی خوب افتاد که خیلی خوشحالم کرد، امروز صبح زود درمان دستوری روی مادربزرگم کار کردم:
۵ تنفس با بنفش به آجنا، میل به زندگی
بین ۵تا۱۰ تنفس به آجنا چند تا بنفش چند تا طلایی، سردرد را از بین ببر
فکر کنم یه چیز دیگه هم گفتم که یادم نیست
امروز صبح مادربزرگم به من لبخند زد و صبح بخیر گفت، باد صورتش از بین رفته، طبق گفته خودش درد شدید شقیقه ها و کل صورت هم دیشب وجود داشته ک الان کاملا از بین رفته و فقط کمی سردرد معمولی باقی مانده
صبحانشم کامل میل کرد
خیلی سبز و خوشحالم و سپاس استادِ جان

فقط نمی دانم درمان دستوری را چند بار دیگر تکرار کنم؟
به شبکه خورشیدی هم میتونم دستور بدم بی اشتهایی را از بین ببیره؟ هم به بعد روانیش هم فیزیکی
به خورشیدی هم میتوانید دستور بدهید.
درمان دستوری در کنار برنامه درمان ها و هر دو سه روز می باشد

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام و احترام
برای درمان وسواس فکری و عملی همسرم دو هفته هست که اقدام کردم، در پروتکل گفته شده هفته یک الی دو بار انجام شود... هفته اول فقط یکبار انجام دادم....این هفته هم دومین جلسه را انجام دادم و قصد دارم ۲ الی ۳ بار در طول هفته انجام دهم ...
واکنش همسرم بعد از انجام پروتکل......احساس سبکی و کم شدن گفتگوی ذهنی
فقط اظهار دارند که در هر دو جلسه از اول انجام پروتکل قلبشون تندتر می زنه تا پایان ....
استاد لطفا بفرمایید این موضوع نشانه چیست
احتمالاً به چاکرای جلوی قلب و انرژی زیادی داده های جلویی قلب را کاملا پاکسازی کنید.

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام استاد من تا حالا روی میگرن چند بار کار کردم دردش قطع شده و درمانم هر بار موفق بوده نیاز به قرص نبوده و روی کیست تخمدان دارم کار میکنم که گفتن احساس درد داشتن روی اون ناحیه فردای اونروز ،من احتمال میدم داره دفع میشه حالا یکماه بگذره ببینیم چه تغییری کرده ، روی چشم خودم فکر کنم ده روزی هست کار میکنم و مایعم خیلییی کم شده خودم حس میکنم کوچیک میشه هربار ، ممنون از آموزشهای خوبتون
در کیست ها معمولاً جذب بدن میشود

Dr.Aram

تیم مدیریت
درمان ریه برای مادر یکی از دوستان طبق پرتوکل انجام دادم
چون ریه هاش درد داشت
گفت عرق کرده در زمان درمان من متوجه شدم تاثیر گزار بوده ولی چون دردش در ان زمان کمتر نشد بود دیگه به من اجازه نداد که روشون درمان را انجام بدهم

شب که احوال شون پرسیدم بهتر بودن
حتماً به بیمار متذکر شوید که قرار نیست که بلافاصله درد ساکت شود مگر وقتی که پیش دکتر میرود بلافاصله درد ساکت می شود، یا اینکه بعد از یک هفته که داروها را استفاده کرد آرام آرام درد از بین خواهد برد

گلناز اسلامی

کاربر ویژه
حتماً به بیمار متذکر شوید که قرار نیست که بلافاصله درد ساکت شود مگر وقتی که پیش دکتر میرود بلافاصله درد ساکت می شود، یا اینکه بعد از یک هفته که داروها را استفاده کرد آرام آرام درد از بین خواهد برد
دقیقا
سپاس

زهرا اوجی

کاربر ویژه
سلام استاد عزیز برای یکی از عزیزانم که گرفتگی عضله پا طبق پروتکل گرفتگی های عضلانی انجام دادم خداروشکر گرفتگی بر طرف شد ممنونم ازشما

نیلوفر محمدی

کاربر ویژه
درمان گلو درد سرماخوردگی و سردرد شروع سرماخوردگی
سلام استاد عزیز 🌱 من پروتکل گلو درد رو انجام دادم و حال گلوم بعد از دو روز پاکسازی خیلی خوب شد و حتی دیگه از لحاظ فکری هم ذهنم اروم شد
خدایا شکرت🙏🏻🙏🏻

نیلوفر محمدی

کاربر ویژه
تارهای اتری
من دو روزی هست روی اسکن تارهای اتری چاکرای خورشیدیم وقت گذاشتم و با اسکن تار ها و بعضی وقتا اندازه تار رو متوجه میشدم و بعد از قطع خیلی در خورشیدیم احساس راحت تری پیدا کردم البته هنوز موقع اسکن گرما رو حس میکنم و هنوز تار هست ولی عالیه اینکار
مرسی استاد عزیز که مارو آگاه میکنید 🙏🏻🙏🏻😊

گلناز اسلامی

کاربر ویژه
سلام شب خوش
درمان خارش را باید چند بار انجام دهیم تا به نتیجه مطلوب برسیم؟
برای مادرم که سنشون بالاست وبدنی خیلی ضعیفی دارن یک بار انجام دادم چند سال که خارش کل بدن دارن خیلی دکتر رفتن ونتیجه نگرفتن

سمن افراشته

کاربر ویژه
سلام در سه روز گذشته چند تا درمان داشتم یه گلودرد و سرماخوردگی که خدارو شکر الان خیلی حالش بهتره . یه کمردرد و دندان درد که با پاکسازی و انرژی سبز و آبی درد تسکین پیدا کرد و یه بیمار با شکایت از سرو صدای معده با پاکسازی شبکه خورشیدی معده و روده ها مشکلش رفع شد خدارو شکر ممنون استاد عزیزم این موفقیتها رو مدیون زحمات و صبوری شما هستم

شیرین محمودپور

کاربر ویژه
درود بر استاد عزیز
من پروتکل سرماخوردگی رو روی پسرم از دیروز سه بار انجام دادم و خالش بهتر شده خدا رو شکر
پروتکل ارتروز رو برای مادرم تا الان دوبار انجام دادم‌که فکر کنم درمان زمان میبره تا جواب بده

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا