تجربیات روزانه گروه بهمن 1401 و مهر 1402

شیرین محمودپور

کاربر ویژه
استاد من برای افسردگی برادرم روان درمانی رو از پروتکل‌ افسردگی دارم انجام میدم و دو تا پروتکل هست اول افسردگی ناشی از عوامل فیزیکی که میخاستم بدونم این قسمت رو باید با پرانای سبز بدم چون فیزیکی هست؟ در ضمن در پروتکل نوشته با پرانای قرمز انرژی بدیم
و دومین سوال اینکه در پروتکل افسردگی ناشی از عوامل رونانشناختی من دارم روی بدبینی کار میکنم که نمیدونم چند جلسه باید کار کنم‌؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
قبلا این سوال چند بار در کلاس و در همین جا پرسیده شده است.
دو درمان جداگانه هست می توانید با فاصله نیم ساعت هر کدام را انجام دهید
بستگی به شدت افسردگی ممکن است یک تا دو ماه یک روز در میان لازم باشد که بر روی آنها کار کنید

نغمه نقوی

کاربر ویژه
سلام خدمت استاد عزیز و گرانقدر و دیگر درمانگران محترم
یه تجربه عالی دیگه :دیشب در حال رانندگی در جاده بودم که ناگهان دردی در سمت چپ گردنم شروع شد و رفته رفته بیشتر شد و ابتدا با خودم گفتم در حال رانندگی ام و نمیتونم که خوددرمانی کنم ولی بعد گفتم به لطف خداوند و اموخته هایی که از استاد عزیزم دارم شروع میکنم.ابتدا دست راستمو نزدیک گردنم گرفتم و با سه نفس با پرانای سبز به گردنم انرژی دادم و بعد حدود ۵ بار پاکسازی کردم و یک نفس ابی دادم و تثبیت کردم و بلافاصله دردم خیلی کم شد و بعد از ۲ دقیقه کامل از بین رفت.به این نتیجه رسیدم که انرژی درمانی در هر وضعیتی نتیجه عالی میده.
خدایا شکرت.استاد بزرگوارم از شما هم سپاسگزارم بابت تدریس خالصانه شما🙏🏻🌸

حسین عباسی فر

کاربر ویژه
سلام خدمت استاد و دوستان گرامی یک نکته ای که من تازه بهش توجه کردم در رابطه با قانون دست راست هستش.اگه بخوایم رو چاکرای جلویی خورشیدی و قلب خودمون پاکسازی انجام بدیم طبق این قانون باید دستمون رو در جهت عقربه های ساعت بچرخونیم یا اگه بخوایم برای پاکسازی چاکرای خودمون دستمون رو در خلاف جهت عقربه های بچرخونیم باید چاکرا رو روبروی خودمون تصور کنیم.اگر اشتباه میکنم تصحیح بفرمایید

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام خدمت استاد و دوستان گرامی یک نکته ای که من تازه بهش توجه کردم در رابطه با قانون دست راست هستش.اگه بخوایم رو چاکرای جلویی خورشیدی و قلب خودمون پاکسازی انجام بدیم طبق این قانون باید دستمون رو در جهت عقربه های ساعت بچرخونیم یا اگه بخوایم برای پاکسازی چاکرای خودمون دستمون رو در خلاف جهت عقربه های بچرخونیم باید چاکرا رو روبروی خودمون تصور کنیم.اگر اشتباه میکنم تصحیح بفرمایید
برای اینکه اشتباه نکنید بهتر هست که چاکرای شبکه خورشیدی یا هر چاکرا ای دیگر از خودتان را جلویتان تجسم کنید و بر روی آن انجام دهید

ایرج رضوانی

کاربر ویژه
سلام استاد ممنون از دوره انرژی درمانی سوالی داشتم برای خستگی مزمن cfsازطریق انرژی درمانی پیشرفته با چه نور وکدام چاکرا ها باید پاکسازی وانرژی داد که سریعتر این بیماری ازبین برود

غزاله کریمی

کاربر ویژه
دایره‌سحر‌آمیز/؟
استاد زمانی که من هنوز در دوره شرکت نکرده بودم و با دایره سحرآمیز آشنا نبودم ، یکی از هنرجویان دوره لطف کردند به درخواست من برای محافظت از یک زندانی سیاسی دایره سحرآمیز نوشتند اما این جوان اعدام شد، البته همون موقع حکمش را داده بودند منتها من قصد داشتم به هر نحوی محافظتش کنم.
استاد چرا دایره جواب نداده؟ به نظرتون اشکال کار در چی بوده؟

غزاله کریمی

کاربر ویژه
استاد فرق قدیسین با فرشتگان در چیست؟ من قبلا جایی خوندم که به سفیران روح ، قدیسین یا فرشتگان یا اسامی دیگه هم میدن و این ها همه یک معنی دارند! بنابراین به چه صورت اسامی را در دایره بنویسیم؟
تکراری هم میشه نوشت؟
میشه اسم شمس و مولانا و پال توئیچل و ربازار تارز و عیسی مسیح را بنویسم؟
استاد با احترام خواهش می کنم این سوالم را رد نکنید، من مدت زیادی هست ترس هایی از قبیل اسید پاشی دارم و اصلا بیرون نمیرم!

غزاله کریمی

کاربر ویژه
بی حسی
استاد برای بی حسی کامل و صد در صد فقط باید پاکسازی کرد و سپس مقادیر زیادی آبی روشن به موضع داد؟
آیا برای دندان ها و استخوان هم می توان بی حسی کامل ایجاد کرد؟

غزاله کریمی

کاربر ویژه
کیست‌و‌یبوست
استاد در پروتکل کیست ما باید پرانای قرمز تیره را از شبکه خورشیدی پاکسازی کنیم و در یبوست باید قرمز روشن به همین چاکرا بدهیم، این ها مغایرتی با هم ندارند؟ میشه همزمان هر دو مورد را درمان کرد؟

واقعا عذرخواهی می کنم بابت تعداد زیاد سوالات
با سپاس و احترام

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام استاد ممنون از دوره انرژی درمانی سوالی داشتم برای خستگی مزمن cfsازطریق انرژی درمانی پیشرفته با چه نور وکدام چاکرا ها باید پاکسازی وانرژی داد که سریعتر این بیماری ازبین برود
برای این موارد درمان خستگی مزمن یاشار ژ فیزیکی را از پروتکل ها برای آنها انجام بدی

Dr.Aram

تیم مدیریت
بی حسی
استاد برای بی حسی کامل و صد در صد فقط باید پاکسازی کرد و سپس مقادیر زیادی آبی روشن به موضع داد؟
آیا برای دندان ها و استخوان هم می توان بی حسی کامل ایجاد کرد؟
چیزی به اسم صددرصد نداریم
همه بیماری ها نباید تسکین داده شود بلکه باید درمان شوند

Dr.Aram

تیم مدیریت
کیست‌و‌یبوست
استاد در پروتکل کیست ما باید پرانای قرمز تیره را از شبکه خورشیدی پاکسازی کنیم و در یبوست باید قرمز روشن به همین چاکرا بدهیم، این ها مغایرتی با هم ندارند؟ میشه همزمان هر دو مورد را درمان کرد؟

واقعا عذرخواهی می کنم بابت تعداد زیاد سوالات
با سپاس و احترام
هر کدام از بیماری ها که در اولویت هستند آن را انجام دهید سپس به سراغ بیماری دیگر بروید

hashemi

ناظم انجمن
دایره‌سحر‌آمیز/؟
استاد زمانی که من هنوز در دوره شرکت نکرده بودم و با دایره سحرآمیز آشنا نبودم ، یکی از هنرجویان دوره لطف کردند به درخواست من برای محافظت از یک زندانی سیاسی دایره سحرآمیز نوشتند اما این جوان اعدام شد، البته همون موقع حکمش را داده بودند منتها من قصد داشتم به هر نحوی محافظتش کنم.
استاد چرا دایره جواب نداده؟ به نظرتون اشکال کار در چی بوده؟
نام قدیس‌ها و فرشته‌ها در اینترنت هست، جستجو کنید.و در دوایر در جای خود قرار دهید.
از این دایره موقعی استفاده می‌کنیم که صد در صد می‌دونیم طلسمی برای اون فرد وجود داره.در غیر اینصورت استفاده نمی‌کنیم.
در اسکن فرد اگر متوجه طلسم شدیم.
آن قسمت را پاکسازی کرده و سپس انرژی می‌دیم با بنفش الکتریکی
و قطع لینک می‌کنیم بین شخص و طلسم.
سپس دایره را رسم کن
من یک دایره می‌کشم و عکسشو میذارم...Screenshot_۲۰۲۳۰۳۰۴-۱۵۰۸۵۴_Gallery.jpg

آخرین ویرایش:

غزاله کریمی

کاربر ویژه
نام قدیس‌ها و فرشته‌ها در اینترنت هست، جستجو کنید.و در دوایر در جای خود قرار دهید.
از این دایره موقعی استفاده می‌کنیم که صد در صد می‌دونیم طلسمی برای اون فرد وجود داره.در غیر اینصورت استفاده نمی‌کنیم.
در اسکن فرد اگر متوجه طلسم شدیم.
آن قسمت را پاکسازی کرده و سپس انرژی می‌دیم با بنفش الکتریکی
و قطع لینک می‌کنیم بین شخص و طلسم.
سپس دایره را رسم کن
من یک دایره می‌کشم و عکسشو میذارم...
خیلی لطف کردین خانم هاشمی جان، ممنون
آخه اون نام هایی ک برای فرشتگان در اینترنت و سایر منابع میزارند معمولا نام هایی هست که در اسلام آورده شده! فکر نمی کنم وجود داشته باشند! میشه خواهش کنم یکم بیشتر در این مورد توضیح بدین؟

لطف می کنید، سپاسگزارم

hashemi

ناظم انجمن
خیلی لطف کردین خانم هاشمی جان، ممنون
آخه اون نام هایی ک برای فرشتگان در اینترنت و سایر منابع میزارند معمولا نام هایی هست که در اسلام آورده شده! فکر نمی کنم وجود داشته باشند! میشه خواهش کنم یکم بیشتر در این مورد توضیح بدین؟

لطف می کنید، سپاسگزارم
درود غزاله عزیز
من هم از عالم ملکوت نیومدم که.🥰
اما ازین دایره که نمونه‌شو گذاشتم، برای دیگران نتیجه گرفتم.
اما لزومشو در نظر بگیرید.موفق هستی🍀

جبار بر وزن فعال(در کیبورد تشدید ندارم) و به معنای
بسیار جبران‌کننده(نام خدا)

غزاله کریمی

کاربر ویژه
درود غزاله عزیز
من هم از عالم ملکوت نیومدم که.🥰
اما ازین دایره که نمونه‌شو گذاشتم، برای دیگران نتیجه گرفتم.
اما لزومشو در نظر بگیرید.موفق هستی🍀

جبار بر وزن فعال(در کیبورد تشدید ندارم) و به معنای
بسیار جبران‌کننده(نام خدا)
قربان شما😊🙏🏻

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا