تجربیات روزانه گروه بهمن 1401 و مهر 1402

نغمه نقوی

کاربر ویژه
سلام خدمت استاد عزیز و درمانگران محترم
امروز درمان ویتیلیگو را برای بیمار انجام دادم و تا مرحله ۴ انجام دادم و خودم تمام انرژیم رفت و سر درد شدم و‌مجبور شدم برای اینکه استراحت کنم درمان را قطع کنم و بقیه مراحل را به ساعتی بعد موکول کنم.بعد که ریه ها رو پاکسازی کردم بیمار بدنش سرد شد و گفت که احساس تنگی نفس داره.ایراد کارم اینجا بود که ریه ها رو پاکسازی کردم اما انرژی نارنجی ندادم چون واهمه داشتم که اشتباه کنم.

زهرا رضوانی فر

کاربر ویژه
سلام
استاد جان در نور و عشق باشید
من دیروز کریستال رو برنامه ریزی کردم که کمک کنه پول هایی که از دیگران طلب دارم توی اینهمه به دستم برسه
امروز یکی از اونایی که بهم بدهکار بود و از خرداد به اینطرف هرچی تماس میگرفتم یا پیام میدادم جواب نمیداد🥺امروز کل بدهیش رو پرداخت کرد🤩🤩🤩🤩🤩
از شما به خاطر آموزش‌های خوب و عالیتون دنیا دنیا ممنونم

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام خدمت استاد عزیز و درمانگران محترم
امروز درمان ویتیلیگو را برای بیمار انجام دادم و تا مرحله ۴ انجام دادم و خودم تمام انرژیم رفت و سر درد شدم و‌مجبور شدم برای اینکه استراحت کنم درمان را قطع کنم و بقیه مراحل را به ساعتی بعد موکول کنم.بعد که ریه ها رو پاکسازی کردم بیمار بدنش سرد شد و گفت که احساس تنگی نفس داره.ایراد کارم اینجا بود که ریه ها رو پاکسازی کردم اما انرژی نارنجی ندادم چون واهمه داشتم که اشتباه کنم.
احساس تنگی نفس از اگر به دلیل انرژی درمانی باشد ممکن هست به این دلیل باشد که با کف دستتان به قلب انرژی داده باشید یا به ریه ها زیاد داده باشید که با پاکسازی این مشکل برطرف می‌شود.
در غیر این صورت ممکن است ارتباطی به درمان شما نداشته باشد

غزاله کریمی

کاربر ویژه
درود استاد
در روان درمانی تنبلی وقتی برای چاکراهای مورد نظر گفته میشه به منظور حذف و تجزیه ی افکار منفی، پاکسازی انجام بدید یعنی دقیقا چیکار کنیم؟
وقتی دست می کنیم داخل چاکرا اراده کنیم: تمام ماهیت های فکریِ مربوط به تنبلی؟

غزاله کریمی

کاربر ویژه
سلام
استاد جان در نور و عشق باشید
من دیروز کریستال رو برنامه ریزی کردم که کمک کنه پول هایی که از دیگران طلب دارم توی اینهمه به دستم برسه
امروز یکی از اونایی که بهم بدهکار بود و از خرداد به اینطرف هرچی تماس میگرفتم یا پیام میدادم جواب نمیداد🥺امروز کل بدهیش رو پرداخت کرد🤩🤩🤩🤩🤩
از شما به خاطر آموزش‌های خوب و عالیتون دنیا دنیا ممنونم
چقدر جالب!😍😍🌺

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود استاد
در روان درمانی تنبلی وقتی برای چاکراهای مورد نظر گفته میشه به منظور حذف و تجزیه ی افکار منفی، پاکسازی انجام بدید یعنی دقیقا چیکار کنیم؟
وقتی دست می کنیم داخل چاکرا اراده کنیم: تمام ماهیت های فکریِ مربوط به تنبلی؟
به تنبلی فکر کنید و انرژی های تنبلی را از بین ببریم

غزاله کریمی

کاربر ویژه
سوختگی
استاد برای آفتاب سوختگی های کهنه ای که در حال حاضر تنها اثرشان روی پوست ، تیرگی رنگ پوست هست، مشکلی ندارد پروتکل سوختگی های کهنه جزئی، در انرژی درمانی پیشرفته را کار کنیم؟
روی کل پوست صورت هم میشه انجامش داد؟

حسمان

کاربر ویژه
سلام استاد عزیز
یکی از راه هایی که خود من تجربه کردم برای صحت داشتن سنگی مبنی بر کریستال بودن این است که یک شاقول کریستال رو روی اون سنگ قرار میدیم اگر شاقول به دور میدان مغناطیسی سنگ چرخید مبنی بر صحت کریستال بودن سنگ است

غزاله کریمی

کاربر ویژه
درود استاد
آیا با انرژی های تخریبی به جز موهای زائد، موهای طبیعی بدن و صورت را هم می توان از بین برد؟
با این روش موها از ریشه و برای همیشه از بین می روند؟

غزاله کریمی

کاربر ویژه
استاد اگر من سپر روانی داشته باشم و روی خودم هم روان درمانی هم انرژی درمانی
روی دیگران فقط انرژی درمانی انجام بدم
باز هم برام مشکل ایجاد میشه؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام استاد جان
جایی نیست ک تمام پروتکلها رو بتوانیم ببینیم و ازشون استفاده کنیم؟ممنون
در تلگرام پرسیده بودید.
پروتکل ها در کتاب هستند .
۴ تا کتاب .
در هر کتاب پروتکل های مربوط به خود را دارد

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود استاد
آیا با انرژی های تخریبی به جز موهای زائد، موهای طبیعی بدن و صورت را هم می توان از بین برد؟
با این روش موها از ریشه و برای همیشه از بین می روند؟
همان طور که در دوره گفته بودیم بله می توانید از پرانای تخریبی برای این منظور استفاده کنید

اعظم مسعودی

کاربر ویژه
به نام خداوند عشق و زیبایی
وبا درود و سپاس به استاد عزیزم
امشب یکی از دوستانم که به تازگی فرزندش را از دست داده بود با من تماس گرفت که حال مادرش خوب نیست و خیلی غصه می‌خوره و همینطور فشار خونش هم بالا رفته ، خواست که براش انرژی بفرستم. البته از راه دور.احساس کردم که اکسیژن خونش پایین هست پس اول گفتم که مراقبه تنفس را در حینی که دارم روش کار می‌کنم انجام بده . بعد پاکسازی عمومی روان درمانی را کار کردم ، منگ بین را چندین بار پاکسازی موضعی کرده ،سپس شبکه خورشیدی جلویی و پشتی را غصه شو جارو کردم و بعد با بنفش انرژی دادم و تثبیت کردم بعد چاکرای جلویی قلب را فقط جارو کردم و پشتی قلب را پاکسازی کرده ،انرژی دادم و تثبیت کردم و در آخر هم به روش خودم که قبلاً برای آرامش دادن استفاده می‌کردم از روی شونه هاش انرژی‌های آرامش بخش را ارسال نمودم. بعد از نیم ساعت دوستم تماس گرفت که حالش خیلی بهتر شده و گفت که حرکت انرژی را در بدنش احساس کرده ویک آرامش خاصی وجودش را فرا گرفته. خیلی خوشحالم.
خدا را بینهایت سپاسگزارم و همینطور از استاد عزیزم
🙏💓😍❤️💓😍❤️💓❤️💓❤️💓❤️💓🌹

Dr.Aram

تیم مدیریت
به نام خداوند عشق و زیبایی
وبا درود و سپاس به استاد عزیزم
امشب یکی از دوستانم که به تازگی فرزندش را از دست داده بود با من تماس گرفت که حال مادرش خوب نیست و خیلی غصه می‌خوره و همینطور فشار خونش هم بالا رفته ، خواست که براش انرژی بفرستم. البته از راه دور.احساس کردم که اکسیژن خونش پایین هست پس اول گفتم که مراقبه تنفس را در حینی که دارم روش کار می‌کنم انجام بده . بعد پاکسازی عمومی روان درمانی را کار کردم ، منگ بین را چندین بار پاکسازی موضعی کرده ،سپس شبکه خورشیدی جلویی و پشتی را غصه شو جارو کردم و بعد با بنفش انرژی دادم و تثبیت کردم بعد چاکرای جلویی قلب را فقط جارو کردم و پشتی قلب را پاکسازی کرده ،انرژی دادم و تثبیت کردم و در آخر هم به روش خودم که قبلاً برای آرامش دادن استفاده می‌کردم از روی شونه هاش انرژی‌های آرامش بخش را ارسال نمودم. بعد از نیم ساعت دوستم تماس گرفت که حالش خیلی بهتر شده و گفت که حرکت انرژی را در بدنش احساس کرده ویک آرامش خاصی وجودش را فرا گرفته. خیلی خوشحالم.
خدا را بینهایت سپاسگزارم و همینطور از استاد عزیزم
🙏💓😍❤️💓😍❤️💓❤️💓❤️💓❤️💓🌹
با آرزوی موفقیت

ز

زکریا زکاوت

کاربر جدید
درود بر استاد وهمه عزیزان تجربه خودم
دیشب خواهرم دندان درذ شدید داشت من دیشب پرتکل دندان درد انحام دادم از راه دور فردا تماس گرفتم دنذان اش کرخت شده درد دندان ساکت شده ممون از شما❤❤❤❤🙏🙏

غزاله کریمی

کاربر ویژه
درود استاد. آیا به جز سرماخوردگی و گلو درد، شرایط دیگری هم هست که درمانگر نتواند به خوبی درمان انجام دهد؟
بیماری های خودِ درمانگر، مشکلات چاکرایی مثل افسردگی روانی و خستگی فیزیکی که در قاعده ای هستند و ...؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
هر مشکل شدیدی که فرد درمانگر انرژی کمی داشته باشد بهتر است درمان نکند

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا