تجربیات روزانه گروه بهمن 1401 و مهر 1402

لیلا احمدی

کاربر ویژه
سلام و درود خدمت استاد گرانقدر
من پروتکل کبد چرب رو پیدا نکردم لطفاً راهنمایی بفرمایید ممنونم

لیلا احمدی

کاربر ویژه
سلام استاد لطفاً پروتکل کبد چرب رو راهنمایی بفرمایید در پروتکلهای انرژی درمانی پیدا نکردم ممنونم

غزاله جابری

کاربر ویژه
سلام استاد عزیز
چند روز پیش در سفر بر اثر مشکلی مچ دستم پیچ خورد و یه گوله نرم و خیلی دردناک حالت برجسته روی مچ دستم مشخص بود منم جارو عمومی رو روش انجام دادم ولی اینبار از روش دستور کلام که در کتاب هم هست استفاده کردم سه بار یه جمله کوتاه گفتم و در انتها از خداوند تشکر
خیلی عالی بود دردم نصف شد و فردا هم تکرار کردم و هم دردم و هم اون گوله برجسته از بین رفت

لیلا احمدی

کاربر ویژه
سلام استاد عزیز و دوستان
برای رفع خستگی جاروی عمومی رو برای همسرم انجام دادم و بعدش گفتن که احساس و حال بهتری دارند.
استاد چند بار در روز می تونیم درمانگری داشته باشیم و با چه فاصله ای؟
ممنون
سلام و درود خدمت استاد مهربانم
برای از بین بردن خال که در ساق پا هست و اندازه بزرگی خال به اندازه کف دست می‌باشد با سبز ونارنجی پاکسازی وبرای انرژی دادن راهنمایی بفرمایید ممنونم

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام و درود خدمت استاد مهربانم
برای از بین بردن خال که در ساق پا هست و اندازه بزرگی خال به اندازه کف دست می‌باشد با سبز ونارنجی پاکسازی وبرای انرژی دادن راهنمایی بفرمایید ممنونم
برای از بین بردن خال ها از تکنیک سنگ کلیه استفاده می کنیم
اما در نظر داشته باشید که چون خال ها بخشی طبیعی بدن هستند و بدن آن را به عنوان بیماری میشناسند از بین بردن آنها بسیار سخت و طولانی مدت باید کار شود.

از بین بردن بیماری بسیار راحت تر است از بین بردن خال است

غزاله کریمی

کاربر ویژه
درود استاد
فرموده بودید سپر ها را میشه همزمان درست کرد و مشکلی ندارد، آیا از روی سپر تن پوش که شرایطش کمی متفاوت هست هم می تونیم سایر سپر ها رو بسازیم؟

غزاله کریمی

کاربر ویژه
درود بر استادِ گرامی
طبق تشخیص پزشک، اسکلت من کلا دچار مشکل شده. لگنم کاملا چرخیده و همین باعث شده پاهام کوتاه و بلند بشن، پای راستم راحت سه سانت کوتاه تر یا بالاتر از پای چپم هست و کتف چپم دچار مشکل شده، مشکل دقیقش رو درست یادم نیست، فکر می کنم این هم چرخیده، خلاصه حرکت کرده! زانوی راستم دچار مشکل هست، یادم نیست احتمالا مفصلش مشکل داشت!
و مهره های سه و چهار کمرم مثل اینکه از جایگاه خارج شدند و روی هم افتادند! این رو هم دقیق یادم نیست
هر چند سوالم در این باره نیست
گردنم هم کج شده و تحت تاثیر مشکلات تمام اسکلت و گردن، فک و دندان ها هم در جایگاه درست نیستند!
استاد باتوجه به پروتکل های مربوط به استخوان و ماهیچه، به نظر می رسه من از هیچ یک نمی توانم استفاده کنم
قرار هست ایشون در دو جلسه درمانم کنند اما به نظر میرسه درمان خیلی دردناک باشه، قبل از جلسه ی درمانی مشکلی نداره به صورت زیر عمل کنم؟:
پاکسازی عمومی با سبز
پاکسازی تمام اسکلت و استخوان های بدن با سبز
پر و لبریز کردن تمام استخوان ها از پرانای آبی روشنِ صد در صد یا متمایل به سفید
بعد میشه که صد در صد بدون درد بشم؟ و با وجود اینکه میخوان حسابی بدنمو به حرکت در بیارن، دوباره بدن گرم نمیشه؟ بی حسی از بین نمیره؟

غزاله جابری

کاربر ویژه
سلام استاد عزیز وقتتون بخیر و شادی
سه مورد تجربه در مورد خارش پوست در یک متن می نویسم
دو مورد مراجعه کننده که بعد از حدود یک هفته از زالو درمانی جای زالوها دچار خارش شده بوده و به دلیل خارش پوست ملتهاب شده که دقیقا طبق کتاب مراحل درمان خارش رو انجام دادم که از حدود نیم ساعت تا ۴۰ بعد بعد پرسیدم خارش قطع شده بود و فردا گفتن خارش خفیفی برگشته و مجدد تا سه مرحله انجام دادم و کلا قطع شد و جواب گرفتن 😊
#مورد بعدی در خصوص گزیدگی جای نیش دراکولا برای یه پسر بچه ۹ ساله بود که اونم طبق همین مراحل کتاب انجام دادم

ساره اسفندیاری

کاربر ویژه
سندروم پای بی قرار
سلام استادجان وقتتون بخیر ‌.برای سندروم پای بی قرار روش درمان رو چطور توصیه میکنید؟؟؟
احساس ضعف و بی قراری شدید در پا قبل از خواب هست و صبحها بر طرف میشه

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود بر استادِ گرامی
طبق تشخیص پزشک، اسکلت من کلا دچار مشکل شده. لگنم کاملا چرخیده و همین باعث شده پاهام کوتاه و بلند بشن، پای راستم راحت سه سانت کوتاه تر یا بالاتر از پای چپم هست و کتف چپم دچار مشکل شده، مشکل دقیقش رو درست یادم نیست، فکر می کنم این هم چرخیده، خلاصه حرکت کرده! زانوی راستم دچار مشکل هست، یادم نیست احتمالا مفصلش مشکل داشت!
و مهره های سه و چهار کمرم مثل اینکه از جایگاه خارج شدند و روی هم افتادند! این رو هم دقیق یادم نیست
هر چند سوالم در این باره نیست
گردنم هم کج شده و تحت تاثیر مشکلات تمام اسکلت و گردن، فک و دندان ها هم در جایگاه درست نیستند!
استاد باتوجه به پروتکل های مربوط به استخوان و ماهیچه، به نظر می رسه من از هیچ یک نمی توانم استفاده کنم
قرار هست ایشون در دو جلسه درمانم کنند اما به نظر میرسه درمان خیلی دردناک باشه، قبل از جلسه ی درمانی مشکلی نداره به صورت زیر عمل کنم؟:
پاکسازی عمومی با سبز
پاکسازی تمام اسکلت و استخوان های بدن با سبز
پر و لبریز کردن تمام استخوان ها از پرانای آبی روشنِ صد در صد یا متمایل به سفید
بعد میشه که صد در صد بدون درد بشم؟ و با وجود اینکه میخوان حسابی بدنمو به حرکت در بیارن، دوباره بدن گرم نمیشه؟ بی حسی از بین نمیره؟
به هر حال دستکاری بدن ممکن است فشاری را به بدن وارد کند اما با انرژی درمانی این فشار و درد را کاهش می دهید

Dr.Aram

تیم مدیریت
سندروم پای بی قرار
سلام استادجان وقتتون بخیر ‌.برای سندروم پای بی قرار روش درمان رو چطور توصیه میکنید؟؟؟
احساس ضعف و بی قراری شدید در پا قبل از خواب هست و صبحها بر طرف میشه
در قسمت پروتکل های سایت درمانی را پیشنهاد داده است

غزاله کریمی

کاربر ویژه
درود بر استاد آرامِ نازنین و دوستان عزیز
استاد برای تخریب موهای بدن، برای اینکه نخواهیم تک به تک روی موها کار کنیم که به نظر هم سخت میاد هم اینکه گمشون می کنیم، نمیشه نشونه گذاری کرد روی کدام مو کار کردیم روی کدام کار نکردیم... و خلاصه به نظرم بسیار سخت و وقت گیر هست؛ میشه به یک نماد از مجموعه ی موهای یک ناحیه انرژی تخریبی بدیم؟
(برای مثال من یک توده از موها را تجسم می کنم، فقط مو هستند، پوست و اندام مربوطه را تجسم نمی کنم، بعد اراده می کنم که اینها تمام موهای مچ پای راست تا روی زانو هستند، بعد انرژی های تخریبی رو به تمامشون می دهم.
وقتی انرژی میدم تجسم می کنم تمام این توده پر از انرژی میشه و این انرژی به تمام موهای داخل توده می رسد. توده را شبیه کره یا دایره یا چیزی بینابینی تصور می کنم.
پاکسازی قبل از انرژی دادن رو هم روی همین توده انجام می دهم و نه مستقیم روی ناحیه مربوطه از بدن)
با سپاس از شما

غزاله کریمی

کاربر ویژه
برای از بین بردن موهای زائد در این وسعت توصیه نمی شود که انرژی تخریب کننده استفاده کنید
استاد میشه یک دایره ی کوچک با ماژیک آبی روی ناحیه بکشم، مثلا با قطر ۴ سانتی متر، بعد اراده کنم به موهای داخل دایره انرژی می دهم؟
این شکلی هم وسعت را کم کردم، همین اون حالت نماد و تجسم وجود دارد.

غزاله کریمی

کاربر ویژه
درود استاد🌹
در صورتی که از نیازمون به یک درمان فیزیکی در آینده مطمئن باشیم میشه روی آینده کار کنیم؟
سپرها را هم می توان برای آینده ساخت؟

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا