تجربیات روزانه گروه بهمن 1401 و مهر 1402

Dr.Aram

تیم مدیریت
چنانچه حدس بزنیم که مشکلی در آینده می خواهد برای اندامی پیش بیاید می توانیم از قبل درمان فیزیکی را برای آن ناحیه انجام دهید.
سپر ها را می توانیم برای آینده برنامه ریزی کنیم

غزاله کریمی

کاربر ویژه
درود استاد🌹
استاد من هنوز درمورد جزئیات استفاده از انرژی های تخریبی برای کوچک کردن بینی دچار شک و تردید هستم. آیا چیزی که می گم درسته؟👇🏻
اگر صورت را مثل یک سطح صاف در نظر بگیریم که بینی تنها برجستگی آن و شبیه یک هرم باشد، آنگاه به تمام این شکل هرم مانند آبی تیره، سبز تیره و بنفش تیره می دهیم. در این میان استخوان ها و غضروف های بینی و داخل سوراخ هاش که خالی هستند هم این انرژی ها را دریافت می کنند، از آنجایی که بدن حتی با انرژی های تخریبی هم هرگز قسمت های تعریف شده ی خودش را کاملا از بین نمی برد پس مشکلی نیست! درسته؟
چون برای مثال فرموده بودین به کلیه و معده هم که انرژی تخریبی میدیم، هر چقدر هم بدیم، اعضا از بین نمیرن فقط یکسری تغییرات براشون ایجاد میشه!

غزاله جابری

کاربر ویژه
با سلام و عرض ادب
مراجعه کننده ای داشتم با التهاب و عفونت گلو و سینوزیت شروع به پاکسازی کردم و انجام درمان
،شدید بیماری خیلی کاهش پیدا کرد فقط بیمار میگفت وقتی شروع به انجام درمان داشتی روی قسمت گلو خیلی زیاد و پشت سر هم بادگلو پیدا کرده بودن استاد میشه راهنمایی بفرمایید علتش رو یعنی انرژی آلوده داشتن با پاکسازی خارج شده ؟؟؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
موقع انرژی درمانی افراد تجربه‌های مختلفی دارند علت مشخصی ندارد

غزاله کریمی

کاربر ویژه
درود استادِ جان
با توجه به اینکه با انجام پروتکل های درمانی روی دیگران ، همان درمان برای خودمان هم اتفاق میافته، آیا اگر روی بلندی قد دیگران یا چاقی و لاغری عمومی یا موضعی آن ها کار کنیم، این ها هم برای خودمان اتفاق می افتند؟
مثلا من قرار هست روی رشد قد کسی کار کنم اما نمی خواهم قد خودم رشد کند! و یا موارد دیگر که به همین صورت هستند.

Dr.Aram

تیم مدیریت
خانم کریمی عزیز کجا گفته‌اند که شما اگر درمانی را بر روی کسی انجام می‌دهید همان مشکل بر روی شما هم تغییر می‌کند؟
در انرژی درمانی عنوان شده است زمانی که درمانگر بر روی بیماری‌های افراد دیگر کار می‌کند بیماری‌های خودش که یک اختلال و عدم تعادل هست برطرف می‌شود و درمان می‌گردد.
اگر بیماری داشته باشید ممکن هست بعد از درمان دیگران آن بیماری خودتان نیز از بین برود

غزاله کریمی

کاربر ویژه
خانم کریمی عزیز کجا گفته‌اند که شما اگر درمانی را بر روی کسی انجام می‌دهید همان مشکل بر روی شما هم تغییر می‌کند؟
در انرژی درمانی عنوان شده است زمانی که درمانگر بر روی بیماری‌های افراد دیگر کار می‌کند بیماری‌های خودش که یک اختلال و عدم تعادل هست برطرف می‌شود و درمان می‌گردد.
اگر بیماری داشته باشید ممکن هست بعد از درمان دیگران آن بیماری خودتان نیز از بین برود
سپاس استاد!😁🙏🏻💐

نغمه نقوی ۲

کاربر ویژه
با سلام خدمت استاد عزیز و درمانگران محترم

یک تجربه عالی از درمان سوختگی رو خواستم با شما به اشتراک بذارم:
در سفر بودیم که ماشین جوش آورد و لوله بخاری که زیر فرمون سمت راننده بود ترکید و اب زیادی با دمای ۱۱۰ درجه روی پای همسرم ریخت.بلافاصله ایستادیم و من پاکسازی کردم به مدت ۱۰ دقیقه و انرژی سبز و ابی و بنفش دادم،سریعا سوزش از بین رفت و هیچ تاولی نزد و فقط بعد از سه هفته پوست پا خشک شد و ریخت و واقعا جای تعجب بود برامون که این سوختگی نه درد داشت و نه تاول.با تشکر از اموزشهای عالی استادم و سپاس از خداوند شفادهنده

غزاله کریمی

کاربر ویژه
درود و احترام استاد!🌹
درمورد پروتکل های درمان جوش و لیفت صورت فرموده بودین حداقل ۸ ساعت بعد از درمان شستشو ندهیم
درمورد انرژی های تخریبی هم همینطور است؟
(برای مثال به حجم بینی یا موهای روی بینی یا صورت انرژی تخریبی بدهیم)
اگر تعداد تنفس و انرژی ای که می دهیم را بیشتر کنیم حداقل زمان مورد نظر برای شستشو ندادن هم بیشتر خواهد شد؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
هر زمانی که انرژی می‌دهید بهتر هست که ۷ الی ۸ ساعت اونجا دستکاری نشود و آب زده نشود.
بهتر هست که طبق پروتکل پیش بروید که بعداً آسیبی وارد نگردد

سکینه مرادی

کاربر ویژه
سلام و احترام استاد عزیز خداقوت من روی چشمهای همسرم که نزدیک بودن انجام دادم بار اول تغییر نکرد ولی بار دوم گفت دیگه مات نیست و اینکه موقع اسکن کردن میگفت روی چشم‌ها فشار رو احساس میکنم البته توی فاصله کمت از ۱۰ این بخاطر چی بود؟

سلام استاد
روی کمر درد کار کردم ، اول اسکن کردم جارو کردن عمومی انجام دادم چاکرای جلویی و پشتی شبکه خورشیدی و قاعده ای رو بطور موضعی جارو کردم و انرژی دادم قسمتی از کمر که درد داشت موضعی جارو کردم و انرژی دادم وبعد تثبیت کردم درد کمتر شد .

روی کوفتگی و ضربه کار کردم اول بطور موضعی جارو کردم و بعد انرژی دادم و تثبیت کردم ، ورم و دردش کمتر شد .

کیاوش محمودی

کاربر ویژه
درود عرض ادب

1- با پاکسازی موضعی ساده اسپاسم عضلانی برطرف کردم عرض 3 دقیقه (درمان از راه نزدیک)
2-تسکین درد استخوانی کتف و کول و قفسه سینه و سوزش قفسه سینه عرض 20 دقیقه (درمان از راه نزدیک)
3- تنظیم فشار خون پایین با بزرگ کردن چاکرا منگ مین عرض 15 دقیقه (درمان از راه نزدیک)
4- فقط با پاکسازی عمومی همراه رنگ سبز ، درد پشت سر و چشم تسکین پیدا کرد عرض 2 دقیقه (درمان از راه نزدیک)

*فقط خود درمانی نتیجه مطلوب نگرفتم درمان معده درد خودم ولی درمان دیگران نتیجه مطلوب گرفتم

با تشکر استاد عزیز و تیم مدیریت محترم

hashemi

ناظم انجمن
درود عرض ادب

1- با پاکسازی موضعی ساده اسپاسم عضلانی برطرف کردم عرض 3 دقیقه (درمان از راه نزدیک)
2-تسکین درد استخوانی کتف و کول و قفسه سینه و سوزش قفسه سینه عرض 20 دقیقه (درمان از راه نزدیک)
3- تنظیم فشار خون پایین با بزرگ کردن چاکرا منگ مین عرض 15 دقیقه (درمان از راه نزدیک)
4- فقط با پاکسازی عمومی همراه رنگ سبز ، درد پشت سر و چشم تسکین پیدا کرد عرض 2 دقیقه (درمان از راه نزدیک)

*فقط خود درمانی نتیجه مطلوب نگرفتم درمان معده درد خودم ولی درمان دیگران نتیجه مطلوب گرفتم

با تشکر استاد عزیز و تیم مدیریت محترم
درود
به‌به! بسیار عالی عمل کردید،تبریک میگم😍

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا