درود.استاد عزیز عدم رضایت درونی به کودک درون دختر ربط داره؟من هنگام انتخاب کیس برا ازدواج شدیدا مشکل دارم.مثلا طرف مقابل خوبیهای زیادی داره البته به طبع عیب هایی هم داره مثل خودم ولی به خواستگاه های من خیلی نزدیکه.بعد از مدتی حس مقایسه بهم دست میده و از لحاظ ظاهری با زنهای دیگه شروع میکنم به مقایسه کردن که اگه فیس اینجوری بود بهتر بود. الان که داریم با هم قدم میزنیم مردم نگن خودش خوش قیافه هس،خودش سرتره و...دیروز با مادرم تماس گرفتم که یه روز عصر میام دنبالت با هم بریم یه کافه اوشون هم با مادرش بیاد با هم آشنا بشید،بلافاصله مادرم گفت مامان دلچسبت هس.به شدت روم تاثیر گذاشت.افکارم شروع شد که خیلی خوشکل نیس خوشکل تر از این هم برات پیدا میشه و سردی و درگیری.علت چیه؟چرا هیچ چیز برام کافی نیس؟چرا همیشه دنبال یه چیز دیگه میگردم؟
بیشترین چیزی که در لحظه اول و در چند ثانیه اول معمولاً روی افراد تاثیر میگذارد ظاهر آنها هست
اما در طول زندگی ما متوجه میشویم که ظاهر افراد خیلی تاثیری ندارد
افراد بسیار زیبایی هستند که مشکلات ارتباطی دارند و در عوض افرادی هستند که ظاهر آنها معمولی هست و روابط بسیار محکم و قوی دارند
مطمئناً شما دوستانی دارید که هم زیبا هستند و هم معمولی هستند
و میبینید که اگر دوستان شما معمولی باشند و حتی از نظر معمولی هم پایینتر باشند و روابط محکم داشته باشید دوام بیشتری دارند و احساس بهتری با اونها میکنید.
هرچند که در نگاه اول زیبایی ظاهری را نمیتوانیم انکار کنیم ولی باید این مسئله را داشته باشیم که یکی از آیکونهای ما ظاهری زیبایی هست ولی خصوصیتهای دیگر آنها میتواند همه چیز را پوشش دهد.
کمال گرایی یکی از مشکلاتی هست که در انتخاب ازدواج و در سنین بالاتر خود را نشان میدهد.
به نظر من بهتر هست خصوصیتهایی که هست و مشکلاتی که هست را بر روی کاغذ بنویسید و بتوانید مثل تی حسابداری آنها را بررسی کنید و مطمئناً نتایج خیلی خوب و جالبی را میگیرید که کسی نمیتواند به این راحتیها بر روی آن تاثیر بگذارد