تفاوت بین دانستن در مورد زخم ها و بازوالدینی | جلسه سوم

admin

تیم مدیریت
عضو کادر مدیریت
به نظر شما چه تفاوتی بین «دانستن درباره‌ی زخم‌ها» و «بازوالدینی درونی» وجود دارد؟

hashemi

ناظم انجمن
دانستن صرف، رهایی نمی‌آورد، بازوالدینی؛ سفر شفقت به خود است.با رفتارهای تشویقی و حمایتی و لمس خود و در موارد ضروری جلسات درمانی. کمبودهایم را جبران می‌کنم.

محمدتقی بیگی

کاربر ویژه
به نظر شما چه تفاوتی بین «دانستن درباره‌ی زخم‌ها» و «بازوالدینی درونی» وجود دارد؟
با شناختن و دانستن زخمها میتونیم برای اون راه چاره و والدی کنیم
ولی بدون شناخت والدی میشه همین الان یک کودک زخمی و درمانده

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود.در بازوالدینی قرار نیست زخمها رو دستکاری کنیم.قراره به یک حامی و مراقب آگاه دنیای درونمون تبدیل بشیم.خوب ببینیم،خوب بشنویم،آرام کننده بشیم،فرمان را در جای لازم از دست کودک درون با مهربانی ولی اقتدار بگیریم،حامی بشیم.بدون سرزنش و قضاوت

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود.در بازوالدینی قرار نیست زخمها رو دستکاری کنیم.قراره به یک حامی و مراقب آگاه دنیای درونمون تبدیل بشیم.خوب ببینیم،خوب بشنویم،آرام کننده بشیم،فرمان را در جای لازم از دست کودک درون با مهربانی ولی اقتدار بگیریم،حامی بشیم.بدون سرزنش و قضاوت
مرور دردها و زخمای کودکی و دستکاری اونا کمکی که نمی‌کند هیچ باعث تشدید اونا میشه مثل دستکاری یه زخم روی بدن(دوباره تازه میشه خونریزی میکنه و بدتر از اینا حتی چه بسا دچار عفونت بشه)هدف ساختن یک رابطه آگاهانه و تازه با درون هست

نسیم شریفی

کاربر ویژه
به قول استاد آرام عزيز🌺
باز والديني يعني ديدن و حمايت كردن
اما دانستن زخمها به ما كمك ميكنه تا روش ارتباطي و ترميم زخمها رو بلد باشيم
اما استاد اين باعث نميشه كه اون كودك وابسته بشه به ما؟؟؟ نبايد قوي باشه و روي پاي خودش واسته؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
به قول استاد آرام عزيز🌺
باز والديني يعني ديدن و حمايت كردن
اما دانستن زخمها به ما كمك ميكنه تا روش ارتباطي و ترميم زخمها رو بلد باشيم
اما استاد اين باعث نميشه كه اون كودك وابسته بشه به ما؟؟؟ نبايد قوي باشه و روي پاي خودش واسته؟
ما کی هستیم
ما در واقع همان کودک درون هستیم زمانی که کودک درون بر روی ما وابسته شود یعنی بر روی خودش وابسته است و بر روی پای خودش ایستاده است
به جای اینکه به دیگران تکیه کند

نسیم شریفی

کاربر ویژه
ما کی هستیم
ما در واقع همان کودک درون هستیم زمانی که کودک درون بر روی ما وابسته شود یعنی بر روی خودش وابسته است و بر روی پای خودش ایستاده است
به جای اینکه به دیگران تکیه کند
بله استاد ، همينطوره كه شما ميفرماييد، اين قسمتش همش فراموشم ميشه😇 كودك درون خودم هستم✨💫

دنیا مخبری

کاربر ویژه
آگاهی کافی نیست
عمل‌کردن به آگاهی
سعی کنم روزیه یه ربع
احساساتم رو بی اعتبار نکنم و سعی کنم مثل یه مادر آگاه برای خودم مادری و پدری کنم
فقط تو جمله نگم و تموم شه بره
بلکه شروع کنم هر لحظه نگاه کنم به طرز حرف ز
دم با خودم
یه مقدار شبیه یه حامی یه عاشق با خودم باشم
اشک از چشمم میره گاهی که خودمو دعوا نمیکنم باورم نمیشه
خلاصه اینو فهمیدم که تمرین درست مهم کلمات استادم باید بنویسم روی دیوار که جملات درستی که تا حالا بلد نبودم بزنم رو یاد بگیرم
من تمام عمر لحظه ایی دست از تلاش برنداشته ببینم آین تلاش بی وقفه ام برای بهتر شدن و عادی بودن

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا