تکنیک باغ در جلسه ۴

درود استاد جان
من اول کلاس نمی تونستم وصل بشم و فردا وقتی داشتم کلاس رو نگاه می کردم طی هیپنوتیزم باغ و پرتال چشم پرنده آبی رو انجام می‌دادم رفتم به یک قبیله سرخ پوستی توی آمریکا و من یک مرد شمن بودم داشتم دندون ی بچه ای که افتاده بود و دندونش شکسته بود رو درمان می کردم
زن داشتم با دوتا بچه🤭دلم نمی خواست برگردم😁
توی چادر بودم انگار خیلی برگشته بودم به انسانهای اولیه تجربه بسیار نابی بود ، سپاس از وجود آگاهتون که این تجربه های قشنگ رو برای ما رقم میزنید🙏🌟

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود استاد جان
من اول کلاس نمی تونستم وصل بشم و فردا وقتی داشتم کلاس رو نگاه می کردم طی هیپنوتیزم باغ و پرتال چشم پرنده آبی رو انجام می‌دادم رفتم به یک قبیله سرخ پوستی توی آمریکا و من یک مرد شمن بودم داشتم دندون ی بچه ای که افتاده بود و دندونش شکسته بود رو درمان می کردم
زن داشتم با دوتا بچه🤭دلم نمی خواست برگردم😁
توی چادر بودم انگار خیلی برگشته بودم به انسانهای اولیه تجربه بسیار نابی بود ، سپاس از وجود آگاهتون که این تجربه های قشنگ رو برای ما رقم میزنید🙏🌟
بسیار عالی هست
این هم یه تجربه‌ای هست که باید ببینی چه پیامی ممکن هست برای شما داشته باشد

درود و احترام خدمت استاد گرانقدرم
من ب طرق مختلف بهم الهام شده که باید دیگران رو درمان کنم ولی نه بوسیله طب رایج و هر بار یک شکلی دیدم ولی جالب برام همیشه من مرد بودم😊

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا