💚🌷🌿 استاد عزیز توی تیسی هدف اصلی ما رسیدن به سکوته یا پیدا کردن اون دفینه هایی که بالا میاد؟
محبوبه بیضائی کاربر ویژه 2024 , June 3 #21 استاد عزیز توی تیسی هدف اصلی ما رسیدن به سکوته یا پیدا کردن اون دفینه هایی که بالا میاد؟
Dr.Aram تیم مدیریت 2024 , June 4 #22 در مدیتیشن تی سی هدف اصلی آگاهی هست این آگاهی با سکوت ذهنی شروع میشود و با بالا آمدن موانع ذهنی دفینههایی که در ذهنمان قرار دارد آخرین ویرایش: 2024 , June 6
در مدیتیشن تی سی هدف اصلی آگاهی هست این آگاهی با سکوت ذهنی شروع میشود و با بالا آمدن موانع ذهنی دفینههایی که در ذهنمان قرار دارد
مهین جواهری کاربر ویژه 2024 , June 4 #23 مرضیه جعفری گفت: دیگه اصرار ندارم بگم نیستم..احتمالا منم تو دوره چشم سوم حضور روحی دارم خودم خبر ندارم کلیک کنید تا باز شود... نه استاد گفتن که دسترسی باز هست بخاطر همین اینجایند البته چون در انرزی درمانی به چشم سومم درمان دارد
مرضیه جعفری گفت: دیگه اصرار ندارم بگم نیستم..احتمالا منم تو دوره چشم سوم حضور روحی دارم خودم خبر ندارم کلیک کنید تا باز شود... نه استاد گفتن که دسترسی باز هست بخاطر همین اینجایند البته چون در انرزی درمانی به چشم سومم درمان دارد
محبوبه بیضائی کاربر ویژه 2024 , June 5 #24 Dr.Aram گفت: در مدیتیشن تی سی هدف اصلی آگاهی هست این آگاهی با سکوت ذهنی شروع میشود و با بالا آمدن موانع ذهنی دفینههایی که در ذهنمان قرار دارد کلیک کنید تا باز شود... آخرین ویرایش توسط مدیر: 2024 , June 6
Dr.Aram گفت: در مدیتیشن تی سی هدف اصلی آگاهی هست این آگاهی با سکوت ذهنی شروع میشود و با بالا آمدن موانع ذهنی دفینههایی که در ذهنمان قرار دارد کلیک کنید تا باز شود...