جذب شدن و افراد مزاحم

hashemi

ناظم انجمن
بسیار عالی
درمانگران موفق از این نظر یک گام جلوتر هستند که میتوانند به دیگران عشق بورزند
تعبیری از لبخند مادرانه و یا لبخند مسیح
مسیرتون پر نور و مستدام پر از الطاف الهی
درود مهدی عزیز
حقیقتن نگاه مادرانه، تمثیلی از عشق خداوندی‌ست.نه نگاه جنسیتی، چرا که مادرانی هم هستند که صرفن فرزندشونو به دنیا آوردن؛ فقط همین!
خدا رو شاکرم که شما دوست درمان‌گر من و چه بسیار از آقایان دیگر که سال‌ها در کنارم بودند، مثل پدرم و پدربزرگها و همسرم و دوستان دیگر در صداقت و بذل مهر و عشق، نمونه بوده‌اید.
و از افتخاراتم اینه که مردانی در زندگی‌م بوده‌اند که همیشه اقتدارم را گوشزد کرده‌اند.
سپاس توجه و بینش عمیق‌ت🥰🙏🙏🙏🌻

M

msoltani2020

کاربر جدید
ممنون از شما خانم هاشمی عزیز از راهی که پیش گرفتم بیش از پیش مطمئن شدم مرسی ازتون

درود مهدی عزیز
حقیقتن نگاه مادرانه، تمثیلی از عشق خداوندی‌ست.نه نگاه جنسیتی، چرا که مادرانی هم هستند که صرفن فرزندشونو به دنیا آوردن؛ فقط همین!
خدا رو شاکرم که شما دوست درمان‌گر من و چه بسیار از آقایان دیگر که سال‌ها در کنارم بودند، مثل پدرم و پدربزرگها و همسرم و دوستان دیگر در صداقت و بذل مهر و عشق، نمونه بوده‌اید.
و از افتخاراتم اینه که مردانی در زندگی‌م بوده‌اند که همیشه اقتدارم را گوشزد کرده‌اند.
سپاس توجه و بینش عمیق‌ت🥰🙏🙏🙏🌻
درود خانم هاشمی بزرگوار
بنده هم خداراشاکرم که دوستان خوبی مثل شما دارم
که میتونم از تجربه و راهنمایی هاشون در روشن شون مسیر بهره بگیرم
شادزی
و در برکت و نور حق باشین🌼

علیرضا انصاری

کاربر ویژه
درکل آقایون زن مقتدر رو دوست ندارن همیشه تو دوران ما قبل تاریخ موندن که زن رو ضعفه میدونن وطاقت اقتدار یک خانم تو کتشون نمیره خلاص
معلومه خانوم فنایی دل پُری از آقایون داری..
بخدا همه بد نیستند .. من که همیشه میگم خانوم ها تاج سرن .. 😂😍 این اواخر اقتدار خانوم ها اونقدر زیاد شده آدم می ترسه زن بگیره.. 🙈🙈😍

M

msoltani2020

کاربر جدید
درود خانم هاشمی بزرگوار
بنده هم خداراشاکرم که دوستان خوبی مثل شما دارم
که میتونم از تجربه و راهنمایی هاشون در روشن شون مسیر بهره بگیرم
شادزی
و در برکت و نور حق باشین🌼
م

آخرین ویرایش توسط مدیر:

نسرین گندمی

کاربر ویژه
استاد قیافه آنچنانی هم نداره، مسئولیت پذیر و قوی هست البته
ولی این میزان جذب فراوانی از قبیل کادو، خدمت رسانی، میزان توجه برایم بسیار شگفت انگیز ست
و اینکه انگار بقیه حالت اجیر ایشون میشن
بارها توی دام جذبش افتادم چه از روی کنجکاوی چه از روی جذبه فردی
سلام جناب نیک خو،
از مطالبی که دیگران درباره این شخص می گویند می شه فهمید علت این جذابیت زیاد چی هست چه ویژگی یا ویژگی هایی را از این خانم ذکر می کنند؛ شاید هم در جایگاهی از نظر شغلی قرار داره که دیگران تصور می کنند توسط ایشون گره از کارشون باز میشه.

آخرین ویرایش:

نسرین گندمی

کاربر ویژه
به قول استاد واقعا جذابیت ربطی به زیبایی ظاهری نداره بعضی افراد اصلا چهره زیبایی ندارن ولی طوری جذبه دارن که در دل شما و همه می نشینند.. شما هم این بحثی که اینجا مطرح کردید احتمالا خدای ناکرده یک بلایی سر اون بنده خدا در طی چند روز آینده میاد .. 😂😂 بهترین کار اینه که شما هم چند تا سپر صورتی درست کنید و یک رقابت کاری هم میشه و یک شیطنت هم کنید از راه دور کف دستش را پاکسازی و انرژی و تثبیت .. همه دور میشن ازش . رد خور نداره...البته شوخی و مزاح بود و کارما داره. . گردن من نندازید یکبار 😂😂😍🌹
سلام به همگی،
جناب انصاری، لطفاً پاکسازی به کف دست و انرژی رو توضیح بدید جریان چیه؟
چرا من یادم نمیاد اینو استاد توی کلاس ما گفته باشند البته من با دوره شما نبودم.
از این راه های میانبر هست که زود جواب میده :)

علیرضا انصاری

کاربر ویژه
سلام به همگی،
جناب انصاری، لطفاً پاکسازی به کف دست و انرژی رو توضیح بدید جریان چیه؟
چرا من یادم نمیاد اینو استاد توی کلاس ما گفته باشند البته من با دوره شما نبودم.
از این راه های میانبر هست که زود جواب میده :)
سلام .خانوم گندمی بزرگوار.. البته این گفتگو قدیمی بود و دوم اینکه مزاح بود و شما مطلب را نگرفتین 🤔😂
چیزی که در مورد دست ها نوشتم شما هم آموزش دیدین و اگه یادتون باشه استاد همیشه میگن به دستها که پاکسازی می‌کنید و انرژی میدین ولی تثبیت نکنید !
آیا میدونید چرا ؟ تا پایان امروز مهلت دارین جوابتان را پیدا کنید 🙈🙈🙏🌹😂

فاطمه هراتیان

کاربر ویژه
آ
سلام .خانوم گندمی بزرگوار.. البته این گفتگو قدیمی بود و دوم اینکه مزاح بود و شما مطلب را نگرفتین 🤔😂
چیزی که در مورد دست ها نوشتم شما هم آموزش دیدین و اگه یادتون باشه استاد همیشه میگن به دستها که پاکسازی می‌کنید و انرژی میدین ولی تثبیت نکنید !
آقای انصاری آزمون اپن بوک میگیرین😂😂😂

علیرضا انصاری

کاربر ویژه
آقای انصاری جایزه هم میدین
و اما جایزه.!!... عرض کنم هر کس درست جواب بده بخاطر اینکه روز مرد نزدیکه و خانوم ها دیگه زحمت نکشن جوراب بخرند من 3 جفت جوراب شیک مردانه تقدیم .و کارشون را راحت میکنم .. رئیس جمهور هم اینطور بزل و بخشش نمیکنه.... 😂🙈🌹 ولی بخدا جدی گفتم تا 12 شب وقت دارین

نسرین گندمی

کاربر ویژه
سلام جناب انصاری،
بله کاملاً یادم هست که استاد برای کف دست گفته بودند اما اون موردی که شما اشاره کردید رو نمی دونستم که همه ازش دور میشن.
مزاح نکردیداااا چون گفتید کارما داره و ... ;) پس رو کنید رازش رو.
یادم هست استاد گفتند برای کف دست تثبیت نکنیم علتش رو درست یادم نیست فکر کنم به بدن فشار و انرژی زیادی وارد میشه.

علیرضا انصاری

کاربر ویژه
سلام جناب انصاری،
بله کاملاً یادم هست که استاد برای کف دست گفته بودند اما اون موردی که شما اشاره کردید رو نمی دونستم که همه ازش دور میشن.
مزاح نکردیداااا چون گفتید کارما داره و ... ;) پس رو کنید رازش رو.
یادم هست استاد گفتند برای کف دست تثبیت نکنیم علتش رو درست یادم نیست فکر کنم به بدن فشار و انرژی زیادی وارد میشه.
ای بابا ... خانوم گندمی رازش را که خودت گفتی... اگه روی دست بعد از انرژی دادن تثبیت کنیم اون شخص معاشرت هاش و گفتگوها و مراودات اجتماعی اش کم میشه و ..
کارما هم بابت این داره که اگه بدون اجازه این کار را انجام بدیم کارماش به ما بر میگرده..
خوب شد زود متوجه شدی و جلوتر گفتین وگرنه باید به دوستان جایزه میدادم..😂
همگی شاد و در نور و برکت باشید🙏🙏🌹

علیرضا انصاری

کاربر ویژه
از اول هم معلوم بود شما اهل جایزه دادن نیستین الکلی سرکار بودیم جواب سوال تو خود سوال بود
خانوم فنایی بخدا از ته دل گفتم.. درسته که عادتم اینه همیشه به زبان طنز صحبت میکنم اما من کوچکتر از اونم که عزیزی را از خودم برنجانم... 🙏😔 در ضمن شما که جواب را نگفتین اما آدرس بفرستید بخدا تقدیم میکنم
💯🌹🌹🌹🙏

علیرضا انصاری

کاربر ویژه
آقای انصاری شما عزیزهمه بچه های گروه هستین اینو گفتم که یخ بچه ها وا بشه وبیشتر سوال کنن
بزرگوارید خانوم فنایی عزیز.. احتمالا سرمای زمستان باعث شده کم سؤال کنند.. انشالله همه دوستان بزرگوار و عزیز در راه درمان و شفا موفق و پیروز باشند و بدرخشند و فعالیت بیشتری داشته باشند 🙏🙏🌹❤️

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا