حفاظ روی دروازه تیم مورد علاقه ام

مهین جواهری

کاربر ویژه
درود مهین عزیز
همه اعمال ما شامل کارماست
فَمَنْ يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ خَيْرًا يَرَهُ ﴿۷﴾
وَمَنْ يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ شَرًّا يَرَهُ ﴿۸﴾
معمولن
ما آدمها، کاری که مطلوب‌مون هست انجام میدیم و بعد دلایل و بهانه‌شو به‌طور منطقی یا قابل‌پذیرش توجیه و ارائه می‌کنیم.
فقط تصور کنید
که همه کسایی که پرانیک بلدند، به قاعده‌ای یک نفر انرژی بدن.
یا
ما بخاطر تمایلات ملی بخوایم گل نخوریم و گل بزنیم...
پرانیک
اقتدار و تقویت و استفاده از ظرفیت‌های خداداد رو به ما گوشزد می‌کنه.
این مسئله‌ای هست که خیلی ظریفه و در طی یک مسیر معنوی میشه بهش رسید.
مثل این‌که ورزش رو دوست داشته باشیم و در دلمون بخوایم کسی که تلاش کرده به حق خودش برسه.
درست مثل مدیتیشن دوقلو، که ما برای جهانیان طلب خیر داریم؛
نه دوست نه دشمن
نه عرب نه عجم
نه مسلمان نه کافر
بلکه برای همه.
یعنی بهتره
دنیا رو مشاهده کنیم
و دنبال این نباشیم که به زور هم که شده، رهنمون به بهشت باشیم.
و
بهترین کار
برای دیدن دنیایی زیبا، کار کردن روی خودمونه، نه دیگران.
دورود خانم هاشمی عزیز
خیلی زیبا سخن گفتید نیاید از سر دلسوزی و عشق علاقه شدید این روند رو عوض کنیم
از روی کنجکاوی روی هرچیزی انرزی درمانی تست میکنم ببینم جواب میده یا نه زیادی روی تنشها و استرسها و دعواها روی جامعه و اطرافیانم حساسم که به ارامش برسونم پس نباید اینکار رو انجام بدم
آدمی باید انقدر اموزش و درس ببینه تا به این مرحله معنوی و نگرش برسه درکنار دوستان گرامی همچون شما و استاد گرانقدر عزیزم خدارو شکر شدنی هست

hashemi

ناظم انجمن
دورود خانم هاشمی عزیز
خیلی زیبا سخن گفتید نیاید از سر دلسوزی و عشق علاقه شدید این روند رو عوض کنیم
از روی کنجکاوی روی هرچیزی انرزی درمانی تست میکنم ببینم جواب میده یا نه زیادی روی تنشها و استرسها و دعواها روی جامعه و اطرافیانم حساسم که به ارامش برسونم پس نباید اینکار رو انجام بدم
آدمی باید انقدر اموزش و درس ببینه تا به این مرحله معنوی و نگرش برسه درکنار دوستان گرامی همچون شما و استاد گرانقدر عزیزم خدارو شکر شدنی هست
کمتر به مباحث این‌چنینی ورود می‌کنم ولی بسیار حیفه که
حالا که به دنیای پرانیک ورود کردیم، از اصول مهم آن غافل باشیم.
من با شما موافقم که تجربه‌ها، می‌تونن چراغ راه‌مون باشن.
اما با این وجود بهتره که فقط تجربه نکنیم و از تجربه‌های دیگران هم بهره‌مند شیم تا طی طریق بی‌خطاتر باشه.
اما این که
من یا شما
حس کنیم که موظفیم جامعه‌رو به آرامش برسونیم یا خیر.
دیدگاه‌ها متفاوته.
باید مواظب باشیم که همین خواسته ما
،برخاسته از ایگوی ما نباشه.

(فَلَعَلّکَ باخِع‌ٌ نَفْسَکَ عَلی آثارِهِم‌ْ اِن‌ْ لَم‌ْیُؤْمِنُوا بِهذَا الْحَدیث اَسَفا، [کهف: 6]
شاید اگر به این سخن ایمان‌نیاورند، خویشتن را به خاطرشان از اندوه هلاک سازی‌.)

در اینجا خداوند نکته‌قشنگی بهمون متذکر میشه، در قالب صحبت با پیامبر.
که میشه در آن غور و مکاشفه کرد.
وقتی
سال‌ها پیش از استاد آرام شنیدم،
در جهانم همه‌چیز نیکوست.
سعی کردم که بدونم یعنی چی
و تو حق داری عزیزکم، هنوز اول راهم...

مهین جواهری

کاربر ویژه
کمتر به مباحث این‌چنینی ورود می‌کنم ولی بسیار حیفه که
حالا که به دنیای پرانیک ورود کردیم، از اصول مهم آن غافل باشیم.
من با شما موافقم که تجربه‌ها، می‌تونن چراغ راه‌مون باشن.
اما با این وجود بهتره که فقط تجربه نکنیم و از تجربه‌های دیگران هم بهره‌مند شیم تا طی طریق بی‌خطاتر باشه.
اما این که
من یا شما
حس کنیم که موظفیم جامعه‌رو به آرامش برسونیم یا خیر.
دیدگاه‌ها متفاوته.
باید مواظب باشیم که همین خواسته ما
،برخاسته از ایگوی ما نباشه.

(فَلَعَلّکَ باخِع‌ٌ نَفْسَکَ عَلی آثارِهِم‌ْ اِن‌ْ لَم‌ْیُؤْمِنُوا بِهذَا الْحَدیث اَسَفا، [کهف: 6]
شاید اگر به این سخن ایمان‌نیاورند، خویشتن را به خاطرشان از اندوه هلاک سازی‌.)

در اینجا خداوند نکته‌قشنگی بهمون متذکر میشه، در قالب صحبت با پیامبر.
که میشه در آن غور و مکاشفه کرد.
وقتی
سال‌ها پیش از استاد آرام شنیدم،
در جهانم همه‌چیز نیکوست.
سعی کردم که بدونم یعنی چی
و تو حق داری عزیزکم، هنوز اول راهم...
چقدر زیبا ودلنشین بود دقیقا پیامبر دلش میخواست همه مسلمان شوند و بخدا ایمان بیاورند و این غمگین و اندوهینشان کرده بود
انسانهای هستند دستان روی زمینن تا از زبان خدا به دیگران یاد بدهند و ممنون از شما بخاطر این یاداوریتان من خودم بشخصه خوشحال بودم که این علم یاد گرفتم میتوانم خواه یا ناخواه روی ادما تاثیر بزارم به سمت خدا که مینیم زوری نمیشه و دستکاری روی قوانین هست و در این باره خیلی ازارده بودم که چرا این اگاهی رو متوجه نیستند و اکثرن هم بد برداشت میکردند
اگر جلوش نگرفته بشه تبدیل به منیت میشه که من درتلاشم نشه و انتظار دیگران و حتی خودم مسیرم رو عوض نکنه
ممنون تلنگر قشنگی بود چون همه چیز را به چشم کارمای خوب میدیدم

hashemi

ناظم انجمن
چقدر زیبا ودلنشین بود دقیقا پیامبر دلش میخواست همه مسلمان شوند و بخدا ایمان بیاورند و این غمگین و اندوهینشان کرده بود
انسانهای هستند دستان روی زمینن تا از زبان خدا به دیگران یاد بدهند و ممنون از شما بخاطر این یاداوریتان من خودم بشخصه خوشحال بودم که این علم یاد گرفتم میتوانم خواه یا ناخواه روی ادما تاثیر بزارم به سمت خدا که مینیم زوری نمیشه و دستکاری روی قوانین هست و در این باره خیلی ازارده بودم که چرا این اگاهی رو متوجه نیستند و اکثرن هم بد برداشت میکردند
اگر جلوش نگرفته بشه تبدیل به منیت میشه که من درتلاشم نشه و انتظار دیگران و حتی خودم مسیرم رو عوض نکنه
ممنون تلنگر قشنگی بود چون همه چیز را به چشم کارمای خوب میدیدم
خدا رو شکر که در کنار هم یاد می‌گیریم💞☯️

کیاوش محمودی

کاربر ویژه
سلام خانم مهری عزیز

بازی ژاپن ایران به پنالتی اخر انرژی بنفش و قرمز به جهانبخش داده شد و بعد نیمه دوم دروازه نارنجی داده شد چون از نیمه دوم به بعد فوتبال دیدم و خیلی خوشحالم بابت پیروزی😍

برای انرژی دهی به بازیکنا قرمز بده و برای ارامششون بنفش بده تا تمرکز بره بالا
سلام عرض ا‌دب

جسارت نباشه خانم جواهری عزیز و پرتلاش، یادتون باشه همه ما مثل سلول های یک بدن به هم متصلیم، همه ما روی یک کشتی در حال سفریم اگ یک جای کشتی ایراد پیدا کنه همه در خطریم، بنظر من احتیاط کنید و آگاه باشید چه کاری دارید انجام میدید.اگر میخواید خوبی کنید جوری که به دیگران اسیب نرسه.

و ماشالله شما علمتون خیلی خوبه، وقتی نارنجی میدید احتیاط کنید محیط بازی پر از انرژی هست بازیکنان در حال فعالیت های شدید و به دنبال اون هاله انرژی اونا به شدت در حال چرخشه، انرژی نارنجی میدید یا هر انرژی دیگه به خودتون برنگرده چون اونا در حال پذیرش نیستن ممکنه انرژی رو دریافت نکنند.

و اینکه ما از شرایط جسمی اونها خبر نداریم شاید بنفش میدیم یا قرمز میدیم بیماری های پنهان اونها رو بیدار کنیم یا بیماری خفیف اونها رو تشدید کنیم

مهین جواهری

کاربر ویژه
سلام عرض ا‌دب

جسارت نباشه خانم جواهری عزیز و پرتلاش، یادتون باشه همه ما مثل سلول های یک بدن به هم متصلیم، همه ما روی یک کشتی در حال سفریم اگ یک جای کشتی ایراد پیدا کنه همه در خطریم، بنظر من احتیاط کنید و آگاه باشید چه کاری دارید انجام میدید.اگر میخواید خوبی کنید جوری که به دیگران اسیب نرسه.

و ماشالله شما علمتون خیلی خوبه، وقتی نارنجی میدید احتیاط کنید محیط بازی پر از انرژی هست بازیکنان در حال فعالیت های شدید و به دنبال اون هاله انرژی اونا به شدت در حال چرخشه، انرژی نارنجی میدید یا هر انرژی دیگه به خودتون برنگرده چون اونا در حال پذیرش نیستن ممکنه انرژی رو دریافت نکنند.

و اینکه ما از شرایط جسمی اونها خبر نداریم شاید بنفش میدیم یا قرمز میدیم بیماری های پنهان اونها رو بیدار کنیم یا بیماری خفیف اونها رو تشدید کنیم
دورود

دقیقا اینجا هستیم که از همدیگه یاد بگیریم
پاکسازی هالها با بنفش برای ارامش هیچ اسیب زننده نیست در بالا که گفتم نارنحی فقط به دروازه داده شد و جو بازی بنفش داده شد تا داور بازی قضاوت درستی رو انجام بدن چون استرس و تنش باعث قضاوت نادرست میشد
مثلا پکیج خونمون خراب بود و درست نمیشد استاکار دوساعت بیشتر بود باهاش کلنجار میرفت درست نمیشد و کلافه بود و باخودش حرف میزد و اخراش خشمگینم شده بود و خانه ما هم در سرما بود فقط هاله استاکار را پاکسازی کردم تا تمرکز کنند و ارام باشند که اینطور هم شد چطور میتونستم در ان شرایط برم ازخودش اجازه بگیرم و هیچ شناختی دراین مورد خیلیا ندارن بخاطر اسایش خودمون در سرما نمونیم اینکارو کردم من با چاکراهای فرد کار ندارم فقط یک پاکسازی جزئی به هالشون میدم تا ارام بگیرند چون این ناارامی برای خودمون اثر میزاشت

و این خیلی برای منم سوال شد استاد خیلی وقت این مورد را دیدند و فقط لایک کردنددوست دارم استاد هم دراین مورد نظر بدهند

مهین جواهری

کاربر ویژه
استاد ایا این موارد بالا که من برای جو متشنج بازی انرژی بنفش دادم محیط و هالها رو پاکسازی کردم و یا روی پنالتی زن که من طرفدار تیمش هستم هاله رو پاکسازی کردم تا استرس نداشته باشه و یا یک نفس فقط قرمز دادم تا قدرت داشته باشه و ایان انرژی پاکسازی محیط که دادم هالها پاک بشن برای جو یک ورزشگاه باان همه ادم بدون اینکه هیچ کدام خبر داشته باشند ایا مثل دعا کردن و یا حتی نذر برای پیروزی تیم مورد علاقت ایرادی داره و یا کارما داره؟
چون قبلنا من حتی نذر و نیازم برای تیم مورد علاقم میکردم که اگر اینطور باشه و نذر من تیمم ببره ایا کارما داره؟ دراین مورد هم بگم هیچ انرژی بدی رو به تیم حریف ندادم واین من را دلنگران کرده ایا کارمای تیمی هم شامل من شده یا نه؟

پس ما چکار کنیم استاد لطفا رهنمایی کنید ممنونم

کیاوش محمودی

کاربر ویژه
استاد ایا این موارد بالا که من برای جو متشنج بازی انرژی بنفش دادم محیط و هالها رو پاکسازی کردم و یا روی پنالتی زن که من طرفدار تیمش هستم هاله رو پاکسازی کردم تا استرس نداشته باشه و یا یک نفس فقط قرمز دادم تا قدرت داشته باشه و ایان انرژی پاکسازی محیط که دادم هالها پاک بشن برای جو یک ورزشگاه باان همه ادم بدون اینکه هیچ کدام خبر داشته باشند ایا مثل دعا کردن و یا حتی نذر برای پیروزی تیم مورد علاقت ایرادی داره و یا کارما داره؟
چون قبلنا من حتی نذر و نیازم برای تیم مورد علاقم میکردم که اگر اینطور باشه و نذر من تیمم ببره ایا کارما داره؟ دراین مورد هم بگم هیچ انرژی بدی رو به تیم حریف ندادم واین من را دلنگران کرده ایا کارمای تیمی هم شامل من شده یا نه؟

پس ما چکار کنیم استاد لطفا رهنمایی کنید ممنونم
خانم جواهری من تاپیک های شما دیدم خیلی تلاشتون عالیه و خیلی نتایجتون خوبه.

کاری به نذر و دعا نداریم چون معمولا اکثر ادما ناخوداگاه به دعا کردن متوسل میشن و قابلیتی هست همه انسان ها دارند و بلدن استفاده کنند ازش معمولا

همین قرمز دادن برای قدرت تیم ایران رو با سوال جواب میدم. یا همین نارنجی دادن برای به قولی دور کردن توپ برای دروازه ایران، درسته ما تیم دشمن رو کاری نکردیم ولی درواقع با تقویت تیم خودمون کار اونا سخت کردیم

، الان فرض شما انرژی درمانی بلد نیستید و من بلدم، من ژاپنی ام شما ایرانی، شما راضی هستید من تیم خودم یعنی ژاپن رو با خاصیت های انرژی و ماورایی تقویت کنم؟ وقتی شما این قابلیت ها رو بلد نیستید؟

اینجا مسابقه من هست یا مسابقه عادلانه بین دوتیم که تلاش کردن و طبق تلاششون پیشرفت کنند یا طبق کمک من؟

بنظر من توی این راهی که اومدیم باید خیلی عادل تر از قبل بشیم چنان عادل بشیم که دوست و دشمن نکنیم برای جفتش عدالت به خرج بدیم به یک اندازه

و‌اینکه منم به عنوان برادر کوچک تر عنوان کردم وگرنه شما ماشالله همتون حرفه ای هستین

مهین جواهری

کاربر ویژه
خانم جواهری من تاپیک های شما دیدم خیلی تلاشتون عالیه و خیلی نتایجتون خوبه.

کاری به نذر و دعا نداریم چون معمولا اکثر ادما ناخوداگاه به دعا کردن متوسل میشن و قابلیتی هست همه انسان ها دارند و بلدن استفاده کنند ازش معمولا

همین قرمز دادن برای قدرت تیم ایران رو با سوال جواب میدم. یا همین نارنجی دادن برای به قولی دور کردن توپ برای دروازه ایران، درسته ما تیم دشمن رو کاری نکردیم ولی درواقع با تقویت تیم خودمون کار اونا سخت کردیم

، الان فرض شما انرژی درمانی بلد نیستید و من بلدم، من ژاپنی ام شما ایرانی، شما راضی هستید من تیم خودم یعنی ژاپن رو با خاصیت های انرژی و ماورایی تقویت کنم؟ وقتی شما این قابلیت ها رو بلد نیستید؟

اینجا مسابقه من هست یا مسابقه عادلانه بین دوتیم که تلاش کردن و طبق تلاششون پیشرفت کنند یا طبق کمک من؟

بنظر من توی این راهی که اومدیم باید خیلی عادل تر از قبل بشیم چنان عادل بشیم که دوست و دشمن نکنیم برای جفتش عدالت به خرج بدیم به یک اندازه

و‌اینکه منم به عنوان برادر کوچک تر عنوان کردم وگرنه شما ماشالله همتون حرفه ای هستین
ممنون اقای محمودی ولی بالا رو اگر چک کنید تاریخ اون پنالتی نارنجی به تیم ملی اصلا مربوط نیست درمورد تیم مورد علاقه خودم بود که وقتی انرژی بنفش دادم داور بدرستی رای داد و کار اصلا به پنالتی کشیده نشد و جو را باانرژی ارام کردم

و خدا رو شکر درمورد تیم ملی هم خودم بشخصه انرژی خاصی برای کل بازی که تا الان دادن ندادم و فقط دقیقهای اخر بود متوجه بازی شدم و توکانالی گزارششو دیدم ازانجا برای ارامش تمرکز جهانبخش به هاله اون دادم و قرمز به قاعده ای که قدرتی داشته باشه چه بسا که خود بازیکن بزرگی هست اگر من اونهارو هم اگر نمیدادم پنالتی گول میشد نمیشه زحمات بازیکنان رو هم نادیده گرفت
من بازی رو به جنبه سرگرمی دیدم نه از بابت دشمنی و جو گرفتگی عرق وطنی بودن
که کانل درسم رو هم گرفتم که دیگر هرکاری راتکرار نکنم

کیاوش محمودی

کاربر ویژه
ممنون اقای محمودی ولی بالا رو اگر چک کنید تاریخ اون پنالتی نارنجی به تیم ملی اصلا مربوط نیست درمورد تیم مورد علاقه خودم بود که وقتی انرژی بنفش دادم داور بدرستی رای داد و کار اصلا به پنالتی کشیده نشد و جو را باانرژی ارام کردم

و خدا رو شکر درمورد تیم ملی هم خودم بشخصه انرژی خاصی برای کل بازی که تا الان دادن ندادم و فقط دقیقهای اخر بود متوجه بازی شدم و توکانالی گزارششو دیدم ازانجا برای ارامش تمرکز جهانبخش به هاله اون دادم و قرمز به قاعده ای که قدرتی داشته باشه چه بسا که خود بازیکن بزرگی هست اگر من اونهارو هم اگر نمیدادم پنالتی گول میشد نمیشه زحمات بازیکنان رو هم نادیده گرفت
من بازی رو به جنبه سرگرمی دیدم نه از بابت دشمنی و جو گرفتگی عرق وطنی بودن
که کانل درسم رو هم گرفتم که دیگر هرکاری راتکرار نکنم
من که اصلن فوتبالی نیستم، حالا بازی و تاریخ اشتباه گفتم ولی مفهوم کلی رو رسوندم اصلن بازی داخلی باشه دوتا تیم ایرانی دوتا تیم شهری و…

به هر حال ما به عنوان همکار خواستیم از زاویه های دید دیگری یه راهنمایی کوچیکی کرده باشیم

مهین جواهری

کاربر ویژه
من که اصلن فوتبالی نیستم، حالا بازی و تاریخ اشتباه گفتم ولی مفهوم کلی رو رسوندم اصلن بازی داخلی باشه دوتا تیم ایرانی دوتا تیم شهری و…

به هر حال ما به عنوان همکار خواستیم از زاویه های دید دیگری یه راهنمایی کوچیکی کرده باشیم
من الان بازی رو همین الان لحظه اخر دیدم و دروازه قطر رو اسکن کردم که طلسم داشت

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
احسنت اینجور ادامه بدید ایران قهرمان اسیا میشه😂

تنها برای پنالتی نیست میتونی انرژی بدی کلا گلی وارد دروازه نشه
و انرژی بدی بچها گل زیادی بزنند
درودبرشما برای این دومورد که فرمودین چه رنگی بایدانرژی داده بشه ؟

ربابه روشندل

کاربر ویژه
اصلا بهش نارنجی ندید انرژی تخریبی داره و اسیب زنندست
ریشه یابی کنید چرا به شما وابسته هست ایا خجالتیه یا ترس داره ویا هرچیزی که دوری شما باعث ازار کودک باشد رو پیدا کنیدو از بعد روانی روی بچه کار کنید

و اگر بازم درمانی نیاز بود استاد دراین مورد کمک میکنند
سلام روی کلیه پسرتون انرژی بدید که ترسش بریزه

خلیل شهریاری

کاربر ویژه
من الان بازی رو همین الان لحظه اخر دیدم و دروازه قطر رو اسکن کردم که طلسم داشت
آون بازی و کلا بازیهای قطر مورد داشت
و احساسم همین مورد را تایید میکرد
و اردن هم چنین شرایطی داشت
یعنی اومده بودن به زور برن بالا با هر حیله و نیرنگی ( طلسم را هم پیدا کرده بودن کنار دروازه قطر!!!!!!
که این شایسته نیست
و مطمئن باشین طرفدارای هر تیمی از داستانها دارن ولی طلسم واقعا کارما دارد
ولی قدرت و دانش انرژیکی همراهان دوره بالاخص بینش سرکار خانم جواهری بینظیره
ولی در کل از دید و زاویه کار انرژی درمانی ، بیان این تجربه ها برای دیگران خیلی شنیدنی و آموزشی میباشد

آخرین ویرایش:

مهین جواهری

کاربر ویژه
آون بازی و کلا بازیهای قطر مورد داشت
و احساسم همین مورد را تایید میکرد
و اردن هم چنین شرایطی داشت
یعنی اومده بودن به زور برن بالا با هر حیله و نیرنگی ( طلسم را هم پیدا کرده بودن کنار دروازه قطر!!!!!!
که این شایسته نیست
و مطمئن باشین طرفدارای هر تیمی از داستانها دارن ولی طلسم واقعا کارما دارد
ولی قدرت و دانش انرژیکی همراهان دوره بالاخص بینش سرکار خانم جواهری بینظیره
ولی در کل از دید و زاویه کار انرژی درمانی ، بیان این تجربه ها برای دیگران خیلی شنیدنی و آموزشی میباشد
بله یادمه طلسم خیلی سنگین بود و زیر دستانم درداور و سوزان بود

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا