خلاص شدن از شیطنت بچه ها در مهمانی

مهدی قادری

کاربر ویژه
سلام و درود

در این ایامی که درمان انجام میدم و چقدر این درمانها عالی بودن مخصوصا برای خودم وخانواه که حداقل دیگه اسیر پزشکها نیستم به یه طرف
و درمانهایی مثل میگرن ، روماتیسم ، کبد چرب و کلی افسردگی هاو بیماری های اینچنین که به لطف خداوند و جناب دکتر آرام ، که برای درمانجو ها انجام شده و من واقعا قدردانی میکنم از استاد بابت این آموزشها و وقتی که میگذارن و حمایت میکنند از همه دانش آموختگان
ولی این تجربه ، برای خودم جالب بود که براتون به اشتراک میذارم
مهمانی هایی که داریم اغلب پر جمعیت و شلوغ هستن و همیشه با بچه های شیطون که کنار همدیگه اتیش میسوزونن و صرف نظر ازاینکه خیلی بدو بدو میکنند در اثر بازی ، برای خودشون هم خطر تولید میکنند و همه باید چهار چشمی ازشون مراقبت کنیم
حدود سه شب پیش بعداز افطاری این بازی بچه های کوچیک بازم در مهمانی که بودیم تکرار شد و بعد شام دویدن ها شروع شد این بار یک مرد 30ساله هم به این بچه ها اظافه شد و دیدم برای همه و همسایه ها هم دارن مزاحمت ایجاد میکنن
به یاد حرف استاد افتادم انرژی آبی دادم البته به اون بزرگ سال هم همچنین
و جالب بود در عرض دو یا سه دقیقه همشون نشستن مثل بچه خوب حتی اون بزرگسال و رفتن تو گوشی موبایل و یا مشغول کاری شدن ولی دویدنی دیگه درکار نبود
و تقریبا همه راحت شدیم و حدود دو ساعت سایلنت بودن و آرام ، که باز 12 شب راه افتادن و شروع به دویدن و از سر کول همه بالا رفتن و مجددا شارژ انرژی شدن تا ساعت دو بامداد
و این مهمانی ، بدون نگرانی تمام شد و برای منم این تجربه جالب بود ولی آیا کار من ، کارما داشت یا نداشت رو نمیدونم

موفق باشید

نسرین گندمی

کاربر ویژه
سلام و درود

در این ایامی که درمان انجام میدم و چقدر این درمانها عالی بودن مخصوصا برای خودم وخانواه که حداقل دیگه اسیر پزشکها نیستم به یه طرف
و درمانهایی مثل میگرن ، روماتیسم ، کبد چرب و کلی افسردگی هاو بیماری های اینچنین که به لطف خداوند و جناب دکتر آرام ، که برای درمانجو ها انجام شده و من واقعا قدردانی میکنم از استاد بابت این آموزشها و وقتی که میگذارن و حمایت میکنند از همه دانش آموختگان
ولی این تجربه ، برای خودم جالب بود که براتون به اشتراک میذارم
مهمانی هایی که داریم اغلب پر جمعیت و شلوغ هستن و همیشه با بچه های شیطون که کنار همدیگه اتیش میسوزونن و صرف نظر ازاینکه خیلی بدو بدو میکنند در اثر بازی ، برای خودشون هم خطر تولید میکنند و همه باید چهار چشمی ازشون مراقبت کنیم
حدود سه شب پیش بعداز افطاری این بازی بچه های کوچیک بازم در مهمانی که بودیم تکرار شد و بعد شام دویدن ها شروع شد این بار یک مرد 30ساله هم به این بچه ها اظافه شد و دیدم برای همه و همسایه ها هم دارن مزاحمت ایجاد میکنن
به یاد حرف استاد افتادم انرژی آبی دادم البته به اون بزرگ سال هم همچنین
و جالب بود در عرض دو یا سه دقیقه همشون نشستن مثل بچه خوب حتی اون بزرگسال و رفتن تو گوشی موبایل و یا مشغول کاری شدن ولی دویدنی دیگه درکار نبود
و تقریبا همه راحت شدیم و حدود دو ساعت سایلنت بودن و آرام ، که باز 12 شب راه افتادن و شروع به دویدن و از سر کول همه بالا رفتن و مجددا شارژ انرژی شدن تا ساعت دو بامداد
و این مهمانی ، بدون نگرانی تمام شد و برای منم این تجربه جالب بود ولی آیا کار من ، کارما داشت یا نداشت رو نمیدونم

موفق باشید
سلام، میشه لطفاً بگید چطوری انرژی آبی به اونها دادید؟

خلیل شهریاری

کاربر ویژه
درود بر آقای قادری عزیز
از تکنیک‌ها خیلی دقیق و خیلی به موقع استفاده می‌کنند 😂
سلام استاد عزیز
عیدتون درخشان و در سایه عنایات مولا علی ع و شبهای استثنایی قدر ، سالی پر از برکت ، آرامش ، بهروزی و شاد داشته باشین به همراه سایر هم گروهها
سوال:
می توان از بنفش هم استفاده کرد
یا تلفیقی ، ابتدا آبی و سپس بنفش؟؟
تندرست و شاد باشین

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام استاد عزیز
عیدتون درخشان و در سایه عنایات مولا علی ع و شبهای استثنایی قدر ، سالی پر از برکت ، آرامش ، بهروزی و شاد داشته باشین به همراه سایر هم گروهها
سوال:
می توان از بنفش هم استفاده کرد
یا تلفیقی ، ابتدا آبی و سپس بنفش؟؟
تندرست و شاد باشین
بستگی به مهارتی که دارید از هر دو مدل می‌توانید استفاده کنید

آزاده قاسمی

کاربر ویژه
سلام
آبی به کف پا
سریعا جواب میده و آسیبی هم نداره
سلام.فقط جسارتا یه سوال برام پیش اومد،چون ابی کارتثبیت انجام میده و نباید برخی چاکراها مثله کف پاها وکف دستهارو تثبیت کنیم چون باعث انباشتگی و عدم تخلیه انرژی ازاون چاکرامیشه فکرکنم بهترباشه با احتیاط درین موارد استفاده بشه یا طوری باشه که بعد اتمام مهمونی ابی های کف پاهارو پاکسازی کنید،یوقت باعث بی حسی یا بالعکس انباشتگی درکف پاها نشه،البته قطعا استاد بهتر میتونن راهنمایی کنن من فقط از بابت تجربه خودم اینو کفتم

آزاده قاسمی

کاربر ویژه
سلام.فقط جسارتا یه سوال برام پیش اومد،چون ابی کارتثبیت انجام میده و نباید برخی چاکراها مثله کف پاها وکف دستهارو تثبیت کنیم چون باعث انباشتگی و عدم تخلیه انرژی ازاون چاکرامیشه فکرکنم بهترباشه با احتیاط درین موارد استفاده بشه یا طوری باشه که بعد اتمام مهمونی ابی های کف پاهارو پاکسازی کنید،یوقت باعث بی حسی یا بالعکس انباشتگی درکف پاها نشه،البته قطعا استاد بهتر میتونن راهنمایی کنن من فقط از بابت تجربه خودم اینو کفتم
درین موارد بنفش کم خطرتر محسوب میشه

مهدی قادری

کاربر ویژه
سلام سرکار خانم قاسمی
به نظر من بنفش در این خصوص کار آبی رو انجام نمیده
و البته اینکار قطعا خیلی کم و به ندرت انجام میشه و در شرایط خاص
و اینکه اصلا تثبیت در کف پا انجام نمیشه
و بجهت همون انباشتگی که فرمودین
یه مقداری از شیطنت بچه کم میشه
و به تجربه دیدم که حدود دو ساعت بیشتر این انرژی نمیمونه و مجددا به تنظیمات کارخانه بر میگردند

فاطمه توسلی

کاربر ویژه
سلام سرکار خانم قاسمی
به نظر من بنفش در این خصوص کار آبی رو انجام نمیده
و البته اینکار قطعا خیلی کم و به ندرت انجام میشه و در شرایط خاص
و اینکه اصلا تثبیت در کف پا انجام نمیشه
و بجهت همون انباشتگی که فرمودین
یه مقداری از شیطنت بچه کم میشه
و به تجربه دیدم که حدود دو ساعت بیشتر این انرژی نمیمونه و مجددا به تنظیمات کارخانه بر میگردند
اونا دستهای شما رو تو جمع نمیبینن که دارید انرژی میدید🤣🤣🤣

مهدی قادری

کاربر ویژه
جمع شده بودن تو خونه ما.
به نظرم با مورچه ها با لحن تند صحبت کنید و بخواهید که برن از خونه بیرون
ولی حتما تهدیدشون کنید که اگر نرین مجبورم با یه کاری بندازمتون بیرون
و این تهدید جواب میده

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا