درمان استرس، بی قراری و عدم تمرکز با قدمت بیش از ده سال

آزاده قاسمی

کاربر ویژه
مرسی عزیزم خیلی لطف کردی. متاسفانه من اسکنم خوب نیست😌
سعی خودمو میکنم که حالم بهتر شه و از راهنماییهاتون استفاده میکنم. سپاس.
ضمنا امروز مدیتیشن دوقلب را انجام دادم و برای شما و ازاده عزیز هم دعا کردم. پر از نور خدا باشین🌷
ماتازه شروع کردیم خانم کریمایی،انشاله ماهم در اسکن کم کم خوب میشیم.🤩🙏

آزاده قاسمی

کاربر ویژه
مرسی خانم قاسمی جان 😍
من امروز مجبور شدم زودتر انجام بدم ولی روزای پیش باهاتون هماهنگ بودم
از فردا دوباره باهاتون هماهنگ میشم 💜💜💜
عزیزمی،اشکال نداره ولی مهم اینه که باهم همراه هستیم 🙏🤩🌷

فاطمه توسلی

کاربر ویژه
سلام دوستان و استاد عزیز 🌹
وقت همگی بخیر
همسر من بیش از ده سال بود که با مشکلات استرس و بی قراری و عدم تمرکز درگیر بود به صورتی که توی یکی دو سال اخیر توی توانایی کار کردنش اختلال ایجاد کرده بود و اصلا نمیتونست کاری که همیشه انجام میداد رو دیگه انجام بده. بی قرار میشد و همه ش میخواست بلند شه بره.
فکر کنم بیش از چهار ساله که قرص های مختلفی استفاده کرده، پیش روانشناس و روانپزشک های مختلفی رفته و هر کی یه تشخیصی داده و یه قرصی داده. درمان با نوروفیدبک و RTMS هم بیش از دوساله داره انجام میده. بهتون بگم که یعنی هر راهی که بگید رفته بود و نهایتا شاید بگم کمی (واقعا فقط کمی) بهبود پیدا کرده بود. اما مشکل همچنان وجود داشت. جلسات نوروفیدبک یا قرص هاش رو که قطع میکرد به شدت بیشتری برمیگشت.
من یک جلسه شروع کردم روی تمام چاکراها روان درمانی انجام دادم. چون ما نمیدونستیم اسم اون حس رو چی بذاریم دقیقا، من بهش میگفتم که بهش فکر کنه و توی ذهنم موقع اسکن و پاکسازی میگفتم همون حسی که الان داره بهش فکر میکنه. و بعد از یه جلسه که تمام چاکراها رو پاکسازی کردم با بنفش الکتریکی (قبلش مدیتیشن دو قلب انجام داده بودم)، سپر هم درست کردم برای چاکراها و هاله رو بنفش کردم، خیلی حس فوق العاده ای پیدا کرده بود. یجوری که انقد هیجان زده بود میگفت من سال ها همچین حسی نداشتم!
و این فوق العاده ست!
البته درمان هنوز ادامه داره، امروز جلسه دوم رو کار کردم، اما نه روی همه چاکراها، پروتکل بی قراری رو جلو رفتم اما توی ذهنم میگفتم اون حسی که الان توی ذهنشه مد نظرمه. و بازم نتایج بعد این جلسه فوق العاده بود، کلی انرژی گرفته بود و خوشحال شده بود و حالش خوب بود.
راستی یه عادت هم دارم برای خودم ایجاد میکنم که هرروز مدیتیشن دو قلب رو صبح انجام میدم و در طول روز توی جلسات درمانی از انرژی های الهی هم استفاده میکنم.
سلام تاثیرش هنوز ثابت مونده؟چون منم جدیدن خابم بهم ریخته و ترس دارم.

مهدیه شوندی

کاربر ویژه
سلام تاثیرش هنوز ثابت مونده؟چون منم جدیدن خابم بهم ریخته و ترس دارم.
فاطمه جان نه تاثیرش ثابت نمیمونه. ولی اثری که داشته به این صورت بوده که همسرم قبلا اصلا نمیدونست مشکلش چیه. فقط میدونست تا میشینه پشت سیستم کار کنه انگار بی قرار میشه و میخواد فرار کنه. ولی الان وضعیتش بهتر شده. مدت طولانی تری میشینه پشت سیستم. حسش هم واضح تر شده. یعنی الان دیگه میشه اسمش رو گذاشت: حس فشار و مقاومت و همچنین عجله کردن در کار. و این که آگاه تر شده به افکارش. الان متوجه میشه که چه فکری باعث شد که این حس فشار و مقاومت ایجاد شه. در کل فکر میکنم به درمان کامل خیلی خیلی نزدیکه.
امروز با تکنیک گذاشتن پاها توی آب نمک و روان درمانی برای فشار و مقاومت و اضطراب، و همچنین سپر محافظتی نجومی و سپر ذهنی، روش کار کردم. برای همه چاکراهاش هم با بنفش الکتریکی سپر ساختم.
بعد از جلسه امروز الان که حدود 8 ساعت از درمان گذشته، بازم یه کم حسش واضح تر شده، امروز بهم گفت که از دفعه بعد روی فکر عجله کردن برای انجام شدن کارها کار کنیم. که من اینو یه پیشرفت میدونم. کم کم انگار داره پرده ها از جلوی چشمش برداشته میشه و متوجه میشه که مشکلش از کجا ریشه میگیره.

مهدیه شوندی

کاربر ویژه
افرین.به به...مهدیه جون دکتر دیروز حمام قهوه اب نمک روهم گفتن پاکسازی خوبیه،حس کردم شاید برا واضح تر شدن وپیشرفت درمانت اینم موثر باشه.اما درهرحالت عااالی بودتجربت.افرین 👏👏👏👏❤❤🥰🥰
مرسی آزاده جان، حتما، هم خودم انجام میدم، هم به همسرم میگم انجام بده :giggle:💜

مهدیه شوندی

کاربر ویژه
سلام به همه دوستان و استاد عزیز
میخواستم یه آپدیت از این درمان بهتون بدم
فکر میکنم حدودا سه هفته ست که هر روز و گاهی 5 روز در هفته دارم روی این مشکل کار میکنم. حدودا 4 روز هستش که با این که می دیدم برای اون مشکل توی چاکراها انگار آلودگی زیادی وجود نداره، و همچنین با توجه به این که به همسرم گفتم که هر روز همراه من مدیتیشن دوقلب انجام بده (دقیقا از چهار پنج روز پیش)، خیلی برام عجیب بود که این 4 روز حالش بهتر نشد که بدترم داشت میشد. به فکرم رسید که شاید من متوجه تمام غیرارگانیک ها توی درمان نشدم (چندین بار متوجه شده بودم و با تخم مرغ پاکسازی کرده بودم ولی به فکرم رسید که این مشکل سالیان ساله توی ذهن همسرم هستش، حتما باید غیرارگانیک های بزرگ تری داشته باشه که حالا که داره مدیتیشن دوقلب انجام میده خودشون رو نشون دادن و دارن اذیتش میکنن).
امروز درمان رو فقط برای پیدا کردن غیرارگانیک ها انجام دادم، یکی از کریستال هام رو زندان کردم و کشیدم غیرارگانیک ها رو داخل اون. بعد از درمان خیلی حالش بهتر شده بود. در حدی که گفت 80 درصد حالش بهتر شده.
قبل از انجام این درمان، دیگه واقعا داشتم ناامید میشدم که چرا درمان ها روی این مورد جواب نداد. راست میگن قدم بعد از ناامیدی موفقیته 🌟

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام به همه دوستان و استاد عزیز
میخواستم یه آپدیت از این درمان بهتون بدم
فکر میکنم حدودا سه هفته ست که هر روز و گاهی 5 روز در هفته دارم روی این مشکل کار میکنم. حدودا 4 روز هستش که با این که می دیدم برای اون مشکل توی چاکراها انگار آلودگی زیادی وجود نداره، و همچنین با توجه به این که به همسرم گفتم که هر روز همراه من مدیتیشن دوقلب انجام بده (دقیقا از چهار پنج روز پیش)، خیلی برام عجیب بود که این 4 روز حالش بهتر نشد که بدترم داشت میشد. به فکرم رسید که شاید من متوجه تمام غیرارگانیک ها توی درمان نشدم (چندین بار متوجه شده بودم و با تخم مرغ پاکسازی کرده بودم ولی به فکرم رسید که این مشکل سالیان ساله توی ذهن همسرم هستش، حتما باید غیرارگانیک های بزرگ تری داشته باشه که حالا که داره مدیتیشن دوقلب انجام میده خودشون رو نشون دادن و دارن اذیتش میکنن).
امروز درمان رو فقط برای پیدا کردن غیرارگانیک ها انجام دادم، یکی از کریستال هام رو زندان کردم و کشیدم غیرارگانیک ها رو داخل اون. بعد از درمان خیلی حالش بهتر شده بود. در حدی که گفت 80 درصد حالش بهتر شده.
قبل از انجام این درمان، دیگه واقعا داشتم ناامید میشدم که چرا درمان ها روی این مورد جواب نداد. راست میگن قدم بعد از ناامیدی موفقیته 🌟
🌹🌹🌹

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا