سوال

Dr.Aram

تیم مدیریت
به طور کلی هر هفته جلسات همان هفته را انجام بدهید و اگر احیاناً یک جلسه را نتوانستید یا علاقه‌ای نشان ندادید یا دوست نداشتید از تکنیک‌های قبلی استفاده کنید
سعی کنید در طول روز در طی زمانی که دوره را می‌گذرانید ۲ تا ۳ بار تمرینات را حداقل انجام دهید مهم نیست چه تمرینی انجام می‌دهید مهم این است که از انجام دادن آن تمرین لذت ببرید
اگر به صورت یک توده و غده درآمده باشد یعنی خونرسانی آن بسیار کم شده است و به سختی می‌توانیم با آهنربا آن را از بین ببریم از روش دیگری استفاده کنیم

سجاد عارفی

کاربر ویژه
به طور کلی هر هفته جلسات همان هفته را انجام بدهید و اگر احیاناً یک جلسه را نتوانستید یا علاقه‌ای نشان ندادید یا دوست نداشتید از تکنیک‌های قبلی استفاده کنید
سعی کنید در طول روز در طی زمانی که دوره را می‌گذرانید ۲ تا ۳ بار تمرینات را حداقل انجام دهید مهم نیست چه تمرینی انجام می‌دهید مهم این است که از انجام دادن آن تمرین لذت ببرید
اگر به صورت یک توده و غده درآمده باشد یعنی خونرسانی آن بسیار کم شده است و به سختی می‌توانیم با آهنربا آن را از بین ببریم از روش دیگری استفاده کنیم
ممنون استاد عزیز 🌹

سجاد عارفی

کاربر ویژه
سلام استاد عزیز من نمیدونستم سوالم باید کجا بپرسم من سال ۸۹ تو یه باغ کنار دوستم بودم یهو یه حمله شدید گرفتم یه ترسی شدیدی از همون موقع تا الان از سرم بیرون نرفته پیش هر دکتری رفتم ولی کاری نشد فقط زمانی بیرون میرم یا مسافرت خیلی شدید اذیت میشم یه حالت تنگی نفس میرسم تو خونه تو اتاقم خیلی اوکی میشم ترسام کمتر میشه تا زمانی با شما آشنا شدم خیلی بهتر شدم ولی نمیدونم چرا از دیشب یهو دوباره همه چی شروع شد خیلی شدید تر تمرین ها هم دارم کامل انجام میدم ولی واقعا دیگه نمیدونم چکار کنم بریدم از دیشب ترسم خیلی شدیدتر شده ممنون میشم راهنمایی کنید ببینم چکار باید کنم واقعا خسته شدم امشب اصلا نمیتونم تمرین انجام بدم🙏🙏🙏

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام استاد عزیز من نمیدونستم سوالم باید کجا بپرسم من سال ۸۹ تو یه باغ کنار دوستم بودم یهو یه حمله شدید گرفتم یه ترسی شدیدی از همون موقع تا الان از سرم بیرون نرفته پیش هر دکتری رفتم ولی کاری نشد فقط زمانی بیرون میرم یا مسافرت خیلی شدید اذیت میشم یه حالت تنگی نفس میرسم تو خونه تو اتاقم خیلی اوکی میشم ترسام کمتر میشه تا زمانی با شما آشنا شدم خیلی بهتر شدم ولی نمیدونم چرا از دیشب یهو دوباره همه چی شروع شد خیلی شدید تر تمرین ها هم دارم کامل انجام میدم ولی واقعا دیگه نمیدونم چکار کنم بریدم از دیشب ترسم خیلی شدیدتر شده ممنون میشم راهنمایی کنید ببینم چکار باید کنم واقعا خسته شدم امشب اصلا نمیتونم تمرین انجام بدم🙏🙏🙏
معمولا این ترس‌ها را فوبیها می‌گویند یا پنیک.
بعضی موقع‌ها اضطراب منتشره نیز گفته می‌شود.
باید با یک روانشناس صحبت کنید تا دقیقاً مشکل شما را از نزدیک بگوید که کدام یک می‌باشد.
تکنیک‌های که تاکنون انجام دادید همه به شما کمک می‌کند که بتوانید این شرایط را بهتر و کنترل کنید

خیلی اتفاقاتی که با خاطرات ما گره خورده‌اند بعضی موقع‌ها بدون اینکه ما بخواهیم به صورت ناخودآگاه دوباره فعال می‌شوند و مشکل درست می‌کنند
به نظر من باید یه درمان اختصاصی بر روی اون کار شود تا آن مسئله از ذهن شما کاملاً بیرون بیاید و دوباره فعال نشود
از تکنیک‌های متفاوتی برای این منظور می‌شود استفاده کرد
از تکنیک هیپنوتیزم گرفته‌اید تا تکنیک‌های شبیه مواجهه کردن .
ولی به هر حال اگر تکنیک‌ها و تمرینات خلق آینده را روزی دو سه بار به مدت دو ماه سه ماه انجام بدهید به شدت میزان آن کاهش پیدا می‌کند

سجاد عارفی

کاربر ویژه
معمولا این ترس‌ها را فوبیها می‌گویند یا پنیک.
بعضی موقع‌ها اضطراب منتشره نیز گفته می‌شود.
باید با یک روانشناس صحبت کنید تا دقیقاً مشکل شما را از نزدیک بگوید که کدام یک می‌باشد.
تکنیک‌های که تاکنون انجام دادید همه به شما کمک می‌کند که بتوانید این شرایط را بهتر و کنترل کنید

خیلی اتفاقاتی که با خاطرات ما گره خورده‌اند بعضی موقع‌ها بدون اینکه ما بخواهیم به صورت ناخودآگاه دوباره فعال می‌شوند و مشکل درست می‌کنند
به نظر من باید یه درمان اختصاصی بر روی اون کار شود تا آن مسئله از ذهن شما کاملاً بیرون بیاید و دوباره فعال نشود
از تکنیک‌های متفاوتی برای این منظور می‌شود استفاده کرد
از تکنیک هیپنوتیزم گرفته‌اید تا تکنیک‌های شبیه مواجهه کردن .
ولی به هر حال اگر تکنیک‌ها و تمرینات خلق آینده را روزی دو سه بار به مدت دو ماه سه ماه انجام بدهید به شدت میزان آن کاهش پیدا می‌کند
ممنون استاد اخه کرمان دکتر هیپنوتیزم نیست پیش هر کی هم تو این چند سال رفتم فقط کلی دارو اعصاب میدن منم دیگه نمیخوام دارو اعصاب بخورم خسته شدم

Dr.Aram

تیم مدیریت
همه تکنیک را دارم انجام میدم استاد ایشاالله که زود نتیجه شو میگیرم کاملا آروم بی استرس میشم با کمک شما
اگه خودتون هم هیپنوتیزم میکردید عالی میشد🙏🌹
خواهش می‌کنم ما تا اونجایی که در توان داشته باشیم به شما کمک می‌کنیم تا بتوانید بر روی خودتان و زندگیتان تسلط پیدا کنید
موفق باشید 🌹🌹

سجاد عارفی

کاربر ویژه
خواهش می‌کنم ما تا اونجایی که در توان داشته باشیم به شما کمک می‌کنیم تا بتوانید بر روی خودتان و زندگیتان تسلط پیدا کنید
موفق باشید 🌹🌹
سلام خدمت استاد عزیز ببخشید استاد تو دوره انرژی درمانی یاد میگیریم چطور چاکراها را پاکسازی کنیم؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
تو دوره انرژی درمانی به صورت خیلی تخصصی و حرفه‌ای ما بر روی چاکراها انرژی‌ها هاله‌ها کار می‌کنیم و نتیجه خیلی سریع و مستقیم را بر روی بیماری‌های جسمی و روانی در یک زمان کوتاه می‌بینیم.
در واقع دوره انرژی درمانی خیلی فراتر از یک پاکسازی یا یک کار کردن ساده بر روی چاکراها هست

سجاد عارفی

کاربر ویژه
تو دوره انرژی درمانی به صورت خیلی تخصصی و حرفه‌ای ما بر روی چاکراها انرژی‌ها هاله‌ها کار می‌کنیم و نتیجه خیلی سریع و مستقیم را بر روی بیماری‌های جسمی و روانی در یک زمان کوتاه می‌بینیم.
در واقع دوره انرژی درمانی خیلی فراتر از یک پاکسازی یا یک کار کردن ساده بر روی چاکراها هست
مچکر استاد 🙏💙🌹

سجاد عارفی

کاربر ویژه
سلام استاد ببخشید این کانال سلامتی بدون دارو تمرینات مال الان هستن یا وقتی دوره تموم شد چون من امروز میرم جلسه پنجم

سجاد عارفی

کاربر ویژه
سلام استاد من امروز جلسه پنجم بودم واقعا مچکر نمیدونم چرا سر کلاس شما اینقدر آرام هستم هیچ فکری به سراغم نمیا
استاد ببخشید اینجایی که گفتید خاطرات را سیاه کنیم پرتشون کنیم من الان واقعا نمیدونم این حسمو چکار کنم یا از کدوم خاطره هست من بالا خونه بابام هستم همش احساس ترس و تنگی نفسم میا سراغم پیش خودم میگم خیلی شدید شد زنگ میزنم اونا بیان بالا ولی باهاش میجنگم هنوز به اونجا نرسیده ولی اصلا از فکرمم بیرون نمیره مخصوص شبا خیلی اذیت میشم همش بهش فکر میکنم... پیش یه مشاور هم رفتم چند وقت پیش سه تا ساعت خاص بهم داده ۱۱ظهر۵بعدازظهر ۱۰شب میگه چشات ببند به مدت ده دقیقه به همه خاطرات تلخت فکر کن و یه تمرین دیگه هم داده میگه از هر کی کینه داری براش نامه بنویس و بعد با فندک بسوزونشون که کسی نبینه ولی این تکنیک شما عالی بود واقعا خیلی حال کردم از اینکه خنده دارشون کنم
فقط نمیدونم این حسی که دارم را چجوری پرتش کنم پشت کوه همش ترس و تلقین تنگی نفس شدید

Dr.Aram

تیم مدیریت
این حسی که داری رو می‌تونی خنده‌دارش کنی یا اینکه می‌تونی محیطی که ازش تاریکه و می‌ترسی رو روشن کنی و تصور کنی که همه چیز حتی زمانی که چشمات بسته است و لامپ‌ها خاموشه کاملاً روشنه.
باید از خلاقیتت استفاده کنی به سادگی می‌تونی با استفاده از همین تکنیک‌ها ترس‌هات رو از بین ببری
تو می‌تونی این کارو انجام بدی

سجاد عارفی

کاربر ویژه
این حسی که داری رو می‌تونی خنده‌دارش کنی یا اینکه می‌تونی محیطی که ازش تاریکه و می‌ترسی رو روشن کنی و تصور کنی که همه چیز حتی زمانی که چشمات بسته است و لامپ‌ها خاموشه کاملاً روشنه.
باید از خلاقیتت استفاده کنی به سادگی می‌تونی با استفاده از همین تکنیک‌ها ترس‌هات رو از بین ببری
ممنون استاد🌹🌹🌹

سجاد عارفی

کاربر ویژه
چجوری خنده دارش کنم استاد فقط حسو باید اینجوری کنم؟

سجاد عارفی

کاربر ویژه
استاد من احساس میکنم کلا بدنم شرطی شده فقط چسبیدم به اتاق خونه انگار امن ترین جای دنیاس بیرون میرم خیلی شدید اذیت میشم یه احساس تنگی نفس و تپش قلب شدید همش تلقین

Dr.Aram

تیم مدیریت
توی جلسات بعدی که در مورد اعتماد به نفس و ترس‌ها صحبت می‌شود این وضعیتتان بهتر می‌گردد
اما چشمانتان را ببندید و هر چیزی که در ذهنتان می‌آید را می‌توانید شما تغییر دهید می‌توانید آن را خنده‌دار کنید از خودتان دورش کنید تاریک کنید یا آن را کوچک کنید
انجام دادن این تکنیک‌ها باعث بهبودی شما می‌شود
انجام تکنیک آدمک مغزی تکنیک خلوتگاه درون و تکنیک خلسه به شما کمک می‌کند تا از نظر ذهنی و روانی تقویت شوید آنها را بیشتر انجام بدهید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا