شناسایی صدای درونی | جلسه چهارم

admin

تیم مدیریت
عضو کادر مدیریت

شناسایی صدای درونی​

آیا در درون خودتان هنوز صدایی هست که به شما بگوید: «خوب نیستی»، «زیادی هستی»، «نباید احساساتت را بگویی» یا «باید همه را راضی نگه داری»؟

این صدا به نظر شما از کجا آمده است؟

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود.قبلا خیلی زیاد بود و صداهای دیگر:باید نقش بازی کنی تا مورد قبول باشی،بهت محبت نشد محبت نکن،صمیمی نشو و از همه مهمتر گفتگوی شدید درونی به خاطر حس نامنی.ولی الان خیلی خیلی کمتر شده به لطف دوره خلق آینده،انرژی درمانی و الان هم کوانتوم درون

نسیم شریفی

کاربر ویژه
بله استاد گرامي؛
با تمام حواس جمع بودن و مراقبت كردن، اكثراً مورد سرزنش اين صدا قرار ميگيرم، از جلسه چهارم همين شنبه كه تحت آموزش شما هستم، بهترين راهكارو آموختم🤗 فوري طبق تمرين چهارم ؛ يك دست روي قلب و ديگري روي شكمم ميذارم🤗 و خودمو حمايت ميكنم😍 خدا رو شكر اون صدا هم نا اميد ميشه و محو ميشه🙏🏻 سپاسكزارم ازتون استاد عزيز🌷

دنیا مخبری

کاربر ویژه

شناسایی صدای درونی​

آیا در درون خودتان هنوز صدایی هست که به شما بگوید: «خوب نیستی»، «زیادی هستی»، «نباید احساساتت را بگویی» یا «باید همه را راضی نگه داری»؟

این صدا به نظر شما از کجا آمده است؟
بله بع شددت
ازبس ضربه دیدیم
و سرکوب شدیم در هر مرحله و گفتن کارهات اشتباه و بازم کار اشتباهت رو تکرار کردی
کی میخای درست شی هزززار تا کلاس رفتی هنوز درست نشدی
هززززار تا مدیت کردی هنوز هم ناراحتی
من میترسم تو خونه حرف بزنم که شوهرم نگه اینهمه دکتر ارام رفتی بازم همونی که رفته بود مسافرت ترسیدم گفت پس چی شد یه سپر درست میکردی دیدی کلاسها به دردت نخورد پول خرج کردم فهمیدم احساسم نباید بگم خوب نیستی از بس غذا پختم و تلاش کردم یا بی نمک یا بی روغن یا بالاخره یه موردی داشت دلم نمیخاد غذا بپزم و در حین پختن همش تو خوب نیستی بازم گند میزنی و گاهی فک میکنم اگه نباشم تو زندگیم همسرم و دخترم خوشحال ترن از بس دو تایی منو مسخره میکنن و میخندن و گاهی فک میکنم مرگ درمان تمام دردهام و خجالت میکشم از همسرم که هی پول میخام برم کلاس و دکتر آخر با تمام این حس ها از صبح تا شب رنج میکشم و حتی با قرص اعصابم درست نمیشه و شاید ساعتها گریه کنم روزانه ولی باز یه دفتر دارم وهر روز تمرین انرژی درمانی و تمرین‌های خلق آینده و کودک درون انجام میدم و تیک میزنم بلکه یه روزی بالاخره با تکرار اونچه که استاد میگه روزی اتفاق میوفته و نوبت من میشه بتونم خودمو از این احساسات نابود کننده بیرون بکشم الان مینویسم شاید از نظر مشاهده گر بنویسم ولی وقتی داخل این احساسات در دام هستم عین جهنم و زور بزنم تا بتونم عادی شم

Dr.Aram

تیم مدیریت
همه افراد ممکن هست که برخی از مواقع کارهایی را انجام بدهند مثلاً یک نفر ممکن هست که انرژی درمانی بیاید و سرما بخورد و دکتر برود و سرم بزند.
اینطور نیست که این فرد درمانگره زیر سوال رفته باشه.
یا حتی یک روانشناس هم ممکن است در طول زندگی‌اش نیاز به یک روانشناس و مشاوره داشته باشد.
یا حتی یک جراح قلب ممکن است خودش نیاز به جراحی قلب داشته باشد
هر فردی که کلاس می‌آید هم ممکن هست برخی از مواقع استرس پیدا کند عصبانی شود خشمگین شود این‌ها دلیل نمی‌شود که کلاسی سوال برود
همه این‌هایی که گفتی برای همه وجود دارد و دلیلی نیست که شما خودتان را سرزنش کنید
اولین قدم تغییر پذیرش هست
بپذیرید که این مشکلات وجود دارد و خودتان را هم جوری که هستید دوست داشته باشید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا