شهین رحمانی
کاربر ویژه
استاد،درسته شمافرمودیداگه ذهن مادرست بشه،ذهن دیگرون هم درست میشه،بله قبول..همه رادرک کردم ومتوجه هستم..دلیل اینکه نمیتونم تمرکزکنم وبه تازگی بیشترناراحتم،اینه:من مغازه پوشاک دارم،مغازه بغلی من که کبابی هستش ازحسادت وکینه ای که به من داره،حالا ازهرموردی..ناراحته که مااینجاراخریدیم،چون خودش میخواسته بخره که بندازه به کبابی خودش وبزرگترش کنه.. ولی صاحب ملک فقط دوست داشته ما بخریم،به مافروخت..هردفعه منااذیت کرد که مااینجارابهش بفروشیم..ولی به تازگی شدیدترکرده،منی که به تمیزی حساسم ،موزاییکهای،جلوی پیاده رو درمغازم وخانه راباجرمگیروغیره ذره ذره سفیدکردم،که ازنظرتمیزی تعریف من بود،همین آقا که کبابی داره،ازتوی مغازش،یک آب سیاهی ازآشغال وچربی گوشتهادرست میکنه برگهای درختهاراهم ریزریزمیکنه میاره میریزه کل جلوی مغازه وخانه من،..چیزی بهش نگفتم،گفتم شایدهمین یک بار این کارراکرده،دوباره شستم مثل قبل تمیزکردم،دوباره فرداش همین کارراکرد،،شاید۴بارشستم،همین کارراکرد..دیگه خسته شدم،گذاشتم همینجورکثیف،بمونه..فکرکردم شایددیگه نکنه،،بازم کارزشتش را ادامه میده وآب آشغال درست میکنه میاره میریزه..الان همینجور یکماه ونیمه جلوی خانه ومغازم کثیف وسیاهه..هرمشتری،هم که میادچون خجالت میکشم ازکثیفی درمغازم،،دلیل کثیفی را بهش میگم که چی شده اینجاکثیفه ولی نمیگم چه کسی اینکاررامیکنه؟چون ی موقع بهش بگند اون کارهای بدترمیکنه درحق من..بخدا آبروم رفته کسی میاد ردبشه که تودل شون بگندجلوی این مغازه چقدر کثیفه..نمیتونم هی برم به رهگذرهابگم که..تاحالا هم به خودکبابی نگفتم چرااین کارهای زشت رامیکنی؟خودش هم که به رو نمیاره که کارخودشه..ولی من وهمسایه خانه مان میدونیم..چون شره باعث دعوامیشه..دلیل اصلی شرکت درخلق آینده هم ،همین کبابی بوده..چون ازدستش خسته شدم،یک دفعه تصمیم گرفتم وحتی آخرهای تبلیغ خلق آینده بودکه پیام دادم به ادمین تواینستا وگفتم هنوزثبت نام میکنیدکه ۵روزمانده بودبه اتمام ثبت نام..این اذیت شدن هام ازدست این کبابی بودکه ثبت نام کردم..ببخشید مجبوربودم بگم..