معجزات هاله آبی🩵

مینا امراللهی

کاربر ویژه
۷- مهمان مزاحم:
اگر از بودن کسی معذب بودید یا به هر دلیلی لازم بود که نباشه میشه کف پاهاشو بست و دستور داد که بره یا از جلوی پاهاش تا در خروجی مسیر آبی رنگ بکشید.
ازاده جون اگر عکس این باشه و بخوایم یکی مهمونمون بشه چه کنیم.ممنون میشم جواب بدید😘

میشه بفرماییدچطوری؟
منظورتون اینه که تارهای اتری بین پرونده ورئیس رو قطع کردید؟یا کار دیگری انجام شده
بین تارهای اتری یعنی دقیقا وسط اونا یک دیوار آبی ایجاد کردم

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
۷- مهمان مزاحم:
اگر از بودن کسی معذب بودید یا به هر دلیلی لازم بود که نباشه میشه کف پاهاشو بست و دستور داد که بره یا از جلوی پاهاش تا در خروجی مسیر آبی رنگ بکشید.
درودبرشما خانوم جهانگیری عزیز، تکنیک خیلی خوبی ارائه کردین بااین گرونی سکه ، دیگه راحت میتونیم از دست همسرامون راحت شیم ،خداوند عمرت بده خواهرم گل گفتی 🤣🤣🤣⚘️🙏🙏🙏🙏

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
نارنجی که جدا شدن روح از بدن هست رو اصلا نمیتونم توصیف کنم چقدر زیبا بود وشدت آن چقدربود رنگ نارنجی خیلی زیبا بود از بالای یک اب سنگ بزرگ پرتاپ کنی ذرات آب چطور به اطراف میپرن دقیقا نارنجی انجوری پرتاپ میشد نارنجی براق بود
سلام خانم جواهری ،دوست عزیز،
تمرینات چشم سوم باعث شده که انرژیها رو ببینید یاهاله بینی؟

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
دایره سحرآمیز بکش جایی که دلت می خواد
درودبرشما خانوم جهانگیری ، دایره سحرآمیز رو من روکاغد ترسیم کردم همراه خودم دارم اما برای کشوندن مهمون موردعلاقمون چطور اونو ترسیم کنیم وکجا؟ لطفابیشتر شرح بدین⚘️⚘️🙏🙏🙏

مهین جواهری

کاربر ویژه
سلام خانم جواهری ،دوست عزیز،
تمرینات چشم سوم باعث شده که انرژیها رو ببینید یاهاله بینی؟
درود اقای شیرزاد شاید هاله بینی یا هیلینگ یا چشم سوم دقیقا نمیدونم کدوم باعث این دیدنهام شده

درودبرشما خانوم جهانگیری ، دایره سحرآمیز رو من روکاغد ترسیم کردم همراه خودم دارم اما برای کشوندن مهمون موردعلاقمون چطور اونو ترسیم کنیم وکجا؟ لطفابیشتر شرح بدین⚘️⚘️🙏🙏🙏
سلام آقای شیرزادی
خوب شد پرسیدید من منظورم چاکرای زمین بوده چون اونم گرد کشیده میشه به اشتباه نوشتم دایره سحرآمیز

نسیم امیدی

کاربر ویژه
۳- توقف سنتور:
دختر همسایه طبقه بالای ما همیشه ۱۱ شب به بعد سنتور می زنه و من بارها تذکر داده بودم و یک بار هم گفتم اگر نمی تونید ساعت رو عوض کنید جای سنتور و عوض کنید، انجام میشد ولی بعد از مدتی دوباره به تنظیمات کارخانه بر می گشتن… یک شب که شروع کرد به زدن مترونوم هم گذاشته بود و پاشو به زمین می کوبید من و خیلی عصبی کرد و منم کف پاهاشو با هاله آبی بستم و در لحظه متوقف شد.
فردای اون روز کف پاهاشو پاکسازی کردم اما دیگه هم کار شو تکرار نکرد و خیلی برام عجیب بود !!!!

نسیم امیدی

کاربر ویژه
۳- توقف سنتور:
دختر همسایه طبقه بالای ما همیشه ۱۱ شب به بعد سنتور می زنه و من بارها تذکر داده بودم و یک بار هم گفتم اگر نمی تونید ساعت رو عوض کنید جای سنتور و عوض کنید، انجام میشد ولی بعد از مدتی دوباره به تنظیمات کارخانه بر می گشتن… یک شب که شروع کرد به زدن مترونوم هم گذاشته بود و پاشو به زمین می کوبید من و خیلی عصبی کرد و منم کف پاهاشو با هاله آبی بستم و در لحظه متوقف شد.
فردای اون روز کف پاهاشو پاکسازی کردم اما دیگه هم کار شو تکرار نکرد و خیلی برام عجیب بود !!!!
سلام..
منظورتون اینه چاکراهای کف پا رو با آبی بستید؟

فاطمه توسلی

کاربر ویژه
در این رشته پست براتون همون‌طور که قول داده بودم تعدادی از تجربه هام با ساخت هاله نیرومند آبی می نویسم…

بر عکس پرانای نارنجی که حرکت زیگزاگ و بُرنده همراه با شتاب دارد.
پرانای آبی ذرات سرگردانی دارد که حوصله جابه جایی ندارن و همیشه سر جای خود می مانند.
این به این معنی نیست که حرکت نمی کنند، در واقع حرکت آن ها بسیار آهسته و دورانی شکل می باشد و باز سر جای خود می رسند، به همین خاطر می توان گفت که گویی حرکت آن ها ثابت است.
شاید کمی شبهه با پرانای طلایی ایجاد شود اما‌ درست است که پرانای طلایی نیز همین قدر آرام به حرکت خود ادامه می دهد اما آن ها بین یکدیگر جا به جا می شوند.
در حالی که در پرانای آبی تا ذره ای به ذره ی دیگر می خورد بر می‌گردد سر جای خودش.. انگار توپولی و ارتجاعی باشند درست مثل حبابی که می توان با آن بازی کرد.
ضمن این که پرانای آبی حرکت بالا به پایین هم دارد اما طلایی فقط به صورت ♾️ حرکت می کند.
قدرت پرانای آبی هم به همین خاطر است چون مثل پرانای سبز منتظر پرانای دیگری نیست و بی قراری نمی کند یا مثل پرانای بنفش که به قدری سرعت دارد و صبر ندارد که دستور در وسط مسیر راهی که بنفش رفته را گم می کند😅🤷🏼‍♀️ پس دستور ندادن یا یک بار دستور به پرانای آبی می تواند کافی باشد.
بله پرانای آبی قصد رفتن ندارد و مدام به یکدیگر اصابت می کنند و همین باعث می شود ساعت ها یک جا بمانند تا در نهایت آلودگی محیط آن ها را از بین ببرد.
از این رو من لقب توپولی های سرگردان را به آن های می دهم.
گیج و بی هدف و مهم تر از همه بی حوصله بودن این پرانا باعث می شود تمام کارهایی که از نظر ما به توقف نیاز دارند با این پرانا گره گشایی شود.
ازاده جان بدای جلوگیری از تصادف دور اون شخص و وسیله چ رنگی میدید

فروزان منوچهری

کاربر ویژه
درود آزاده عزیزم

این توپولی های که تشبیه کردی یجورای بهم دیگه چسبناک هستند وقتی دونفر باهم قهر کنند و یا روابطشون شکر آب باشه دور هر دو تفر رو هاله آبی میگیره باعث دورشدن دفع انرژیا میشه من هروقت بخوام کسی رو اشتی بدم با روابط زن شوهری رو بهتر بشه این هاله آبی رو میشکنم

درمورد نارنجی هم بگم شخصی که فوت شده انرژیشو دیدم که وقتی روح از بدن خارج بشه نارنجی خیلی شدید به اطراف پرتاپ میشه مثل نور جوشکاری چطور پرتا میشه ولی پراز پرانای نارنجی باعث جدا شدگی میشه
چقدر عالی وکاربردی🎉

فروزان منوچهری

کاربر ویژه
۱- بازی کامپیوتری:
اولین باری که از این هاله آبی استفاده کردم برای بازی برادرم بود که مسابقه داشتن بازی بین گمیر های ایران بود و برادرم از من خواست که کاری کنم، از این که حتما میشه کاری کرد مطمئن بودم چون کامپیوتر و بازی هاش به نوعی سیستم هستند و طبق گفته استاد هرچیزی که سیستم داشته باشه میشه روش کار کرد، منم با خودم فکری کردم و روی تیم شون سپر آبی کشیدم تا توسط دشمن کشته نشن.
اون شب تیم شون برد و ۲۵ میلیون نصیب شون شد، این کار و توی یک مسابقه دیگه هم براشون انجام دادم این بار با دستور: از چشم دشمن پنهان بمونن و پیدا نشن.
👏👏

سلام و درود بیکران آزاده بانوی گرامی ، من یک مشکلی دارم و آن اینکه در کوچه ما تعدادی بچه حضور دارند که خانواده هایشان بخاطر سر و صدای آنها در خانه ، به کوچه می فرستند و از صبح تا شب ما همواره باید صدای گوش خراش اینها را تحمل کنیم ، به نظر شما چه کار می توان کرد ؟ با تشکر فراوان از مطالب خوبتون

سلام و درود بیکران آزاده بانوی گرامی ، من یک مشکلی دارم و آن اینکه در کوچه ما تعدادی بچه حضور دارند که خانواده هایشان بخاطر سر و صدای آنها در خانه ، به کوچه می فرستند و از صبح تا شب ما همواره باید صدای گوش خراش اینها را تحمل کنیم ، به نظر شما چه کار می توان کرد ؟ با تشکر فراوان از مطالب خوبتون
درود بر شما جناب گلشنی
در خانه های‌شان چاکرای محیط را بکشید تا در همان جا متمرکز شوند

درود بر شما جناب گلشنی
در خانه های‌شان چاکرای محیط را بکشید تا در همان جا متمرکز شوند
بسیار سپاسگزارم از پاسخ تون ، ببخشید چاکرای محیط را با چه رنگی درست کنم ؟ و آیا از فاصله دور ایجاد چاکرای محیط امکان پذیر است ؟ با تشکر فراوان 🙏 🌺

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا