معجزات هاله آبی🩵

Dr.Aram

تیم مدیریت
سپاسگزارم که باحوصله پاسخگو هستید

استاد تعویض چاکرای خورشیدی و اجنا میتونه در پیشبرد سریعتر کمک کنه
عذرخواهی میکنم سوالاتمون زیاد واقعا خدا قوت وبرکت به شما بده
همه تکنیک‌ها مکمل یکدیگر هستند و می‌توانند به همدیگر کمک کنند

۸- مهمان ناخوانده:
اگر از آمدن کسی ناراحت بودید و به هر دلیلی نخواستید شخص مورد نظر نزد شما بیاد باز هم از تکنیک کف پا استفاده می کنید و با بستن کف پا با هاله آبی از اومدنش‌ جلوگیری می کنید.

برای مورد ۷ و ۸ مثال های‌ زیادی دارم که خارج از حوصله میشه فقط نکته مهمش رو میگم:
🔴 دقت داشته باشید که حتما بعدش کف پاهاشون رو پاکسازی کنید.
سلام خانم آزاده عزیز ممنون از تجربیات خوبی که به اشتراک گذاشتید
برای اینکه فرد رو به رو به خواسته ما عمل کنه و کوتاه بیاد چه راهکاری دارید؟ مثلاً رفتی خواستگاری خانواده دختر مهریه رو پایین نمیان

سلام خانم آزاده عزیز ممنون از تجربیات خوبی که به اشتراک گذاشتید
برای اینکه فرد رو به رو به خواسته ما عمل کنه و کوتاه بیاد چه راهکاری دارید؟ مثلاً رفتی خواستگاری خانواده دختر مهریه رو پایین نمیان
درود بر شما
درستش این هست برن جایی که مهریه پایین تر بخوان اما میشه از تکنیک القای ذهنی پایین کشیدن زیپ کار کرد یا به طور مستقیم به آجنا دستور داد اونم به شرطی که بدونید دقیقا روی کی باید کار کنید.

درود بر شما
درستش این هست برن جایی که مهریه پایین تر بخوان اما میشه از تکنیک القای ذهنی پایین کشیدن زیپ کار کرد یا به طور مستقیم به آجنا دستور داد اونم به شرطی که بدونید دقیقا روی کی باید کار کنید.
ممنونم عزیزم از راهنماییتون
به اجنای مادر دختر خانم از راه دور دستور بدم؟
پایین کشیدن زیپ را دقیق نمیدونم چه طور انجام بدم

ممنونم عزیزم از راهنماییتون
به اجنای مادر دختر خانم از راه دور دستور بدم؟
پایین کشیدن زیپ را دقیق نمیدونم چه طور انجام بدم
من نمی دونم که چه کسی داره تعیین می کنه
روی کسی که داره تعیین می کنه باید کار کرد
نه زبانی در واقعیت

مهین جواهری

کاربر ویژه
سلام و درود سرکار خانم جواهری . بنفش و صورتی و همزمان برای همون گویی که هست میدین
درود برشما، هر رنگی رو جداگانه استفاده میکنیم، دستامون رو می تکانیم بعد رنگ بعدی رو میفرستیم،بجایی صورتی از طلایی هم میتونیداستفاده کنید

سجاد عارفی

کاربر ویژه
درود آزاده عزیزم

این توپولی های که تشبیه کردی یجورای بهم دیگه چسبناک هستند وقتی دونفر باهم قهر کنند و یا روابطشون شکر آب باشه دور هر دو تفر رو هاله آبی میگیره باعث دورشدن دفع انرژیا میشه من هروقت بخوام کسی رو اشتی بدم با روابط زن شوهری رو بهتر بشه این هاله آبی رو میشکنم

درمورد نارنجی هم بگم شخصی که فوت شده انرژیشو دیدم که وقتی روح از بدن خارج بشه نارنجی خیلی شدید به اطراف پرتاپ میشه مثل نور جوشکاری چطور پرتا میشه ولی پراز پرانای نارنجی باعث جدا شدگی میشه
سلامت خدمت خانم جواهری ببخشید چجوری باید هاله را شکست؟

سمیه حسینی نسب

کاربر ویژه
⚜️و در نهایت این و اضافه کنم که هرجایی و هرچیزی که از نظر شما ایراد به حساب میاد و کاری از دست تون بر نمیاد تو اون لحظه و زمان کافی برای برطرف کردن ندارید با حباب آبی آن مشکل را بپوشا

۸- مهمان ناخوانده:
اگر از آمدن کسی ناراحت بودید و به هر دلیلی نخواستید شخص مورد نظر نزد شما بیاد باز هم از تکنیک کف پا استفاده می کنید و با بستن کف پا با هاله آبی از اومدنش‌ جلوگیری می کنید.

برای مورد ۷ و ۸ مثال های‌ زیادی دارم که خارج از حوصله میشه فقط نکته مهمش رو میگم:
🔴 دقت داشته باشید که حتما بعدش کف پاهاشون رو پاکسازی کنید.
درود بر شما... چه دوره ای رو باید بگذرونم تا بتونم در این تجربیاتی که از هاله آبی به اشتراک گذاشتید، تبحر داشته باشم و‌ منم بتونم برای جلوگیری از مشکلات از این شیوه های شما استفاده کنم

مهین جواهری

کاربر ویژه
سلامت خدمت خانم جواهری ببخشید چجوری باید هاله را شکست؟
درود برشما
پاکسازی چاکراها از بعد روان درمانی بابنفش همه چاکراها رو برحسب خشم ،نفرت ،هرکدورتی که باعث این اتفاقات هست رو اول پاکسازی میکنم اگر دوره که اموزش دیدید به این بخش اموزشی رسیده باشید لینک هارو وصل میکنیم با طلایی یا صورتی از تکنیک دستوری استفاده میکنیم بعد تثبیت می کنیم

مهین جواهری

کاربر ویژه
درود بر شما... چه دوره ای رو باید بگذرونم تا بتونم در این تجربیاتی که از هاله آبی به اشتراک گذاشتید، تبحر داشته باشم و‌ منم بتونم برای جلوگیری از مشکلات از این شیوه های شما استفاده کنم
همین دوره پیشرفته انرژی درمانی که گذروندید هرچقدر تکرار تمرین کنید تجربه اتون بیشتر میشه در کنار تجربه خلاقیتها هم اضافه میشه بخاطر همین استاد لطف کردند و انجمن رو ایجاد کردند تا از تحربیات همدیگه استفاده کنیم و اگر خودمون تجربه ای داشتیم گزارش بدهیم تا بقیه دوستان هم استفاده کنند

درود بر شما
انرژی درمانی

محمدتقی بیگی

کاربر ویژه
در این رشته پست براتون همون‌طور که قول داده بودم تعدادی از تجربه هام با ساخت هاله نیرومند آبی می نویسم…

بر عکس پرانای نارنجی که حرکت زیگزاگ و بُرنده همراه با شتاب دارد.
پرانای آبی ذرات سرگردانی دارد که حوصله جابه جایی ندارن و همیشه سر جای خود می مانند.
این به این معنی نیست که حرکت نمی کنند، در واقع حرکت آن ها بسیار آهسته و دورانی شکل می باشد و باز سر جای خود می رسند، به همین خاطر می توان گفت که گویی حرکت آن ها ثابت است.
شاید کمی شبهه با پرانای طلایی ایجاد شود اما‌ درست است که پرانای طلایی نیز همین قدر آرام به حرکت خود ادامه می دهد اما آن ها بین یکدیگر جا به جا می شوند.
در حالی که در پرانای آبی تا ذره ای به ذره ی دیگر می خورد بر می‌گردد سر جای خودش.. انگار توپولی و ارتجاعی باشند درست مثل حبابی که می توان با آن بازی کرد.
ضمن این که پرانای آبی حرکت بالا به پایین هم دارد اما طلایی فقط به صورت ♾️ حرکت می کند.
قدرت پرانای آبی هم به همین خاطر است چون مثل پرانای سبز منتظر پرانای دیگری نیست و بی قراری نمی کند یا مثل پرانای بنفش که به قدری سرعت دارد و صبر ندارد که دستور در وسط مسیر راهی که بنفش رفته را گم می کند😅🤷🏼‍♀️ پس دستور ندادن یا یک بار دستور به پرانای آبی می تواند کافی باشد.
بله پرانای آبی قصد رفتن ندارد و مدام به یکدیگر اصابت می کنند و همین باعث می شود ساعت ها یک جا بمانند تا در نهایت آلودگی محیط آن ها را از بین ببرد.
از این رو من لقب توپولی های سرگردان را به آن های می دهم.
گیج و بی هدف و مهم تر از همه بی حوصله بودن این پرانا باعث می شود تمام کارهایی که از نظر ما به توقف نیاز دارند با این پرانا گره گشایی شود.
سلام دوستان استاد گرامی
پراز نور باشید
براتون ممکن در مورد خواص دیگر پراناها هم توضیح بدید مثلا گفتید نارنجی حرکت زیگزاگ دارد و برنده است
قرمز ،سبز ،سفید ،سفید الکتریکی،طلایی ....اینها چگونه اند و چه قدرتی دارند ممنون میشم راهنمایی کنید

سمیه حسینی نسب

کاربر ویژه
همین دوره پیشرفته انرژی درمانی که گذروندید هرچقدر تکرار تمرین کنید تجربه اتون بیشتر میشه در کنار تجربه خلاقیتها هم اضافه میشه بخاطر همین استاد لطف کردند و انجمن رو ایجاد کردند تا از تحربیات همدیگه استفاده کنیم و اگر خودمون تجربه ای داشتیم گزارش بدهیم تا بقیه دوستان هم استفاده کنند
درود بر شما بانوی بزرگوار... بینهایت سپاسگذارم... من چون هنوز در حال آموزش هستم، اطلاع نداشتم که هرچه جلوتر برم با این موضوعات آشنا میشم...ممنونم که لطف کردید و منو راهنمایی کردید...

مهین جواهری

کاربر ویژه
درود بر شما بانوی بزرگوار... بینهایت سپاسگذارم... من چون هنوز در حال آموزش هستم، اطلاع نداشتم که هرچه جلوتر برم با این موضوعات آشنا میشم...ممنونم که لطف کردید و منو راهنمایی کردید...
در نور هستی سمیه عزیز

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا