وقتی پرانا، باشگاه ورزشی را به خانه می آورد!💪 کاربرد پراناهای رنگی در تجسم ابزارهای ورزشی🏋️

سمیه حسینی نسب

کاربر ویژه
سلام دوستان خیلی عالی
ممنون از این تجربیات زیبا که به اشتراک گذاشتید

و یک سوال ایا باید در حین ورزش این وسایل را استفاده کنیم یا بصورت ذهنی هم میشه انجام داد
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام و درود بر شما جناب بیگی...🙏 خواهش میکنم...🙏 قبل از شروع تمرین، وسیله رو بسازید، بعد با کمک ذهن شروع به تمرین کنید.منظورم اینه که در طول تمرین شما وسیله رو با پرانایی که ساختید کاملا میبینید، کشسانی و یا سنگینیش رو احساس میکنید، اون رنگ آبی الکتریکی زیبا رو میبینید و این یعنی شما دارید در حین تمرین ازش استفاده میکنید... این یعنی ترکیبی از ذهن و پرانای رنگی... امیدوارم موفق باشید...🤲🌺

محمدتقی بیگی

کاربر ویژه
سلام و درود بر شما جناب بیگی...🙏 خواهش میکنم...🙏 قبل از شروع تمرین، وسیله رو بسازید، بعد با کمک ذهن شروع به تمرین کنید.منظورم اینه که در طول تمرین شما وسیله رو با پرانایی که ساختید کاملا میبینید، کشسانی و یا سنگینیش رو احساس میکنید، اون رنگ آبی الکتریکی زیبا رو میبینید و این یعنی شما دارید در حین تمرین ازش استفاده میکنید... این یعنی ترکیبی از ذهن و پرانای رنگی... امیدوارم موفق باشید...🤲🌺

محمدتقی بیگی

کاربر ویژه
ممنون از لطف شما
یک سوال دیگه برای هربار تمرین باید کش و وزنه درست کنیم ..‌یا میتوانیم نگه داریم و دفعه بعد استفاده کنیم

از شما و دوستان خواهش میکنم تجارب از این دست دارید به اشتراک بگذارید ممنون از همه

مهین جواهری

کاربر ویژه
ممنون از لطف شما
یک سوال دیگه برای هربار تمرین باید کش و وزنه درست کنیم ..‌یا میتوانیم نگه داریم و دفعه بعد استفاده کنیم

از شما و دوستان خواهش میکنم تجارب از این دست دارید به اشتراک بگذارید ممنون از همه
انرژی تاچند روز میتونه دوام بیاره؟ خودتونم تست کنید ببینید اصلا امکان همچین موردی هست یانه شاید شد شاید نشد هرکسی یه جور خلاقیت داره باید تست کرد چندین مورد تست بشه بعد میشه گفت ایا امکانش هست یا نه

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا