فرشیدشریفی
کاربر ویژه
قبل از شروع پروتکل اصلی انجام بدم یا بعد از درمانفکر میکنم روی تصویر کار اصولیتریه.
قبل از شروع پروتکل اصلی انجام بدم یا بعد از درمانفکر میکنم روی تصویر کار اصولیتریه.
بعدشقبل از شروع پروتکل اصلی انجام بدم یا بعد از درمان
بله میتونید روی بدن خودتون به نیت اون فرد یا روی عکس خود فرد یا روی تصویر شماتیک کارکنی، به نیت درمانجو.سلام مجدد خانم هاشمی عزیز ،
بله شما درست میفرمایید من قبلا هم این سوال رو پرسیدم ولی باور کنید هنوز متوجه نشدم
قبلا پکیج طب انرژی رو تهیه کردم
ونمیدونم که جطور باید کانالها رو روی بدن خودم پاکسازی کنم ،ولی اگر بخوام برای شخص دیگری از راه دور کار کنم از روی تصویر ،مسیر کانال رو پاکسازی کنم ویا اینکه برای خودم انجام بدم ولی به نیت شخص بیمار ،یعنی در زمان پاکسازی کانال به شخص بیمار فکر کنم و پاکسازی کنم؟
ممنون که راهنمایی میکنید
ببخشید مشکل وزوز گوش برطرف شدسلام ونور دکتر آرام عزیزدرپروتکل درمان وزوزگوش توی سایت زده تقویت یا پاکسازی خون اعمال شود آیا در هر زمانی ک درمان انجام میدیم پاکسازی خون اعمال شود در هفته سه بار؟ خواستم بپرسم که خون رقیق نمیشودبااین کار و ایرادی نداره؟
ببخشید وزوز گوششون خوب شد؟!سلام خانم هاشمی عزیز
دارم برای مامانم درمان وز وز گوش رو انجام میدم حالا میخوام کنارانرژی درمانی ،از پاکسازی مریدین مثانه وکلیه هم کمک بگیرم ،ولی مادرم یه استان دیگه هستن
لطفا میشه راهنماییم کنید که میشه از راه دور انجام داد یا نه؟
اگر از راه دور میشه پاکسازی کرد ،میشه لطفا بفرمایید چه جوری ؟
سپاسگزارم
درود بر خانم توسلی عزیزببخشید وزوز گوششون خوب شد؟!
سلام استاد گرامیدرمان پاکسازی خون باعث رقیق شدن خون نمیگردد.
بلکه باعث میشود آلودگی هایی که در خون است از بین برود انرژی که کثیف از خون خارج گردد
تکنیک پاکسازی و تقویت خون را در کتاب به صورت کامل بخوانیدسلام استاد گرامی
تکنیک پاکسازی و تقویت خون ... با سبز و نارنجی به ریه ها انرژی میدیم پاکسازی میکنیم دوباره بعد از چند دقیقه تکرار تا چندین مرتبه ...اخر سبز و قرمز روشن میدیم درست است
ممنون میشم راهنمایی کنید