پاکسازی خون در درمان وزوزگوش

مریم قلی کیانی

کاربر ویژه
سلام خانم هاشمی عزیز
دارم برای مامانم درمان وز وز گوش رو انجام میدم حالا میخوام کنارانرژی درمانی ،از پاکسازی مریدین مثانه وکلیه هم کمک بگیرم ،ولی مادرم یه استان دیگه هستن
لطفا میشه راهنماییم کنید که میشه از راه دور انجام داد یا نه؟
اگر از راه دور میشه پاکسازی کرد ،میشه لطفا بفرمایید چه جوری ؟
سپاسگزارم

hashemi

ناظم انجمن
درود مریم عزیز
از راه دور ممکنه.
قبلن این سوالو پرسیدی و استاد هم جواب دادن:

برای پاکسازی کانال‌های انرژی زمانی که برعکس ردیابی می کنیم آن ها پاکسازی می شوند و انرژی آلوده آنها کاهش پیدا میکند و به طریقی فعالیت آنها نیز محدود میگردد.
پس برای پاکسازی کانالهای انرژی چند بار معکوس ردیابی می کنیم و دوباره در جهت اصلی انها ردیابی انجام می گیرد که انرژی جریان پیدا کند.

این مبحث مربوط به دوره طب انرژی هست.
شفا جاری است🙏

مریم قلی کیانی

کاربر ویژه
سلام مجدد خانم هاشمی عزیز ،
بله شما درست میفرمایید من قبلا هم این سوال رو پرسیدم ولی باور کنید هنوز متوجه نشدم
قبلا پکیج طب انرژی رو تهیه کردم
ونمیدونم که جطور باید کانالها رو روی بدن خودم پاکسازی کنم ،ولی اگر بخوام برای شخص دیگری از راه دور کار کنم از روی تصویر ،مسیر کانال رو پاکسازی کنم ویا اینکه برای خودم انجام بدم ولی به نیت شخص بیمار ،یعنی در زمان پاکسازی کانال به شخص بیمار فکر کنم و پاکسازی کنم؟
ممنون که راهنمایی میکنید

hashemi

ناظم انجمن
سلام مجدد خانم هاشمی عزیز ،
بله شما درست میفرمایید من قبلا هم این سوال رو پرسیدم ولی باور کنید هنوز متوجه نشدم
قبلا پکیج طب انرژی رو تهیه کردم
ونمیدونم که جطور باید کانالها رو روی بدن خودم پاکسازی کنم ،ولی اگر بخوام برای شخص دیگری از راه دور کار کنم از روی تصویر ،مسیر کانال رو پاکسازی کنم ویا اینکه برای خودم انجام بدم ولی به نیت شخص بیمار ،یعنی در زمان پاکسازی کانال به شخص بیمار فکر کنم و پاکسازی کنم؟
ممنون که راهنمایی میکنید
بله می‌تونید روی بدن خودتون به نیت اون فرد یا روی عکس خود فرد یا روی تصویر شماتیک کارکنی، به نیت درمانجو.

فاطمه توسلی

کاربر ویژه
ببخشی
سلام ونور دکتر آرام عزیزدرپروتکل درمان وزوزگوش توی سایت زده تقویت یا پاکسازی خون اعمال شود آیا در هر زمانی ک درمان انجام میدیم پاکسازی خون اعمال شود در هفته سه بار؟ خواستم بپرسم که خون رقیق نمیشودبااین کار و ایرادی نداره؟
ببخشید مشکل وزوز گوش برطرف شد
؟

فاطمه توسلی

کاربر ویژه
سلام خانم هاشمی عزیز
دارم برای مامانم درمان وز وز گوش رو انجام میدم حالا میخوام کنارانرژی درمانی ،از پاکسازی مریدین مثانه وکلیه هم کمک بگیرم ،ولی مادرم یه استان دیگه هستن
لطفا میشه راهنماییم کنید که میشه از راه دور انجام داد یا نه؟
اگر از راه دور میشه پاکسازی کرد ،میشه لطفا بفرمایید چه جوری ؟
سپاسگزارم
ببخشید وزوز گوششون خوب شد؟!

فاطمه هراتیان

کاربر ویژه
ببخشید وزوز گوششون خوب شد؟!
درود بر خانم توسلی عزیز
قطعا در جلسات اول هم نتایجی حاصل میشه اما برای درمان کامل و خوب شدن باید دوره درمان طی بشه. معمولا طول درمان برای هر پروتکلی قید شده

محمدتقی بیگی

کاربر ویژه
درمان پاکسازی خون باعث رقیق شدن خون نمیگردد.
بلکه باعث میشود آلودگی هایی که در خون است از بین برود انرژی که کثیف از خون خارج گردد
سلام استاد گرامی
تکنیک پاکسازی و تقویت خون ... با سبز و نارنجی به ریه ها انرژی میدیم پاکسازی میکنیم دوباره بعد از چند دقیقه تکرار تا چندین مرتبه ...اخر سبز و قرمز روشن میدیم درست است
ممنون میشم راهنمایی کنید

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام استاد گرامی
تکنیک پاکسازی و تقویت خون ... با سبز و نارنجی به ریه ها انرژی میدیم پاکسازی میکنیم دوباره بعد از چند دقیقه تکرار تا چندین مرتبه ...اخر سبز و قرمز روشن میدیم درست است
ممنون میشم راهنمایی کنید
تکنیک پاکسازی و تقویت خون را در کتاب به صورت کامل بخوانید
ابتدا باید با سبز و نارنجی ناحیه را پاکسازی کنیم و سپس با سبز و نارنجی و در صورتی که نیاز باشد قرمز بدهیم.
در کتاب به صورت مفصل همه موضوعات نوشته شده است و همه مکان‌هایی که باید انرژی بدهید و پاکسازی کنید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا