پاک کردن خاطرات مزاحم

فرشته رییسی

کاربر ویژه
درود و مهر استاد وقت بخیر
میتونم برای پاک کردن خاطرات مزاحم فقط از تکنیک حساسیت زدایی استفاده کنم
من اکثر خاطراتم و با توجه به احساسی که ازشون داشتم توسط این تکنیک شدتشون و به حداقل رسوندم درسته یا اینکه حتما باید از دو تکنیک دبگه ای که گفتین استفاده کنم ؟

آزاده قاسمی

کاربر ویژه
ببخشید منوراهنمایی میکنین که تکنیک حساسیت زدایی برا کدوم جلسه هست؟ دنبالش گشتم ولی فقط درجلسه ۴ام دوتا تکنیک خنده دارکردن و خاطرات منفی رو دیدم ، حساسیت زدایی رو پیدانکردم،

بهاره سودی

کاربر ویژه
ببخشید منوراهنمایی میکنین که تکنیک حساسیت زدایی برا کدوم جلسه هست؟ دنبالش گشتم ولی فقط درجلسه ۴ام دوتا تکنیک خنده دارکردن و خاطرات منفی رو دیدم ، حساسیت زدایی رو پیدانکردم،
سلام عزیزم. وقتتون بخیر. تکنیک حساسیت زدایی خشم، غم و نفرت در هفته پنجم(پاک کردن خاطرات مزاحم)تدریس شده. ویدیو آخر هفته پنجم رو ببینید. در پی دی اف جلسه پنجم هم توضیح داده شده. در واقع همون نقاط عصبی عروقی هست. ❤️🌺🌺

آزاده قاسمی

کاربر ویژه
سلام عزیزم. وقتتون بخیر. تکنیک حساسیت زدایی خشم، غم و نفرت در هفته پنجم(پاک کردن خاطرات مزاحم)تدریس شده. ویدیو آخر هفته پنجم رو ببینید. در پی دی اف جلسه پنجم هم توضیح داده شده. در واقع همون نقاط عصبی عروقی هست. ❤️🌺🌺
ممنونم گلم،حتما الان نگاه میکنم.مرسی از راهنمایی دقیقتون😍🥰🌹🙏و نکات جالبی که ازین تکنیک گفتین،😍🥰🥰🥰🥰💞💞درخشان باشی

فرشته رییسی

کاربر ویژه
درود و مهر دوست عزیز همونطور که دوستمون کفتن در جلسه پنجم هست ، و بسیار عالی و سریع جواب میده ،من بوسیله این تکنیک خاطرات مزاحمی که چند سالی بود باهاش درگیر بودم و براحتی پاکش کردم و اون احساسی که با یاد اوری خاطرات داشتم کاملا از بین رفتن سپاسگزارم از این تکنیک های عالی استاد 🙏🙏🙏😍😍😍

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا