وقتی وارد چرخه فکر بشیم باید به ان آگاه بشویم و بعد نفس عمیق بکشیم لحظه حضور داشتن هستوقتی متوجه میشوید ذهن شما وارد چرخه فکرهای تکراری شده است، معمولاً چه کاری انجام میدهید؟
منکه فکرمو بررسی میکنمو مدام بخودم میگم بخودت بیا بخودت بیا..نفس عمیق میکشم. هربار که برمیگرده،، تو ذهنم یه ضربدر قرمز روش میکشم.وقتی متوجه میشوید ذهن شما وارد چرخه فکرهای تکراری شده است، معمولاً چه کاری انجام میدهید؟
به یکی از اعضای بدنت که بهت ارامش میده فکر کنوقتی وارد چرخه فکر بشیم باید به ان آگاه بشویم و بعد نفس عمیق بکشیم لحظه حضور داشتن هست
هیچکاری افکار میادو میرهوقتی متوجه میشوید ذهن شما وارد چرخه فکرهای تکراری شده است، معمولاً چه کاری انجام میدهید؟
وقوف و آگاهی از زنجیره ذهنوقتی متوجه میشوید ذهن شما وارد چرخه فکرهای تکراری شده است، معمولاً چه کاری انجام میدهید؟
من قبلا تا یک سال پیش خییلی طول میکشید و چند ساعت و حتی روز و هفته طول میکشید اما الان آگاهی دارم ب افکارمنفی خودم و ب منبعشون و هر موقع وقت کنم تمام چاکراها رو هم پاکسازی میکنم و مرتب از پاکسازی لفظی اسفاده میکنم (هوپونوپونو) وسعی میکنم اون لحظه ک افکار منفی هجوم میارن کسی پیشم نباشه یا کمی فاصله بگیرم و جواب تلفن رو هم ندم تا هم اینکه تنهایی اون حسی ک بعد افکار میاد رو تخلیه کنم و هم اینکه آلودگی فکری رو ب کسی منتقل نکنم که حالا تخلیه با یک داد کشیدن و چند قطره اشک تموم میشه ولی خوب میدونم که ی جایی تو درونم هست و ب قولی ته نشین شدن و باید روی اونها کار بشهوقتی متوجه میشوید ذهن شما وارد چرخه فکرهای تکراری شده است، معمولاً چه کاری انجام میدهید؟
تنفس آگاهانه و عمیق ، مخصوصا بازدم عمیق که باعث تحریک عصب واگ شکمی و آرامش میشهوقتی متوجه میشوید ذهن شما وارد چرخه فکرهای تکراری شده است، معمولاً چه کاری انجام میدهید؟
استاد گفتن مشاهده کنیدوقتی متوجه میشوید ذهن شما وارد چرخه فکرهای تکراری شده است، معمولاً چه کاری انجام میدهید؟