چگونه چرخه فکر تکراری را متوقف می کیند | جلسه اول

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
وقتی متوجه می‌شوید ذهن شما وارد چرخه فکرهای تکراری شده است، معمولاً چه کاری انجام می‌دهید؟
منکه فکرمو بررسی میکنمو مدام بخودم میگم بخودت بیا بخودت بیا..نفس عمیق میکشم. هربار که برمیگرده،، تو ذهنم یه ضربدر قرمز روش میکشم.
برا من ماثر بوده 👍🏻

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود توانایی متوقف کردن این چرخه رو نداشتم ولی بعد از دوره خلق آینده از تکنیک های آدمک مغزی و خلوتگاه درون و دعا و مدیتیشن دوقلب و شفای کودک درون استفاده می‌کردم و بعد از دوره انرژی درمانی باز بهتر شدم و با پاکسازی عمومی با بنفش.و الان هم در حال آموزش جدیدم.

Dr.Aram

تیم مدیریت
از اونجایی که همیشه ما در ذهنمان فکر می‌کنیم اگر توجهمان را به بدنمان ببریم چرخه‌های فکر متوقف می‌شوند
از طرف دیگر هر فردی اندامی دارد که به او امنیت می‌دهد پس اگر شما به یک اندام خاصی توجه کنید فکرتان هم متوقف می‌شود و به شما امنیت می‌دهد

hashemi

ناظم انجمن
وقتی متوجه می‌شوید ذهن شما وارد چرخه فکرهای تکراری شده است، معمولاً چه کاری انجام می‌دهید؟
وقوف و آگاهی از زنجیره ذهن
تغییر توجه و تمرکز
متمرکز شدن بر زمان حال
و بازگشت به بدنم
که می‌تواند تکنیک خلاقانه استاد عزیز باشد، یا گراندینگ یا توجه به حواس پنجگانه که با صدای بلند آن‌ها را تکرار می‌کنیم.مثلن سیبی را می‌بویم و به خود می‌گویم این بوی سیبه...این صدای رعده...
که کمک می‌کند

از ذهنم تحلیل درستی داشته باشم و سیستم اعصاب را آرام کنم.
خودم را از فکرم جدا کنم
و حضور داشته باشم در اینک

فرشیده شاپری

کاربر ویژه
من قبلا تا یک سال پیش خییلی طول میکشید و چند ساعت و حتی روز و هفته طول میکشید اما الان آگاهی دارم ب افکارمنفی خودم و ب منبعشون‌ و هر موقع وقت کنم تمام چاکراها رو هم پاکسازی میکنم و مرتب از پاکسازی لفظی اسفاده میکنم (هوپونوپونو) وسعی میکنم اون لحظه ک افکار منفی هجوم میارن کسی پیشم نباشه یا کمی فاصله بگیرم و جواب تلفن رو هم ندم تا هم اینکه تنهایی اون حسی ک بعد افکار میاد رو تخلیه کنم و هم اینکه آلودگی فکری رو ب کسی منتقل نکنم که حالا تخلیه با یک داد کشیدن و چند قطره اشک تموم میشه ولی خوب میدونم که ی جایی تو درونم هست و ب قولی ته نشین شدن و باید روی اونها کار بشه

اعظم علیجانی

کاربر ویژه
توجه به لحظه حال و حضور در این زمان و مکان. من روی خودم کار کرده بودم و آروم بودم. از بعضی وقایع زمستون دوباره حالم بد شد عصبی شدم و کم تحمل و بی قرار....که دارودرمانی رو شروع کردم الان خیلی بهترم و مسلط بر روی خودم

لعیا رحیمی

کاربر ویژه
برای متوقف کردن چرخه افکار تکراری
آگاه بشیم که وارد چرخه افکار تکراری شدیم
بجای درگیر شدن با فکر آن رو مشاهده کنیم با فکر نجنگیم و توجه رو از فکر عقب بکشیم
شنیدن صداهای اطراف بدون قضاوت کمک کننده ست
توجه ذهن به سمت بدنمون منحرف کنیم مثلا یکی از اندام بدن اگه اون اندام گردن به پایین باشه تاثیر بهتر،وقتی ذهن درگیر موضوع دیگه بشه فکر تکراری رو کنار میذاره

دنیا مخبری

کاربر ویژه
استاد گفتن مشاهده کنید
قبل از این کلاس هم نگاهشون میکردم
گاهی نمیفهمیدم و قاطیشون میشدم و حالمو خراب میکردن
سعی میکنم ببینمشون
یا حواسمو پرت کنم
بیشترمواقع سریع میرم مدیتیشن کنم یه جوری ببرم حواسمو روی بدنم اگه دیدم فکرها سمج هستن و دارن نابودم میکنن سریع زنگ میزنم مشاوره های تلفنی میگم لطفن بزار من حرف بزنم یه جلسه فقط میخام یه شنونده خردمند داشته باشم برای یه ساعت و هرکسی نباشه
بعد حرفم میزنم آنچه تو مغزم میگذره و آروم میشم و گاهی اون مشاوره آنلاین همکده آخر حرفهام پیشنهادی میدی و یا میگه اضطراب ات خییلی بالاست و وسواس فکری داری بعد میفهمم میام تکنیک انجام میدم و گاهی هم بعد حرف زدن آروم میشم و تموم میشه چرخه تکراری فکری من بیشتر با حرف زدن تموم میشه

مریم منتظریان

کاربر ویژه
گاهی قفل میکنم و هیچ کاری نمیکنم- گاهی اینقدر درگیری ذهنی پیدا میکنم که موضوع رو رها میکنم و خسته میشم- گاهی دنبال تایید و راهکار از جانب دیگران هستم - گاهی بی قراری و پریشان احوالی و به هم ریختگی پیدا میکنم-

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا