🌿درمان فوری استرس با کریستال

فاطمه هراتیان

کاربر ویژه
درود بر استاد آرام عزیز 🌹
امروز در محل کار موضوعی برای یکی از سالمندان پیش اومد که باعث شد استرس زیادی به مسئول بخش وارد بشه بعد از اینکه موضوع رفع و رجوع شد همچنان استرس و ناآرامی غالب بود. برای ایشون پاکسازی عمومی رو انجام دادم و یک تورمالین سبز پاکسازی شده روی شبکه خورشیدی قرار دادم و بهش دستور دادم انرژی های معیوب ناشی از استرس رو از شبکه خورشیدی و تمام بدن بیرون بکش، جذب کن و تجزیه و دفع کن
حدود ۲۰ دقیقه درحالت استراحت بودن و کریستال روی چاکرا بود و بعد دستور توقف دادم و تثبیت کردم. حدودا ۱۰_۱۲ دقیقه گذشته بود که ایشون گفتن احساس سبکی و آرامش دارم و چند دقیقه خوابشون رفت.
✅️ استادجان من خوددرمانی استرس رو برای خودم انجام میدم اما انقدر سریع نتیجه نمیگیرم!
با توجه به اینکه برای قلبم هم درمان انجام میدم آیا مجاز به استفاده از کریستال برای خودم هستم یا خیر؟

مهین جواهری

کاربر ویژه
درود بر استاد آرام عزیز 🌹
امروز در محل کار موضوعی برای یکی از سالمندان پیش اومد که باعث شد استرس زیادی به مسئول بخش وارد بشه بعد از اینکه موضوع رفع و رجوع شد همچنان استرس و ناآرامی غالب بود. برای ایشون پاکسازی عمومی رو انجام دادم و یک تورمالین سبز پاکسازی شده روی شبکه خورشیدی قرار دادم و بهش دستور دادم انرژی های معیوب ناشی از استرس رو از شبکه خورشیدی و تمام بدن بیرون بکش، جذب کن و تجزیه و دفع کن
حدود ۲۰ دقیقه درحالت استراحت بودن و کریستال روی چاکرا بود و بعد دستور توقف دادم و تثبیت کردم. حدودا ۱۰_۱۲ دقیقه گذشته بود که ایشون گفتن احساس سبکی و آرامش دارم و چند دقیقه خوابشون رفت.
✅️ استادجان من خوددرمانی استرس رو برای خودم انجام میدم اما انقدر سریع نتیجه نمیگیرم!
با توجه به اینکه برای قلبم هم درمان انجام میدم آیا مجاز به استفاده از کریستال برای خودم هستم یا خیر؟
خداقوت فاطمه جان

چرا از بعد روانی استفاده نکردید جاروی عمومی بابنفش و اجنا تاج و خورشیدی رو بابنفش درمان میکردید درجا جواب میداد

البته ترمالین هم پاکسازی قوی هست

استفاده کریستال حین درمان اشکالی نداره البته اگر مریضی خاصی داشته باشی نباید دائمی همراه داشته باشی

اکثر درمانگرا تو خود درمانی اونجور که برای دیگران دقت و انرژی کافی میدن برا خودشون نمیدن ولی من روش از طریق مچ بهت پیشنهاد میدم خیلی عالیه درجا جواب میگیری

فاطمه هراتیان

کاربر ویژه
درود بر مهین عزیز
من برای خودم از روان درمانی استفاده میکنم و همونطور که گفتین تمام خوددرمانی هارو با مچ دستم انجام میدم
به دو دلیل از کریستال استفاده کردم اول اینکه خودم در شرایطی نبودم که درمان رو انجام بدم و دوم اینکه تازه شروع کردم با کریستالها کار کنم و از اون بعنوان همکار کمک بگیرم تا بخشی از درمانهارو کریستال انجام بده😄

hashemi

ناظم انجمن
درود فاطمه عزیز
منظور از مچ دست
سینه‌ی دست هست؟
چون روی سینه دست به نیت چاکراها و اندام میشه کار کرد.
چون چاکرایی نیست در این ناحیه.
درود بر مهین عزیز
من برای خودم از روان درمانی استفاده میکنم و همونطور که گفتین تمام خوددرمانی هارو با مچ دستم انجام میدم
به دو دلیل از کریستال استفاده کردم اول اینکه خودم در شرایطی نبودم که درمان رو انجام بدم و دوم اینکه تازه شروع کردم با کریستالها کار کنم و از اون بعنوان همکار کمک بگیرم تا بخشی از درمانهارو کریستال انجام بده😄

فاطمه هراتیان

کاربر ویژه
درود فاطمه عزیز
منظور از مچ دست
سینه‌ی دست هست؟
چون روی سینه دست به نیت چاکراها و اندام میشه کار کرد.
چون چاکرایی نیست در این ناحیه.
درود بر خانم هاشمی عزیز و مهربان
منظورم کمی بالاتر از محل اتصال کف دست و انگشت شست به مچ دست هست.
درسته؟

پیوست ها

• ۲۰۲۴۰۱۲۰_۱۲۲۶۴۵.jpg
    ۲۰۲۴۰۱۲۰_۱۲۲۶۴۵.jpg
    573.1 کیلوبایت · بازدیدها: 29

hashemi

ناظم انجمن
درود بر خانم هاشمی عزیز و مهربان
منظورم کمی بالاتر از محل اتصال کف دست و انگشت شست به مچ دست هست.
درسته؟
آفرین بر شما.
مچ دست، محل اشتباهیه.
خواستم دچار اشتباه نشیم.
بله این قسمت درسته و بهش میگیم سینه دست🥰
شادزی

hashemi

ناظم انجمن
سپاس از لطف و توجهتون🙏🏻
خیلی از شما ممنونم
و خوشحالم که درکنار استاد بزرگوارمون دوستان خوبی مثل شما دارم که حواسشون به تازه کارها هست.
شاد و سلامت باشید🌹
باعث افتخاره که بتونم همگام با درمانگران جان پیش برم🌱🌱🌱

مهدی اسلامی

کاربر ویژه
آفرین بر شما.
مچ دست، محل اشتباهیه.
خواستم دچار اشتباه نشیم.
بله این قسمت درسته و بهش میگیم سینه دست🥰
شادزی
خانم هاشمی گرامی ببخشین اگر چاکرا رو کف دست در نظر بگیریم درمان دچار مشکل میشه و باید مثل عکس جایی که با خودکار مشخص شده در نظر بگیریم؟ ضمنا در درمان روی خودمون بهتره تماما روی دست انجام بدیم یا نه و جاهایی مثل شبکه خورشیدی ناف قلب آجنا روی چاکرا انجام بدیم؟

hashemi

ناظم انجمن
خانم هاشمی گرامی ببخشین اگر چاکرا رو کف دست در نظر بگیریم درمان دچار مشکل میشه و باید مثل عکس جایی که با خودکار مشخص شده در نظر بگیریم؟ ضمنا در درمان روی خودمون بهتره تماما روی دست انجام بدیم یا نه و جاهایی مثل شبکه خورشیدی ناف قلب آجنا روی چاکرا انجام بدیم؟
بنا به میل خودتون
روی عکستون یا عروسک یا آینه یا عکسهای شماتیک یا سینه دست به نیت خودتون استفاده کنید در خوددرمانی، هر کدوم که باهاش احساس بهتری دارین.
هیچکدوم برتری نداره به هم.
اگه می‌خواین روی دست‌تون انجام بدین، همون ناحیه‌ای که گفتم در پست قبل.

hashemi

ناظم انجمن
درود بر مهین عزیز
بسیار عالی عمل کردی
معلومه به اسلایدهای کریستال‌درمانی هم توجه کردین
بعد از پاکسازی اگه کوارتز قرمز هم داشتین، می‌تونستین انرژی هم بدین
در سایه‌سار مهر الهی

مهدی اسلامی

کاربر ویژه
بسیار عالی عمل کردی
معلومه به اسلایدهای کریستال‌درمانی هم توجه کردین
بعد از پاکسازی اگه کوارتز قرمز هم داشتین، می‌تونستین انرژی هم بدین
در سایه‌سار مهر الهی
ببخشین کوارتز قرمز اسمش چیه؟ صورتی رز کوارتزه فکر کنم

مهدی اسلامی

کاربر ویژه
خانم هاشمی ببخشین که وقت تون رو میگیرم، دکتر آرام هنگام تدریس من دقت میکردم هنگام انرژی دادن دم و بازدم انجام نمیدادن. آیا لازم نیست دم و بازدم عمیق انجام بدیم همراه با تمرکز به چاکرای مثلا تاج و کف دست ؟ یا بدون دم و بازدم تجسم کنیم پرانا از تاج وارد و از کف دست خارج میشه کافیه؟ سپاسگزارم

hashemi

ناظم انجمن
خانم هاشمی ببخشین که وقت تون رو میگیرم، دکتر آرام هنگام تدریس من دقت میکردم هنگام انرژی دادن دم و بازدم انجام نمیدادن. آیا لازم نیست دم و بازدم عمیق انجام بدیم همراه با تمرکز به چاکرای مثلا تاج و کف دست ؟ یا بدون دم و بازدم تجسم کنیم پرانا از تاج وارد و از کف دست خارج میشه کافیه؟ سپاسگزارم
موقع درمان، فقط درمان می‌کنیم.تمرکز بر درمانه.
نه وقت تمرکز بر تنفس و نه تمرین پرانا.
اینها رو چند بار تمرین می‌کنیم و تمام.
همونطور که استاد همیشه میگن
مثل رانندگی که ناخودآگاه و بدون فکر که اول کلاج بگیرم و ...
هر گونه تمرکز و وسواس حین درمان، می‌تونه ما و مراجع رو دچار مشکل کنه.

مهدی اسلامی

کاربر ویژه
موقع درمان، فقط درمان می‌کنیم.تمرکز بر درمانه.
نه وقت تمرکز بر تنفس و نه تمرین پرانا.
اینها رو چند بار تمرین می‌کنیم و تمام.
همونطور که استاد همیشه میگن
مثل رانندگی که ناخودآگاه و بدون فکر که اول کلاج بگیرم و ...
هر گونه تمرکز و وسواس حین درمان، می‌تونه ما و مراجع رو دچار مشکل کنه.
لطف فرمودین چون دم و بازدم میکردم و با این فرمایش شما دیگه انجام نمیدم و فرض میکنم انرژی از کف دست خارج میشه 🙏🙏🙏

فاطمه هراتیان

کاربر ویژه
لطف فرمودین چون دم و بازدم میکردم و با این فرمایش شما دیگه انجام نمیدم و فرض میکنم انرژی از کف دست خارج میشه 🙏🙏🙏
دقیقا منم تجربه کردم زمانیکه فقط پروتکل هارو انجام میدم و روی هیچ چیز جز انتقال پرانا تمرکز نمیکنم خیلی خوب و سریع نتیجه میگیرم👌

hashemi

ناظم انجمن
همه اصولی که در دوره یاد می‌گیریم، مهم هستند.و باید تمرین کنیم تا ناخودآگاه بهشون عمل کنیم🥰

علیرضا انصاری

کاربر ویژه
سلام آقا مهدی بزرگوار.. یعنی چی دم و بازدم انجام نمی‌دین ؟! خانوم هاشمی و خیلی از بزرگواران که راهنمایی میکنند منظورشون اینه که اینقدر تمرکزتان را روی دم و بازدم یا روی رنگها نگذارین نه اینکه انجام ندین.. من خودم یک دم و بازدم انجام میدم و تا چند ثانیه تا یک دقیقه رنگ مورد نظر را با تجسم از دستهام خارج میکنم.. اگه شما تمرین زیاد کنید و مدتی از درمانهای شما بگذره امکان داره مثل من یا بعضی دوستان یا دکتر عزیز انرژی را فقط با نیت کردن خارج شدن از دست هاتون حس کنید..
یعنی در هر صورت شما هر روشی انجام میدین باید انرژی ملایم را همراه با احساس آرامش موقع درمان حس کنید که داره از دستتون خارج میشه..اگه رنگ هم درست مجسم نکنید بخاطر همینه که بعضی دوستان مینویسند که بیمار دچار سردرد شده یا فلان قسمت دردش بیشتر شده..من به عنوان برادر کوچکتان احساس میکنم شما خیلی انرژی درمانی را سخت گرفتین.. این تمرین خارج کردن انرژی از دستتون را مرتب انجام بدین و بعد از مدتی می‌بینید همین‌که درمان را شروع میکنید انرژی برای خودش خارج میشه! برای درمان باور کنید من خودم به جای سینه دست روی بالش و حتی روی دیوار صاف انجام میدم .. یعنی تمام انرژی درمانی مساوی است با نیت و تجسم و آرامش درمانگر
روز شما و تمامی عزیزان درمانگر در شادی و برکت و نور باشد 🙏👌❤️🌹

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا