روانشناس خوب
انجمن
ارسال های جدید
جستجو در انجمن ها
تازه چه خبر
ارسال های جدید
جدیدترین ارسال های پروفایل
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدید کنندگان کنونی
جستجو در ارسال های پروفایل
ورود
جستجو
جستجو
جستجو فقط در عنوان ها
توسط:
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
منو
ورود
نصب
روانشناس خوب
تازه چه خبر
جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
آخرین فعالیت
تازه چه خبر
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
سمیه حسینی نسب
reacted to
مژگان ملک محمدی's post
in the thread
شنیدن صدای کبوتر🕊️
with
Like
.
کاملا درسته سمیه جان پیامهارو باید به بازماندگان برسونی و تجربیاتت رو برای فردی که درکت میکنه بازگو کن در صورتی که شاید سوالی داشته باشی...
2026 , August 27
سمیه حسینی نسب
reacted to
محمدتقی بیگی's post
in the thread
وقتی پرانا، باشگاه ورزشی را به خانه می آورد!💪 کاربرد پراناهای رنگی در تجسم ابزارهای ورزشی🏋️
with
Like
.
محمدتقی بیگی
به موضوع
وقتی پرانا، باشگاه ورزشی را به خانه می آورد!💪 کاربرد پراناهای رنگی در تجسم ابزارهای ورزشی🏋️
پاسخ داد.
محمدتقی بیگی
reacted to
سمیه حسینی نسب's post
in the thread
with
Like
.
سلام و درود بر شما جناب بیگی...🙏 خواهش میکنم...🙏 قبل از شروع تمرین، وسیله رو بسازید، بعد با کمک ذهن شروع به تمرین کنید.منظورم اینه که در...
2026 , August 27
م
مژگان ملک محمدی
به موضوع
شنیدن صدای کبوتر🕊️
پاسخ داد.
کاملا درسته سمیه جان پیامهارو باید به بازماندگان برسونی و تجربیاتت رو برای فردی که درکت میکنه بازگو کن در صورتی که شاید سوالی داشته باشی...
2026 , August 27
م
مژگان ملک محمدی
reacted to
سمیه حسینی نسب's post
in the thread
شنیدن صدای کبوتر🕊️
with
Like
.
خوب پس دلیلش تمرین کرده!!! عزیزدلم من اصلا هیچ یک از تجربیاتم رو با هیچکس درمیون نمیگذارم و فقط در انجمن به اشتراک میگذارم... مگه اینکه...
2026 , August 27
مهین جواهری
به موضوع
شنیدن صدای کبوتر🕊️
پاسخ داد.
درود بر سمیه عزیز،سعی کن اینجور موارد رو درخفا نگه داری زیاد به اشتراک نذاری اثراتش کمرنگ میشه هرکسی یک انرژی باوری داره بجای شِیر کردن...
2026 , August 27
مهین جواهری
reacted to
سمیه حسینی نسب's post
in the thread
شنیدن صدای کبوتر🕊️
with
Like
.
خوب پس دلیلش تمرین کرده!!! عزیزدلم من اصلا هیچ یک از تجربیاتم رو با هیچکس درمیون نمیگذارم و فقط در انجمن به اشتراک میگذارم... مگه اینکه...
2026 , August 27
مهین جواهری
reacted to
مژگان ملک محمدی's post
in the thread
شنیدن صدای کبوتر🕊️
with
Like
.
وقتی که شما تمرین زیاد انجام بدی روی خودت کار کنی فرکانست بالا بره تجربیاتی برات پیش میاد که اصلا قابل درک نیست برای افراد عادی که...
2026 , August 27
مهین جواهری
reacted to
سمیه حسینی نسب's post
in the thread
شنیدن صدای کبوتر🕊️
with
Like
.
درود مژگان عزیزم...🙏 ممنونم قشنگم...🥹🙏🩵 چقدر خوشحالم میبینم شما هم الهامات بصری و شنیداریت عالی عزیزدلم...🥰🩷 پس شما العان احساس من رو به...
2026 , August 27
مهین جواهری
reacted to
سمیه حسینی نسب's post
in the thread
شنیدن صدای کبوتر🕊️
with
Like
.
سلام و درود خدمت استاد عزیزم و همه دوستان و بزرگواران...🙏 من هر روز لبه تراس خونه، برای کبوترها دونه میریزم... اون ها میان میشینن، دونه...
2026 , August 27
مهین جواهری
reacted to
سمیه حسینی نسب's post
in the thread
توری نارنجی
with
Like
.
سلام و درود بر همه بزرگواران...🙏 من امروز فقط برای یکی از پنجره های خونه ام یک توری نارنجی کشیدم تا ببینم چه اتفاقی میافته و دیدم که...
2026 , August 27
مهین جواهری
reacted to
سمیه حسینی نسب's post
in the thread
درمان پرانیک منییر
with
Like
.
واقعا جالب!!!!!!!!😃 ممنونم مژگان جونم که روش تکنیک رو توضیح دادی...🙏🙏🙏 خیلی پرکاربرد عزیزم...💝💚🩵♥️💖💜🧡
2026 , August 27
سمیه حسینی نسب
reacted to
مژگان ملک محمدی's post
in the thread
شنیدن صدای کبوتر🕊️
with
Like
.
🩷🩷🩷🩷🩷
2026 , August 27
سمیه حسینی نسب
به موضوع
شنیدن صدای کبوتر🕊️
پاسخ داد.
2026 , August 27
دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
روانشناس خوب
تازه چه خبر
بالا