جدیدترین ارسال های پروفایل

سلام خانم فنایی عزیزسنگ تهیه کردین؟ از کیفیت سنگها راضی بودین برای درمان ؟
سلام دوستان کسی بیماری فیلپایی بلده پروتکلش
hashemi
hashemi
درود رضای عزیز در این مورد پروتکلی نداریم، یادمه استاد در جواب یکنفر گفت نداریم.اما در قسمت پرسش و پاسخ بپرسید.استاد راهنمایی کنند.
یا علی مدد
ر
رضا فلاح
سلام خوبین خانم هاشمی تشکر
hashemi
hashemi
سپاس‌گزارم.الحمدلله.انشاالله شما هم عالی باشی🍀
سلام آزاده خانم تجربه سنتی که من دارم استفاده کردن از رب انار هست که با رب انار لثه ها رو ماساژ بدین بعد از یک ساعت دندان ها رو سر جاش قرار بدین
سلام عزیزم هاله جان ببخشید این تروما چی هست من تا حالا راجعب به اون چیزی نشنیده بودم میشه بهم بگی
هاله ارجمند
هاله ارجمند
سلام اعظم جان . تروما به آسیب هایی گفته میشه که عوامل بیرونی باعثش هستن مثل شک شدید روحی وارد شده به شخص به دلیل یک اتفاق ناخوشایند ناگهانی که مثل زخم آثارش باقی میمونه. اگر اشتباه نکنم اصطلاح تروما علاوه بر زخم ها و آسیب های روحی (که میتونه حتی در گذشته اتفاق افتاده باشه و همراه شخص بیمار باشه ) در مورد آسیبهای جسمی و فیزیکی هم استفاده میشه.
از درمان باید لذت ببری.بیمارتو دوست داشته باشی.و در آرامش درمان کنی.
کسی که سازشو دوست داره و عشق می‌کنه از نواختنش، دیگه یادش نمی‌مونه که چند ساعته داره تمرین می‌کنه
در
درمانگری
یاد می‌گیریم که باید اول با خودمون رفیق شیم
بله مریم عزیز درمانهای من هم بسته به پروتکل طول می‌کشه.
چون مهم پاکسازیه در درمان.
اما می‌تونی چند کریستال داشته باشی و روی تصویر شماتیک فرد یا عروسک روی چاکراها بذاری و برنامه‌ریزی کنی برای پاکسازی مثلن چاکرای خورشیدی و ۲۰ دقیقه بهش وقت بدی.
و خودت به چاکرای دیگه‌ای مشغول باشی.
من ازین روش استفاده نمی‌کنم.
اما درمان‌گران مجربی دیده‌ام که با این روش درمان می‌کنند و خیلی هم قبراق و سرحالند، ماشاالله
درود
بهترین ساعت بامداد هست و بهتره در شب و نیمه‌شب که سطح انرژی پایین‌تره، انجام نشه.
گرچه خیلیا راحت‌ترند که بخوابند و در پذیرش باشند.
البته این به این معنا نیست که در شب، درمان صورت نمی‌گیره. فقط مسئله سطح کیفیت درمانه
در مورد زمان درمان میتونید من رو راهنمایی کنید
hashemi
hashemi
درود سعید عزیز
آی‌دی تلگرام من
@SdHaashemi
نور شفا جاریست
ع
عاطفه رضایی
سلام خانم هاشمی عزیز،برای پاکسازی چاکرا با قهوه و نمک اگر چند ماه اول زود به زود استفاده کنیم مثلا دو سه روز یک بار که پاکسازی زودتر انجام بشه مشکلی پیش نمیاد؟با تشکر
hashemi
hashemi
درود عاطفه عزیز
ماه اول
هفته‌ای یک‌بار
سپس
ماهی یک‌بار
توصیه استاد عزیز
درخشانی
سلام وقتتون به خیر
مریم عزیزم
دیدم در گروهی بسیار خوشحال شدم از دیدن اسمت و مشتاقم از تجربه‌های این چند وقت بنویسی در انجمن.روی همچون برگ گلتو می‌بوسم.در نور هستی دلبرکم❤️
وسوال دیگم اینکه برای سیاهی یا کبودی زیر چشم که نیمیش ارثی است ونیمی دیگر به علت جراحی ابرو بوجود اومده وبعد گذشت چند ماه هنوز کامل برطرف نشده وباعث سیاه تر شدن زیر چشم شده از چه درمانی میتونم استفاده کنم لطف میکنید راهنماییم کنید ممنونم
درود استادعزیزوقتتون بخیر
شمادرپرتکل پیکرتراشی فرمودید با پرانای سبزآبی مایل به سفید به شبکه خورشیدی بعد پاکسازی انرژی دهید ببخشید منظورتون پرانای ترکیبی است ؟؟؟واینکه از هرکدام چه مقدار؟؟؟واینکه این پرانادراین درمان چکاری انجام میده. ممنون میشم راهنماییم بفرمایید
سلام خانم فنایی جان
امیدوارم حالتون خوب باشه
شما وقت آزاد دارین که بخواین درمان انجام بدین ؟؟
خانم قلی کیانی عاشقتم
M
سلام عزیزم
نه در کتاب نیست ولی داخل کلاس آقای دکتر توضیح دادند. اگر فکر می‌کنید خودتان یا کسی طلسم دارید به طلسم فکر می کنید و با بنفش الکتريکي اونو جارو می‌کنید و داخل آتش بنفش می ریزید ، در آخر با آبی تثبیت می کنید . دستهاتون رو تمیز می کنید . آتش رو خاموش و اتصال رو قطع . بازم سوالی داشتین در خدمتم 💖
دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا