جدیدترین ارسال های پروفایل

ک
کبری ملکی
سلام برای رگ برگ شدن مچ دست پروتکل پبدا نکردم ایا پروتکل داریم برای این مورد میشه لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام خسته نباشید 🌹
امکان داره اون هاله صورتی که برای زیباتر شدن اشیا و فروش رفتن رو بهم توضیح بدید ممنونم
گ
گلناز هاشمی
سلام ممنون ، این هاله صورتی رو استاد گفتن هم از قلب و هم از تاج میدیم بعنی سفید میگیریم صورتی میدیم بعد برای اینکه اثرش بیشتر شه متالیک میکنیم بعد دستور بهش میدیم و تثبیت میکنیم ،من انجام داده بودم و جواب گرفتم
ا
ایمان تیموری
ممنونم 🌹 مثلا دستور باید چی بگیم ؟
گ
گلناز هاشمی
ای هاله انرژی مثلا به مدت یک هفته این جنس مورد نظر من زیباتر به نظر مشتری برسه و فروش بره
با توجه به اینکه شرایط این خانم بحرانی است و متاسفانه در طول هفته چندین بار غش می‌کنند و از طرفی بنده با انرژی درمانی آشنایی ندارم ، میخواستم در صورت امکان از محضر جنابعالی راهنمایی و کمک بگیرم .
درود بر شما خانم هاشمی عزیز
همکاری دارم که همسرشان مبتلا به بیماری منییر و کم‌کاری تیروئید هست . از استاد جوياي راه حل شدم و راهکار کم کاری تیروئید با مغناطیس را فرمودند اما برای منییر فرمودند که انرژی درمانی اثربخش تر است .
سلام خانم اریان نژاد وقتتون بخیر
در دوره خلق اینده چ تکنیک های وجود داره . اسم هاشون‌و میشه بفرمایید.
و اینکه از کدوم تکنیک برای ترس استفاده کرد؟
و تکنیک ادمک مغزی مقدماتی و پیشرفته هم داره؟
hashemi
hashemi
درود مهدی عزیز
شاید ایشون پیام شما را ندیده باشن.در لینک زیر در مورد این دوره توضیح داده‌شده.
hashemi
hashemi
ن
نرگس آریان نژاد
سلام و عرض ادب ،آقای کوشکی دوره خلق آینده بسیار تکنیکهای عالی برای استرس خوددوست داشتن، برای بالا بردن اعتماد به نفس ،تکنبکهای فوق العاده دیگه آدمک مغزی هم کلا ریلکس میگنه
سلام ببخشید من توی تلگرام نتونستم گروه هم فکری مغناطیس درمانی رو پیدا کنم آدرس خودتون هم زدم نیومد میشه منو عضو گروه تلگرام کنید ۰۹۱۳۲۶۶۰۲۲۱
سلام ببخشید منظور از داروی هومیوپاتی چیه که نباید مغناطیسی کنیم ؟ شما سوال فرمودید از اسناد
hashemi
hashemi
درود اعظم عزیز
شیوه ساخت داروهای هامیوپاتی متفاوت با داروهای شیمیایی است.با نسبتهای بیشتری رقیق میشه، مواد مؤثره‌ش.
چون ساختارش بر اساس ارتعاشه، میدان مغناطیسی، ماهیت دارو رو دگرگون می‌کنه.
این داروها توسط متخصص هامیوپات، تجویز میشن.
قسمت سوالات کجاست
hashemi
hashemi
اگر در دوره مغناطیس هستید، در قسمت سوال‌ها بپرسید.
ا
اعظم علیجانی
با سلام سوالات کدوم قسمته؟
hashemi
hashemi
درود.وقتی وارد صفحه اصلی انجمن می‌شید.عنوان دوره‌های مختلف و بخش سوالات مربوط به همان دوره نوشته شده بر حسب خلق آینده و مغناطیس و انرژی، یکی را که به سوال شما مربوطه، وارد بشین و بپرسید
سلام و وقت بخیر . لطفا من رو در انجمن مغناطیس درمانی ادد کنید . سپاس 🌹
م
مینا درستی
سلام و ارادت، آیا مغناطیس درمانی برای افرادی که اعتقاد ندارند یا فرزندان موثر است؟ با تشکر
با سلام خدمت تیم تجسم خلاق. لطفا منو هم در انجمن مغناطیس درمانی عضو بفرمایید. سپاس
ش
شهرام یارمحمدی
با سلام
شهرام یارمحمدی هستم
لطفا لایسنس برام بفرستید
گوشی من اندروید هست
لطفا بفرمایید چطور میتونیم آهن ربا ها رو دریافت کنیم .
با تشکر
دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا